Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli

Aizsāka CITIZEN 

Atklāti sakot negribējās publiski rakstīt savu bēdu stāstu nemaz un nemazdrusciņ :)
Domāju ilgi un dikti. Долго и упорно. Nu bēda mana liela bēda ir tā, ka ilgi (ļoti !!!) lietoju Stilnox, Hnanax, Lexotanil, Saridon (gandrīz maizes vietā), kas tad vēl…ak, jā un Fenozepam. Stilnox ēra ilga gadiem, atkarība ir konkrētā….Zināju, jā ka tā būs, bet nespēju atteikties (patiesībā, laikam pilnībā apmierināja tas, ka iedzer Stilnox,un bac ! un guļam). Un ir ok…it,kā…
Tā tas gāja, kamēr sapratu, ka es tagad esmu konkrēti iebraukusi izteikšos smalkāk :) auzās. Sāku izmisīgu cīņu pret savu atkarību. Oi ….smagi tas ir tauta mīļā, smagi…. Tagad nākās skaudri par to maksāt….
Tagad dzeru arī Cipralex, neciešu šo tumšo , drūmo laiku. Cenšos nedomāt frāzi kura ir kā iesakņojusies prātā :”Vai… vakars jau nāk, nāk nakts, es nevarēšu bez tabletes gulēt….” Un sākās…ceļi, trīc, karsts paliek, liekas, ka miršu utt. KĀ MAN TAS RIEBJĀS !!!!!!! ES GRIBU DZĪVOT!!!!!!!!!!! JĀ, DZĪVOT !!!!!!!!! Dzīvoju gan kopā ar vecākiem, man ir forša māsa, labas attiecības ar visiem, labs darbs , tpu, tpu, es nesūdzos. Ir dienesta pakāpe (ne jau kaut kāda seržante, vai virsleitnante esmu gājusi augstāk…) Protams , tas darbs paņem daudz nervu, un prasa atbildību. Tāpat Es izjūtu atbildību savu vecāku priekšā, ES NEGRIBU beigt kā nomīzusies narkomāne kādā pažobelē. NĒ !! Es nežēlīgi esmu gatava apkarot savu trūkumu!!! Biju pāris gadu atpakaļ pie Z.Tarandas kundzes ARSā, man viņa nepatika, precīzāk, kaut kas patika viņā, un kaut kas nē. Nepatika uzbraucieni no viņas puses. Nežēloju sevi neesmu svētā.
Nu , tagad vakaros uznāk panikas lēkmes, vecākiem neizrādu negribu viņus biedēt….Nevaru griezties uz konsultāciju Tvaika ielā 2, tas momentā tiks informēta darba vieta. Nezinu vai vispār ir kāda jēga , iet pie psihiatriem, tā ir baigā nauda par vizīti. Un ja nu ne velna nelīdz ?
Man ir lūgums es labprāt uzklausīt lietotājas ar niku Runcene komentus… Gribēju ar Jums sakontaktēties bet nezināju, kā…..
Tāpat vienā no rakstiem kāds komentētājs, rakstīja par dakteri Rancāni, ko viņa var palīdzēt ? Kur viņa pieņem, un vai vispār būtu jāiet pie šāda veida speciālistiem?



Edited 1 time(s). Last edit at 12.01.2011 17:00 by puce.
Re: Vēlos uzzināt komentējas ar niku Runcene viedokli
12.01.2011 13:01
par psihiatriem domāju tā, ka viņi visi ir apmēram vienādi. Viens cilvēciski patīkamāks, cits skarbāks (raksturs, temperaments). Starp viņiem noteikti var atrast kādu, kurš patīk, bet viņi vairāk vai mazāk tomēr ir bioķīmiķi. recpetes, receptes, receptes... kaut līdz kapa malai.

Rancāne ir Tvaika ielas ārsts, turklāt slimnīcā, tas atkrīt automātiski. ja cilvēkam ir svarīga karjera, kas ir tāda kā Jums, tad es teiktu, ka uz Tvaika ielu (vispār pie valsts psihiartra) nevajag iet, jo tur ir reģistrs. kāpēc Latvijā tas vēl ir, būs cits jautājums, bet situācija ir tāda, kāda tā ir. Tvaika iela un citas valsts psihiatrijas iestādes, manuprāt, ir pēdējā iespēja, pēdējais salmiņš, kad nekas vairs nav atlicis, bet der arī tiem, kam nav tik nopietnas karjeras.

ja nu man prasāt, ko darīt (tā es lasu), tad, filozofiski ņemot, to neviens nezina, tikai Jūs pati, jo visas šādas lietas, kad savā dzīvē kaut kas ir jāmaina, ir ļoti privātas.

es pati (man ir pazīstamas sajūtas, par ko rakstāt) esmu gājusi psihoterapijas ceļu.

Psihoterapija ir viena no jomām, kas ir iespēja, bet tā noteikti nebūs lēta + tā būs laiks + tā prasīs sevi mainīt + vajadzēs izturēt, kad psihoterapeita izaicinājumi pieriebsies, tāpēc jāmeklē tāds, kurš pašam patīk, citam grūti ieteikt.

diskusijas par psihoterapijas jēgu ir lasāmas gan te, gan, piemēram, calis.lv, un tauta parasti dalās divās frontēs. vieni par, otri pret. es esmu PAR, jo tāda pieredze.

ir psihoterapeiti, kas ir arī psihiatri, tātad nepieciešamības gadījumā var izrakstīt zāles, nebūs neviens cits jāmeklē.

nav tādu noteikumu, kas pateiktu, kur katram šādos gadījumos jāiet.

ir cilvēki, kas meklē reliģijas, filozofijas, meditāciju, jogu. neesmu pret, bet liela fane arī ne.

varbūt ir jēga aiziet, piemēram, uz kādu grāmatnīcu un kaut ko paskatīties par minētajām tēmām (psiholoģija/psihoterapija, reliģijas, ezotērika utt.), lai var saprast, kas uzrunā. varbūt ir vēl citi varianti, bet es nezināšu teikt.

psihoterapeiti ir šeit, ir divas speciālistu organizācijas:

www.arstipsihoterapeiti.lv
www.psihoterapija.lv

tās visas ir konfidenciālas privātprakses, pirmajā sarakstā visi ir ārsti, otrajā arī psihologi + ārsti. Latvijā ir arī psihoterapeitu frakcijas, kā visās jomās, bet tas neietekmē procesu, svarīgi ir atrast vienkārši savējo.

esmu pa laikam forumā, kad varu, kaut ko uzrakstu...
Liels paldies Jums, par atbildi. Ziniet, manī rodas pārliecība, ka viss lielā mērā atkarīgs no manis pašas. Ja es nespēšu PATI sevi savaldīt , neviens nespēs līdzēt. Jo dzīvē esmu daudz ko sasniegusi,un tablešu -sava vājuma dēļ negribu zaudēt visu vienā momentā. Jā, ziniet uz baznīcu es arī esmu gājusi, braucu arī uz Vatikānu....Izmisīgs rāviens prom...no visa...Es ļoti centīšos saņemties. Jūsu ieteikumus noteikti ņemšu vērā.

Paldies Jums.
Re: Vēlos uzzināt komentējas ar niku Runcene viedokli
12.01.2011 14:37
vienmēr laipni...

vēl pāris lietu, ko iedomājos. tās šķita esam spēkā jau pēc pirmā posta, bet otrais manas aizdomas tikai apstiprināja.

principā visas šīs problēmas ir stipro ļaužu. ja palasīsit forumu, ko tauta raksta agrāk, tad visas meitenes te ir bezgala atbildīgas, labi darbi, karjeras utt... ir vērts sev pajautāt, vai "visa" nav mazliet par daudz. starp citu, saņemšanās ne vienmēr līdz. tas atkarīgs, cik tālu iebraukts auzās. ja receptori ir kļuvuši slinki, tad var būt par maz ar saņemšanos, it sevišķi, ja galvai no rīta jābut skaidrai. laiks sev? sports, grāmatas, relaksācija... jebkas, es nezinu konkrēti.

mazliet tā kā par skarbu pret sevi izklausās. pat, ja ir noticis kas nevēlams, nevajag sevi sodīt. varbūt mazliet vairāk laipnības sev jāizrāda... kāpēc nemaz nevar uzticēties ģimenei, ja ir kāda problēma? arī var palikt vieglāk.

+ aizmirsu piebilst to, ko parasti atceros, – dienasgrāmata. tā ļauj norakstīt nost daļu smaguma, noņem vienu kārtu sīpolā, un cilvēks var ieraudzīt nākamo. reizēm tad piešķiļas, kas būtu darāms. jādomā gan par drošību, var rakstīt datorā un izdzēst.
Jā, Jums ir taisnība, ir vajadzīga –relaksācija. Tāda, kā atslēgšanās, no darba dienas. Citādi sanāk noslēgts aplis –tāda, kā orbīta pa kuru riņķo. Darbs –mājas –veikali-dažkārt semināri (darba jautājumos) –sestdiena- svētdiena un atkal viss no gala. Ziniet, parasti , jau eju uz teātriem, patīk opera, neciešu klubus un tusiņus. Man tas nav vajadzīgs. Bet, pilnībā Jums piekrītu, ka ir nepieciešamas sporta nodarbības, teiksim baseins, vai sporta zāle kur var izkustēties. Citādi, emocijas notrulinās, katru dienu monotoni viens un tas pats.Jā, grāmatas ļoti patīk lasīt. Man patika Jūsu doma par dienasgrāmatas rakstīšanu, to es mēģināšu sākt rakstīt.
es atvainojos
bet gribu piebilst kādam,kas
vēl domā grizties pie zalēm psihiatrijas ka dzives ceļja
kustinātajas

es redzu tamas autori un zinu vēl dazus cilvēkus
ja kāds šaubās, tad nevajga to darīt

vaļā no šis lietas tikt nevar

tapat turļīt būs teksts ka jādzer visu mūžu utt
blēņas

vienkārši pazaudēts laiks
veselība un dzīve dzivota hipnozē

pašai autorei neticu ka izdosies nokapt no zālēm
bet deimžēl arī no ārstiem neesmu dzirdēiis

ceļu ārā, tikai uz priekšu atkarībā
utt

tas kā pie gāzes apkures pieslēdzies un vaļā netiksi

galvenais ka tracina tas ka, kā jau te froumā bija lasāms,
cilvēkam ar kautkadiem štrunta asinsspiediena jokiem
vai bailēm no ta ka sirds apstāsies, tiek atritatīvā veidā
stāstīts ka vismaz drusku ir japadzer kāda tablete...

un tad parējais tikai tehnikas jautajums

atvainojos bet
varbūt kads ir , kas tagad domā vai ticēt ko saka un pieņemt to
palīdzību, tad nešaubiaties un cīnaties ar citiem līdzekļiem


arī tas ka būs jādzer vairāk,vai kautkas tāds ja nedzers taad utt
to saka visiem un vienu topašu
tikai nekas nav noticis, ar tiem kas nedzer zales
tieši otrādi tagad viņi baro tos kas sākuši lietot un cīnījušies to
laiku kamēr zāļu tveikā bija spēks, tagad kad atkarība ir sasnigusi
robežu, lūzt

tas ir kā izšaut sevi 10gados un sveiki
Aberz,Tev pašam ir pieredze ar šitām tabletkām,jeb Tu runā teorētiski
Uz Tvaika ielu iet nevajag, it sevišķi ja ir darbs un var atļauties kaut ko labāku. Psihiatrs vienmēr rakstīs zāles, viņš nemāk savādāk ārstēt. Viņa uzdevums ir nomierināt(notrulināt). Mierīgs cilvēks nevar izdarīt neko neapdomīgu. Psihiatri vajadzīgi psihisku slimību neitralizēšanai. Ir bijuši eksperimenti, kad pilnīgi veseli cilvēki, ļoti vienkārši var saņemt receptes, un arī iekļūt psihiatriskajā slimnīcā. Psihiatriem ir gluži vienalga.
No zālēm var atradināties, tikai vajag labu speciālistu. Bieži vien zāļu blakusparādības ir briesmīgākas par slimības simptomiem. Bailes un bezmiegs arī ir blakusparādības. Ja ir aizdomas, ka ir stipra zāļu atkarība, labāk pat vērsties pie psihoterapeitiski noskaņotiem narkologiem, nekā psihiatriem. Psihiatrs visdrīzāk mainīs esošās zāles pret citām. Atkarība no zālēm ir ļoti izplatīta, no tā nevajag kaunēties. Starp citu, daudzi medicīnas darbinieku ir medikamentu atkarīgie. Nezinot konkrēto veselības stāvokli, tomēr ieteikšu-Tija Vanaga, ir gan psihoterapija, gan narkoloģija, gan psihiatrija. Bet šķiet, ka varētu būt diezgan dārga.
Fox pateicos par informāciju.
Varu ieteikt dr Ingrīdu Ceru- privātā psihiatrija-Ainažu iela 6.
Sniedz psiholoģisku un ārstniecisku palīdzību dažāda rakstura problēmu risināšanā- stresa situācijas, bezmiegs, iekšējā
spriedze, problēmas ģimenē un darbā, bezpalīdzības un izmisuma sajūtas kā arī daudz kas cits...
fox Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Uz Tvaika ielu iet nevajag, it sevišķi ja ir
> darbs un var atļauties kaut ko labāku. Psihiatrs
> vienmēr rakstīs zāles, viņš nemāk savādāk
> ārstēt. Viņa uzdevums ir
> nomierināt(notrulināt). Mierīgs cilvēks nevar
> izdarīt neko neapdomīgu. Psihiatri vajadzīgi
> psihisku slimību neitralizēšanai. Ir bijuši
> eksperimenti, kad pilnīgi veseli cilvēki, ļoti
> vienkārši var saņemt receptes, un arī iekļūt
> psihiatriskajā slimnīcā. Psihiatriem ir gluži
> vienalga.
> No zālēm var atradināties, tikai vajag labu
> speciālistu. Bieži vien zāļu blakusparādības
> ir briesmīgākas par slimības simptomiem. Bailes
> un bezmiegs arī ir blakusparādības. Ja ir
> aizdomas, ka ir stipra zāļu atkarība, labāk
> pat vērsties pie psihoterapeitiski noskaņotiem
> narkologiem, nekā psihiatriem. Psihiatrs
> visdrīzāk mainīs esošās zāles pret citām.
> Atkarība no zālēm ir ļoti izplatīta, no tā
> nevajag kaunēties. Starp citu, daudzi medicīnas
> darbinieku ir medikamentu atkarīgie. Nezinot
> konkrēto veselības stāvokli, tomēr
> ieteikšu-Tija Vanaga, ir gan psihoterapija, gan
> narkoloģija, gan psihiatrija. Bet šķiet, ka
> varētu būt diezgan dārga.


DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
paldiess
fox

starp citu ja kads godigs specialist grib pikji pelnit
tad te ir manliekas zelta bedre

nu kjermenja skalosana no zalem tur alkohola trankviljiem un visadiem brinumiem

un rehabileteacija pec psihiatru terapijas

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bet tas ka kads ienak un ir uzreiz
janoslaape, lai kjust par gurkji, tas ir psihiatrijas stulbuma
pirmsakums

derpresantam vaig iedot stimulu tieshi
isteniba tiek kjerti tadi kas skrien garam un
tad piedavats palidzet

sakums ir debilizet ar clozepinu un tad cakaret visuko lai tik
atvelkas vel

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TO: ABERZ
PATEIKŠU TEV VIENU LIETU.....Un tā būs pirmā un PĒDĒJĀ reize kad tev atbildu.
Есть два мнение моё и неправильное. Nu tad zini , ka tavs viedoklis ir неправильное.
Un vēl, kas palasot tavus "gara darbus," rodas iespaids, ka tev nudien ar galvu nav viss kārtībā...Tavu viedokli es NEMAZ NEJAUTĀJU, ko tu plosies ? Kas tev ko jautā ?
Tavas darbības ir tikai citu cilvēku rakstītā teksta copy/paste un murgs apakšā sarakstīts.
Nekāda loģiska, sakarīga doma neparādās. paldies par uzmanību.Viss.
..oho.. nu gan aberzam ieberza...

CITIZEN, ar galvu kārtībā te nav daudziem..... :D
Nu,, женская логика: — Ты обиделась? — Нет. — Сильно? — Да!
:) MIERS MĀJĀS :)
Nu redzi man tads teksts hipnotisks
citizen vienk es teicu ka tu nenokapsi no zalem, a domau ka sievietes doma visu otradi tatad tev sanaks tas.
jo esmu sedejis uz trankviljiem 10 gadus un itka nokapis nost, bet tas ir ljoti gruti, jo teoretiski ir pret visiem
arstu murgiem.....

ir ta ka nevar jau pateikt vai cilveks mirst neskatoties uz to ka dzer zales
vai ari, ja nedzertu butu dzivojis vel... to nevar pateikt itka... (nu par psihiatriju)

bet joks tads ka arsta profesija ir gruta saja zinja
pradokss ir tas

ka vianigs arsts nejutas jo dara ka vinjam liek tas, kas macijis (nu ja neskaita zalju izplatitaju ietekmi)

bet isteniba nevar jau saprast, tas, kas iedod pedejas zales itka jutas siktak ka tas kas
tas pirmas zales, kautgan isteniba ir otradi...


es jau neko,
vienkarsi ja kads vel doma, tad lai muuk labak
bet kas jau lieto, tad tam neko nevaig teikt
labak, tapat nekas nemainisies....

BUCAS
GAGAI

:-*
lasens Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Aberz,Tev pašam ir pieredze ar šitām
> tabletkām,jeb Tu runā teorētiski

ir ir pieredzedze
ar visiem krampjiem trombiem
asinim no zarnam un spradzieniem paurii
utt.

vienk ticiba ir speks
riga pec 5 gadiem busot zen udens, nu un kas
jaizdzivo un japskatas, ka tie lohi ir slimi kas to saka
lai visi pardotu savas ostas zemes un laistos uz plahso
.......

isteniba paklausies radio ka tur sizu dzen, :-)
yogas reinkarnacijas un lepojas ar to ko pshihiatri sauc
par personibas dalisanos vai napaleona sindromu
lielakais napoleons ir dalailama, jo kad vies tads mitrst tad
tas gars iemiesojas kada berna, kurs sak tur jocigi uzvesties, tas
pravietos un bus jaunais dalailama... nu vai nav siza

sanak ka psihiatrija pati ir sizofernija, jo ciinas ar gariem,
kautgan, kas tagad riga tik to vien dara ka skaita mantras un patarus
butiba butu kur kaudzi zalju norakstit, ka kad sniegu izved,
un norakst, tapat neviens nesaprot cik tas sniegs bija...

hehe
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
13.01.2011 11:09
CITIZEN
Es sacītu, ka stabils risinājums ir psihoterapeits. Tikai tur nekas nenotiek ātri, toties rezultāts ilglaicīgs. Lai sāktu kaut ko risināt uzreiz, domāju, ka var sameklēt privātu atkarību speciālistu, vismaz palīdzēs samazināt "devas". Galvenā atkarība ir psiholoģiska.
Pārmērīgi uztraukties arī nevajag. Zinu sievieti, kura zāles lieto vairāk kā 20 gadu. Viņai ir cikliski krituma (kad nedzēra zāles, vairākkārt mēģinājusi darīt sev galu) un pacēluma periodi. Tā nu 1x mēnesī čāpo pie valsts psihiatra izrakstīt zāles. Un dzīvo normāli. Strādā IT, kur skaidra galva ir galvenais darba instruments. Droši vien, ir reģistros, bet autovadītāja apliecība ir. Problēmas ar miegu reducējušās uz 1/4 lexotanil vakaros, no tā vaļā netiek. Psihoterapeitu nekad nav apmeklējusi. Cik cilvēku, tik variantu:)
Tavā gadījumā noteikti ir baigā spriedze tieši tādēļ, ka darba dēļ nedrīksti ar psihiatriju draudzēties;(
Es nemaz neizslēdzu to , ka Aberz šodienas sabiedrībā pārstāv to jaunās paaudzes daļu, kas ar tekstu krievu valodā ir uz
"Jūs ".......... Pazīstu ļoti daudzus jaunus spējīgus cilvēkus, kam komunicēšana krievu valodā sagādā grūtības un nepiecie-
šamības gadījumā viņi izmanto savas zināšanas angļu valodā.
Pīlādzis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es nemaz neizslēdzu to , ka Aberz šodienas
> sabiedrībā pārstāv to jaunās paaudzes daļu,
> kas ar tekstu krievu valodā ir uz
> "Jūs ".......... Pazīstu ļoti daudzus jaunus
> spējīgus cilvēkus, kam komunicēšana krievu
> valodā sagādā grūtības un nepiecie-
> šamības gadījumā viņi izmanto savas
> zināšanas angļu valodā.


nu es esmu padomju brivas latvijas pusprodukts,tas ir musu paaudzes tads minuss

nu sizofrenija, ja gribat :-)

hheee

nu ka ne, ja visu laiku macija ka lenjins ir dzivs, un brauca skatities ka vinjs tur miris gulj sava
maskava, un tiem kas neticeja rakstija celjazimes uz talo .....

nu pienjemu ka kada dalja no pshiatrijas kalpoja tiem pasiem merkjiem ja biljetei nsanaca
nu un musu laikos jau ir daudzkas parmatojies ari domasna

ta kautka

krieviski maku visu folkloru un esmu izbaudijis ari kak polozeno
ka musu paaudzes puikas... :-P
Man mērķis nebija, kādu aizvainot, vai kā citādi aizskart. Es saņēmu drosmi, lai izstāstītu savu nelaimi -atkarību (pašas veicinātu, iemeslus jau minēju iepriekš)....Negribējās , publiski cilāt tās savas nebūšanas. Jo daudzi mani kolēģi . precīzāk kolēģes arī cieš no zāļu atkarības. Cilvēki izglītoti nav jau vairs padsmitnieki, ir ģimenes, bet zāļu atkarība, kā lāsts nāk līdzi... Man pašai ir 33.gadi, neesmu precējusies. Jo ziniet, kā minēju iepriekš es vēl joprojām dzīvoju ar saviem vecākiem, redziet es NEGRIBU tādu vīru , kurš dzer, ved mājās drauģeļus, apšaubāmas kompānijas. Saprotiet, man ir darbs, manējie blakus- bet mana piesardzība t.i. neiealsities ar svešajiem es domāju ir pamatota.
Par komentu krievu valodā, nu zinu arī angļu valodu, bet krievu valoda ir bagāta valoda un dažas frāzes humoram man patīk izmantot.
Atvainojiet, ja kaut kas ne tā.
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
13.01.2011 11:48
es domāju, ka CITIZEN nekā aplami nav izdarījusi. te nav nekādu noteikumu par valodu lietojumu.

un domāju arī, ka gan forumieši, gan jaunpienācēji saprot, ka aberz ir slims, un neko neuztver personiski.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.01.2011 11:48 by Runcene.
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> es domāju, ka CITIZEN nekā aplami nav
> izdarījusi. te nav nekādu noteikumu par valodu
> lietojumu.
>
> un domāju arī, ka gan forumieši, gan
> jaunpienācēji saprot, ka aberz ir slims, un neko
> neuztver personiski.


isteniba jau es te ta valodas probl nemaz nepamanju, man laikam nekadas starpibas
rekur dzivs piemers stulbumam, ka ja nevar tekstu izlasit lidz galam, tad slims
koncentreties vaig, bet nevar
labi ka vel darba spejas ira

bet redzi pdejo psihisko arstu esu redzejis kadus nu jau 4 gadus atpakalj
bet slims jau ir tas kas nesaprot nevis tas ko nesaprot

vienkarsa logika
galva sviests, tad jaizraksta kautkas, un viss kas izakstits ir
pareizi, jo tacu datubaze, ja mainis, tad ka....

a ka var izmainit, ja peksnji arsts izradas nu
kjudijies reizes piecas

tada mehanisma nav

taka visa sistema ir sizas cieniga

rekur dzivs piemers stulbumam, ka ja nevar tekstu izlasit lidz galam, tad slims,


isteniba logika dzelzaina, ja viens no diviem ir slims, tad tas ir vinjs
citadi ka sanak....

bucas
gagai
:-*
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
13.01.2011 12:20
Var iet pie privātajiem psihiatriem. Dārgi, bet reģistros neliek, ja vien nav pilnīgs ku-kū.
Fuzzy Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Var iet pie privātajiem psihiatriem. Dārgi, bet
> reģistros neliek, ja vien nav pilnīgs ku-kū.

varbut studenti vai nupat izglitojusies
ir ar skaidru galvu
nu ta jau nav ka ir tak kur glabties
izeja ir vienmer
Es pateicoties Runcenei šodien dabuju Leponex 25 mg,ar to var gulēt normāli,jeb pusnaktī pamosties?
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
13.01.2011 12:35
Lāsēn, diemžēl būs jāmēģina.
jautājums Tev Lāsēn

Lāsēn, es šo to palasīju par Tavām ķibelēm. kā Tu ikdienā cīnies ar savu problēmu ? Tu pa mājām dzīvojies, vai Tev tajā slimnīcā jāatrādās ? Kā Tevi atbalsta , Tev tuvi cilvēki ?
Es jau nezinu neko daudz par tāda veida kaitēm, es peros pret savu atkarību no miega zālēm.
Esmu viens,pirms kāda laika sieva pārgulēja ar labāko draugu,zaudēju visu.Pēc tam kādu laiku dzīvoju Francijā.Atgriežoties Latvijā,kādu laiku padzīvoju psihenē,gandrīz visās nodaļās.Tagad draugu gandrīz nav.Tā kā man bijusi galvas smadzeņu kontūzija,ir problēmas ar miegu.Tagad eksperimentēju ar dažādām zālēm,pirmās no tām kventiax 200 mg.Psihiatre uzrakstīja Seroquel XR 400 mg,to nelietoju,jo apzinos ka nedrīgst pierast pie stiprām zālēm,unj drīz būs jāatmet.Starp citu vienu nakti pamēģināju bez tabletkām un gulēju tik pat labi kā ar kventiax.
lasens Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Esmu viens,pirms kāda laika sieva pārgulēja ar
> labāko draugu,zaudēju visu.Pēc tam kādu laiku
> dzīvoju Francijā.Atgriežoties Latvijā,kādu
> laiku padzīvoju psihenē,gandrīz visās
> nodaļās.Tagad draugu gandrīz nav.Tā kā man
> bijusi galvas smadzeņu kontūzija,ir problēmas
> ar miegu.Tagad eksperimentēju ar dažādām
> zālēm,pirmās no tām kventiax 200 mg.Psihiatre
> uzrakstīja Seroquel XR 400 mg,to nelietoju,jo
> apzinos ka nedrīgst pierast pie stiprām
> zālēm,unj drīz būs jāatmet.Starp citu vienu
> nakti pamēģināju bez tabletkām un gulēju tik
> pat labi kā ar kventiax.

pamegini nelietot neko
par to neviens nevar iedomaties arsts, ka varbut tas pacients ir vesels?

nu neguli un kas? dienu divas? pamodies? nu un?
ir tikai dazi cilveki pasaule kas negulj vispar...

ja galvasap nu tad nez... gan

bet nu
ok katram savs
RUNCENEI UN LĀSĒNAM

Manas nelaimes sākās ar Stilnox. Līdz tam es nepazinu, trauksmi, ne bailes ka nāks nakts un es nevarēšu gulēt. Kā jau Runcenei, stāstīju biju ceļojumā uz Vatikānu, lai izrautos no visām negācijām un atkarībām….Pēc atgriešanās man sāka sāpēt vēders, pat ne sāpēt, precīzāk tirpoņa un sajūta, ka nāk vēmiens. Nu pagāja pāris mēneši, nepatīkamās sajūtas nepārgāja. Devos uz Arsu, ultrasonogrāfija atklājās, ka ir solīds veidojums starp zarnu cilpām, pats audzējs bija kā bumbiņa izmērus precīzi vairs neatminos. Man uzreiz pateica :”Bez griešanas Jūs cauri netiksiet”. Zini, mani tajā brīdī pārņēma, sajūta, ka tas viss nenotiek ar mani. Ne es raudāju kad jau biju Onkoloģijas Centrā un gaidīju operācijas dienu, neko….Manējie bija blakus, mammīte pat palātā gulēja man līdzās…Man bija kauns, man bija kauns viņus apbēdināt…Es mammai sacīju „Mamm, ej uz mājām” Es gribēju to visu izciest viena…Un māsa, un tētis māsas draugs, kolēģi kuri zvanīja pēc operācijās un jautāja , kā man iet….Pirms operācijas pie manis iestiepa veselu baru ar ārstiem, jo kaut ko TĀDU iekšās viņi nebija redzējuši.Par laimi audzējs nebija ļaundabīgs. Atminos, ka tad , ka tad kad atbraucām mājās, pagāja laiks un vienu vakaru man uznāca histērijas lēkme –es šausmīgi raudāju….Manējie uzskatīja, ka visas emocijaskuras visu laiku kuru pavadīju slimnīcā izrāvās ārā, un tā arī bija….Kādreiz pirms operācijas domāju, ha..depresija, kas tas tāds ir ? Kā tas var būt ? Un tad pēcoperācijas periodā, es izjutu kas ir depresija….Atceros, ka biju pavadījusi mājās divus mēnešus, man daktere teica, ka dod man vēl mēnesi. Es kategoriski atteicos. Es būtu sajukusi prātā tajās četrās sienās…Man bija kauns ģimenes priekšā….Viņi tā bija izmocījušies…Un tagad tā mana atkarība no zālēm …Jā….tā ir….šajā dzīvē. Vienmēr liekas, ka paša bēda un sāpe ir tā vissvarīgākā….Bet citiem taču ir vēl ļaunāk klājies.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 16?
Ziņa: