Veìetodistonija

Aizsāka Meita 

Brasilia.
Re: Veìetodistonija
02.01.2008 16:56
cat

Aizsûtîju Tev meilu!
Re: Veìetodistonija
03.01.2008 21:39
Visiem, weiksmi un veseliibu Jaunajaa 2008! :)

...bet tik un taa, ir mazliet patiikami apzinaaties (bez ljaunuma), ka "tu" neesi vieniigais, ar taadaam izjuutaam, trauksmi, nezinju un visaam citaam ieprieksh jau aprakstiitajaam paziimeem..,jo taa vien briizhiem shkjiet, ka...bljaaviens, kas ar mani notiek? - normaals vecis, ar sakariigu darbu, superiigu Gjimeni, labiem draugiem u.t.t. un t.j.p., bet reiz pa reizei iznaak taa, ka jaasauc aatrie. Pilniigs sviests. Neatkaartoshos, jo ieprieksheejie rakstiitaaji visas izjuutas VD sakaraa jau vairaakkaart aprakstiija. Un neapshaubaami pieskaitiit sevi pie "vieglaas formas", arii ir patiikami. Tikai stulbaakais tas, ka zaalju sakaraa gan nav iistas skaidriibas ko lietot, jo arii man, triis dazhaadi neirologi ir rakstiijushi n-taas kombinaacijas, bet taadu iisti veeraa njemamu panaakumu tomeer nav. Iznjemot vienas,..varbuut ne taas labaakaas, t.i. "diazepeksu" (tikai leekmju gadiijumos) gan shad tad ierauju. Un ja sanaak leekmes saakumaa vienu ripu apriit, tad peec 15min.,ir viss Ok. Bet ir bijushi gadiijumi, kad censhoties savaakties un nenjemt tableti kaut vai principa peec,...eh..beigu beigaas, kad jau pavisam shvaki un rokas triic, ka nevar tableti mutee traapiit - nepaliidz vairs arii taas un zvanam 03 :( Atbrauc, sashpricee - pagulju, nomierinos un atkal ir Ok. Galvenais optimisms. Bet par pieredzi zaalju ieteikumos, kaada nu kuram taa ir,...es labpraat uzklausiitu.........
Re: Veìetodistonija
03.01.2008 21:43
Zaale, zaales... Man bija taa - mirstu nost, bet paarkaapjot maajas vai darba slieksni ("droshaas vietas") visu kaa ar roku nonjeema. Vareeja tikai pabriiniities. Probleemas bija tikt liidz taam droshajaam vietaam.
Re: Veìetodistonija
04.01.2008 15:04
MAna droðâ vieta bija gultâ vai uz grîdas, augðpçdus...jo zemâk jau vairs nav, kur krist :)

________________________________
http://www.freewebs.com/vd_depression/
Re: Veìetodistonija
04.01.2008 22:41
.....piekritiishu ieprieksh rakstiitajiem tekstiem, ka "droshajaas vietaas" ir droshaak! Tachu man shiis neforshaas sajuutas, vai taa saucamaas leekmes, meedz paraadiities neatkariigi no droshas, pusdroshas vai pavisam nedroshas vietas. Un teikshu godiigi - tas patieshaam ir stulbi, ka nevari pat aptuveni prognozeet, kad vareetu buut Ok un kad nee.......
Re: Veìetodistonija
15.05.2008 01:26
Nu ar zaaleem ir taa,ka saakumaa sadzeeros visu peec kaartas ko katrs no n-tajiem aarstiem lika,bet palika veel suudiigaak ar katru dienu.Mani jau paarsvaraa uztrauca taas sirdsklauves un nespeeks,taapeec visas zaales un antidepresantus nometu un dzeeru metoprololu pa pus tabletei riitaa vakaraa + katru reizi klaat 3 baldriaanus.Ir jau pagaajushi 7 gadi kopsh tas viss saakaas.konkreeti nomociijos kaadus 4,5,bet tagad var teikt ka ir ok.
Re: Veìetodistonija
28.10.2008 22:45
Ari man VD :( Un uznak tieshi "droshaja vieta" - majas, kad esmu viena ar abiem berniem. Kad viirs majas - viss ok!!! Mana gimenes arste uzreiz pateica, ka man ir VD un ka ta NAV "mirstama kaite" - tada veida daleji nomierinot mani. Manai mammai ari jauniba bija VD.
Ja sajutu, ka nak virsu trauksme uzreiz iedzeru Lexotanil 1/2 ripu, atguljos, saku sev SANEMIES un pec 10-15 min atlaiz.
Ziemeïu Bums
Re: Veìetodistonija
01.11.2008 20:22
Nu tâ dârgie draugi.. Laikam tomçr bûðu pirmais VD upuris, kam viss nav vienkârði tikai iedomas. Aizgâju vakar uz EHO KG. Un, protams, sagaidîju arî problçmas. Karoè kreisâ priekðkambara siena palielinâta.. To izraisîjis asinsspiediens.. Un kâ zinâms augsts asinsspiediens ir pie mûsu forðajiem simptomiem. It kâ nekas traks neesot, bet, piemçram, ðobrîd ieteica atturçties no svaru zâles, kamçr nenormalizçðot spiedienu. Tâ ka - lûdzu! Visi tie, kas apgalvo, ka VD ir hu*òa, padomâjiet velreiz labi par to..
Re: Veìetodistonija
02.11.2008 13:58
nav h...

bet to gan biezhaak aarsti (info truukuma deelj) nekaa pashi cieteeji saka, jo cieteejam nez vai rodas taada sajuuta.

tahikardija un spiediens ir nelabveeliigi rumpim. un iecieniitais Kurpatovs sheit kaartiigi melsh...

un tas, ka vaina ronas galvaa, nenoziimee, ka taa ir h..



Edited 1 time(s). Last edit at 02.11.2008 14:46 by Runcene.
Re: Veìetodistonija
03.11.2008 23:22
es gribu padalities pieredzee:
man ir jau 22 gadi, ar vd saslimu jau apm 13 gadu vecuma, bija viss, gan zales, gan sanatorija guleeju, visam rezultats tikai uz apm 2-3 meneshiem.
tagad biju pie dziednieka un ziniet - ticiet vai nee, bet VD atkapjas un strauji, man plaika paris reizes vel aiziet pie dziednieka un bushu vesela uz visiem laikiem!!!
ja kadam vajag zinat dziednieku, varat rakstiit man uz e apstu santio19@inbox.lv (riga)

un ziniet - mes ar dziedneiku kopa esam paveikushi lielu darbu un jau dzivoju ka pilnvertiigs un vesels cilveeks!!!!

p.s. un nesakiet dzert zales, tas visu vel vairak pasliktinaas, un ari psihologi un psihoterapeitu nepaliidz, tikai chakaree dziivi!!!
Ziemeïu Bums
Re: Veìetodistonija
04.11.2008 21:16
Kâda pârçjiem pieredze ar Magen B6!? Es te nesen pasâku dzert un it kâ mazliet uzlabojas ðtelles.. Moð jau pirms tam tika par to runâts, bet slinkums meklçt :P
Re: Veìetodistonija
04.11.2008 21:20
man ir gruuti teikt. esmu lietojusi, bet mani vareetu barot arii ar cukura tableteem. bija viens laiks, kad fenazepama vietaa biju dazhas naktis iedzeerusi kaut kaadu ariidzan saldenu (fenazepamam laktoze klaat, un shas ir salds)) bishu produktu tableti. ljoti paliidzeeja :D
Re: Veìetodistonija
04.11.2008 22:56
Ziemeïu Bums, man jau labâk patika kaut kâdi Strong Vit B vai kaut kas tml.
Nu lûk man dakterîte, kas taisîja EHO ieteica ðito Magne B6 padzert, pârsitieni tad toè pârejot.. Un godîgi sakot, tâ arî pagaidâm ir! Tpu, tpu, tpu..
Bet ðodien gan mazliet nolaidâs rokas, kad aizgâju pie ìimenes ârsta ar saviem EHO rzultâtiem. Nu ðî man saka - nu aizsûtîsim tevi pie kardiologa, lai noskaidro, kâdçï ðâdâ vecumâ (24) tev ir hipertrofija (tobið biezâka kreisâ priekðkambara un kambara siena). Nu kâ!? Vai tad tâpat nav skaidrs!? Fakinâ spiediena dçï, ko mûsu mîïâ VD izraisîjusi!! Tâ ka tieðâm mans ieteikums visiem, it îpaði smçíçtâjiem - sekojiet lîdzi spiedienam!
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 18:04
Nez, Ziemeïu Bums, aizej varbût tomçr pie kardiologa. Cilvçkiem ar asinspiediena problçmâm EHO tomçr mçdz bût normâla.
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 18:05
Shaada diagnoze ir 80% kachakiem ari agraakaa vecumaa. Nu un arii daudziem citiem sportistiem kur slodze ir nevienmeeriiga.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Ziemeïu Bums
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 19:16
Mateus Wrote:
-------------------------------------------------------
> Shaada diagnoze ir 80% kachakiem ari agraakaa
> vecumaa. Nu un arii daudziem citiem sportistiem
> kur slodze ir nevienmeeriiga.
>
> __________________________________________________
> ________________________________________________
> There are those who tear down others to build
> themselves up and those who just
> build...Squat:220kg


Tu domâ to pabiezinâto (priekð)kambaru sienu - hipertrofiju!?
Nu jâ, nodabrojos ar sportu, bet nu nav tâ, ka baigi regulâri.. Mçdz bût nîkðana pâris dienas un pçc tam normâli nosvîst..
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 20:23
Es nezinu, kurâ tçmâ ieðtopçt savu sakâmo, tâpçc runâðu ðeit...

Ilgi nebija bijuði elpas trûkumi man, tâpçc jau aizmirsies tas viss, tagad VD, depresijas saasinâjums (iemesls zinâms, protams) un sâkusi elpa trûkt, îpaði smçíçjot vai pçc tam,brîþiem ir klepus... stulbi jau jautât ðeit, bet kâ Jums ar tiem elpas trûkumiem bija vai ir, vnk grûti elpot vai arî kaut kur, kaut kas sâp un dur? Maniem fantâzijas lidojumiem nav gala, tâpçc izdomâju jau briesmu lietas, sâkot arbronhîtu (bet vai pie bronhîta var trûkt elpa?), astmu un beidzot ar paðu sliktâko, rît bûs flurogrâfa atbilde, gaidu un baidos...
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 20:24
Arî Xanax ðito sâpi nenoòem, brîþiem pat ðíiet, ka iedzerot Xanax vçl vairâk tâ elpa tad trûkst
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 20:52
...uhhh...vislabâk man patika - sâkusi elpa trûkt, îpaði smçíçjot vai pçc tam,brîþiem ir klepus...

...veselîgais pîpmaòa bauðïaks!!!...ko't vairs...neesi domâjusi atmest???...:)
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 23:01
ja tas buutu trauksmes elpas truukums, tad xanax njemtu... es taa domaaju... beidz piipeet leetaas cigas, un nopeerc piipi...
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 23:09
Atvilnis varbût. Dûmi sakairina arî barîbas vadu.
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 23:42
ja tas buus depresijas elpas truukums, to xanax var ar nenjemt
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 23:55
man arii meedz truukt elpa.. es tad dzeru kaut kaadu jociigu teeju... sieviete maajaas atnesa no Maxima pa kautkaadi ~20-30sanji 25pacinjas kastiitee.. bljin ku laba :D tur melisa un vilkaabele. man paliidz. vienu vakaru bija sajuuta ka atkal sirde aardaas un protams ka saaka aardiities ar :D uztaisiju to teeju ar DAUDZ cukuru un pat neizdzeeru visu kaa jau atrubijos :D lieliska pashsugjestija :)

Aa un vel kas paliidz... Camus vai Courvoisier 50g, bet ja gribas kaut ko exelentu tad var meegjinaat armeenju Ararat Nairi 20 gadus notureeto... tiiri psihologjisks rituaals... un ja ir laba piipe klaat... uhhh... nomierina nervus ka nemetaas :) Bet tas nu katram savs... viennoziimiigi... citam vajag 500g lai nomierinaatu nervus :D tad tas ir daargs prieks un ka katru dienu taa jaamierina tad jaabuut biezajam :o

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10



Edited 1 time(s). Last edit at 05.11.2008 23:57 by Mateus.
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 23:57
jaa, jâ, taa jau domâju, ka kâds uzbrauks par to pîpçðanu un elpas trûkumu, ...cenðo, bet nesanâk atmest, paðai riebj...

Vienu brîdi tieðâm izdomâju, ka man no kunìa tas var bût, bet atvilnis man nav, tâ kâ ..hmmmm...

Kâ tas ir komat, ka Xanax neòem depresijas elpas trûkumu???
Atceros senâk atpakaï, kad tâ elpa trûka, tjip, dçï VD, arî Xanax to nenoòçma...
Re: Veìetodistonija
05.11.2008 23:58
Tnx, MAteus, bet es jau ar alkoholu uz Jûs :(
Re: Veìetodistonija
06.11.2008 00:00
es ari uz Juus.. lietoju mosh reizi meenesii :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetodistonija
06.11.2008 01:19
subjektiivo elpas truukumu uztraukuma/VD gadiijumaa xanax var njemt, gruutsirdiibas apgruutinaataas/smagaas elposhanas sajuutu var ar nenjemt...
Re: Veìetodistonija
06.11.2008 11:45
Nu es te pastaigâju pie dr-îðiem ðodien, man tâ kâ teica, ka tur kur saulîte atrodas lielais nervu pinums, un nepareizi sçþot pie datora vai vadot auto, tur var nospiesties un radît tâdas jokainas sâpîtes un apgrûtinâtu elpoðanu :? Flurogrammâ viss oki!
Re: Veìetodistonija
06.11.2008 21:22
ar piipeeshanas atmeshanu ir dazhaadi.... vienam otram nervozam un depresiivam cilveecinjam var izprovoceet kaartiigu paniku. piipeet ir nelabi, bet paniku piedziivot arii. tas ir veel viens liels stress. jaasacer plaans.

depresijas elpas truukumu njem AD... man apmeeram 2 vai 3 dienaa sabija labi, bet pirms tam es vispaar 3 pakaapienus nevareeju panjemt... jaaskataas atkal ieguvumi un zaudeejumi, jo AD jau nav bez blakneem (kaa mees te visi labi zinaam).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 18?
Ziņa: