Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli

Aizsāka CITIZEN 

Psihiska rakstura problēmas parādījās manai vecmāmiņai. Bet, tās parādījīās tad, kad vecaistēvs grasījās viņu pamest. Tad vecmāmiņa bija tuvu uz nervu sabrukuma robežas. Atceros, ka man stāstīja,ka viņu pa nakti veda pastaigāties pa parku, lai viņai atietu tās nelāgās domas. Viņi palika kopā un viss it kā aprima. Man jau nestāsta vairāk neko, jo vecākiem esmu jautājusi, vai rados kādam ir bijušas problēmas ar nerviem. Par mūsu ģimenes modeli. Nu, galvenā mūsu klanā ir mamma, mūsu brigadiere :) kā jokojot mēs viņu saucam.Tika jautātās par reliģisku audzināšanu, mamma neatbalsta reliģiju, viņai ar savi stingri uzskati. Kaut kur es viņai piekrītu, kaut kur nē. Romas Katoļu baznīcā esam kristīti mēs ar tēti, es to izdarīju jau 20.gadu vecumā pret mammas gribu. Mani atbalstīja tēva māsa, kura tagad ir pensijā, un kādreiz bija medmāsa (ķirurģijā). Māsa kura ir pāris gadus vecāka par mani, vairāk ir mammas rados, mammas meita, es atkal tēva meita :)Abas allaž esam centušās būt labas meitas vecākiem, jo tik tiešām . viņi mūsu dēļ ir ārkārtīgi daudz darījuši. Un es apzinos, ka varbūt šis „pareizums” savā ziņā ir traucējis man pašai izveidot savu ģimeni. Tikai dažreiz kāds mazs saules stariņš, apgaismo manas nakts tumsu. Tad pārbaudījums mitējas uz brīdi. Un pēc tam, atmiņas par šo stariņu nedod man nekāda mierinājuma, bet tikai padara tumsu vēl biezāku.Mēs mūsu vecākiem būtu bijuši trīs bērni, pirmais bija brālītis…bet diemžēl viņš nomira pavisam maziņš…Tad piedzima mana māsa, ārsti mammai teica, ka bērnu viņai vairāk nebūs… Bet piedzimu es….Es piedzimu šķiet mēnesi par agru, man jāprecizē.Var jau gadīties, ka arī tur ir meklējamas kādas sakarības ar pašreizējo veselības stāvokli. Dažreiz es visu uztveru pārāk emocionāli, tā nedrīkstētu būt. Ārēji es to neizrādu, bet viss ir iekšā…Par baznīcām, neesmu fanātiķe, man bija pieredze saistībā ar Sāpju Dievmātes baznīcas karmelītu māsām.(Karmelītu ordenis Karmela ordeņa vēsture aizsākās XIII gs. Palestīnā, Karmela kalnā. Šīs kalnu grēdas augstākā virsotne sniedzas 550 m augstumā.
Es daudz ko sapratu, izpratu viņu iekšējo „virtuvi”. Ko tad, savā nepiedodamāj naivumā un „zaļumā” nesapratu….Man vienmēr bija patikusi grāmata „Kādas Dvēseles Stāsts”, kuru jau minēju iepriekš.
http://www.littleflower.org/

Mani aizkustināja klostera māsas Terēzes, bērnišķīgā, patiesā ticība. Veids, kāda viņa apraksta savu dzīvi uzrunā ….Nevainīga bērna sirds vienkāršumā viņa raksta, atklājot lasītājam savus Dvēseles dziļumus….Un man viņa bija ,kā ideāls, bet redzot kādas ir karmelītu māsas ar kurām man bija darīšana, vai….Tā bija totāla vilšanās un , laba mācība. Es mīlu Dievu, bet neciešu Viņa liekulīgos kalpus. Nekrītu fanātismā, visam ir jābūt līdzsvarā…..Ceļojumā, uz Vtikānu Sv.Pētera baziliku es daudz domāju…par visu, visvairāk man smeldz, tas, ka man nav pašai sava ģimene.Es ļoti gribētu redzēt savus vecākus apskaujam savus mazbērnus…Laiks ir nežēlīgs tas iet uz priekšu, nepielūdzami….Laiks ir Tavs kuģis, nevis Tava mājvieta….




Ak, jā un lai gan ABERZ es diezgan nelāgi atcirtu un nososlījos vairs neatbildēt...Piedod....Ai tu dzīvā, cilvēka krūtīs dzīvi pukstošā sirds! cik maza to izliecies esam, cik bezgala liela to esi!
Es iesaku jums sākt jaunu dzīvi šodien pat! Vispirms- apsoliet pati sev, ka meklēsiet palīdzību pie speciālista (psihoterapeita) un vairs nebūsiet viena ar savām problēmām- un garantēju, ka tikko pati sev to apsolīsiet, būs sajūta, ka daļa smaguma jau novelta no pleciem, kļūs vieglāk un cerīgāk. Un vēl- tās nav psihes problēmas, bet gan psihoemocionālas, kas raksturīgas galvenokārt cilvēkiem ar augstu inteliģences līmeni, tā teikt- gore ot uma... Tieši tāpēc psihoterapija šobrīd pasaulē ir gandrīz vai modes lieta, tā tam arī vajag pieiet. Lai cilvēku attiecību dziedinošais spēks palīdz sākt beidzot dzīvot un justies... laimīgai!
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
14.01.2011 13:10
pingvins Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Lai cilvēku attiecību dziedinošais
> spēks palīdz sākt beidzot dzīvot un justies...
> laimīgai!


To arī esmu sapratusi pēc šobrīd aptuveni desmit mēnešu ilgas terapijas, ka psihoterapijas darba instruments ir attiecības. Jo cilvēka būtība ir tāda, ka attiecības ir nepieciešamas viņa attīstībai sākot vēl no pirmsdzimšanas laikiem līdz pat sirmam vecumam. Psihoterapija ļauj saudzīgā vidē aizpildīt tos izaugsmes robus, kas pieļauti bērnībā, un arī dziedēt tās brūces, kas radušās vardarbīgu attiecību vai pamestības rezultātā.



Edited 1 time(s). Last edit at 14.01.2011 13:16 by gaga.
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
14.01.2011 13:15
Bet vēl es gribēju uzteikt Runcenes pacietību, te tik ilgus gadus uzturoties. Man kādu mēnesi negribējās te rādīties, pārāk nomācošs tomēr ir fons, kad trīs ceturtdaļas sarunu ir par medikamentiem (nu labi, varbūt mazliet pārspīlēju), un tikai mazākā daļa ir par to, kā reāli mainīt savu dzīvi. Tā kā man dzīvē pēdējā laikā ienākušas nozīmīgas pārmaiņas, tiešām negribas un arī daudz laika vairs nav te piebāzt savu galvu ar to cilvēku problēmām, kas paši savas problēmas i nedomā risināt.

Pārāk kritiska šobrīd esmu, zinu to, bet nu, tāds noskaņojums. Varbūb kādam tas būs kā spēriens pa pakaļu, lai beidzot aizdomātos par kaut ko derīgu. ;-))
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
14.01.2011 14:26
manuprāt, tas vēl ir sīkums, ja runā par medikamentiem. katram tāds posms var gadīties, vairums tiek galā, bet tas laiks nav viegls; tad gribas atrast kādu, kurš saprot. es, piemēram, sākumā pat nezināju, ka ir arī citas iespējas.

vairāk krīt uz nerviem cepšanās ap to, kā psihiatrija vienu otru ir gadiem indējusi un kāda farmindustrija ir mafija. un tad te tiešām nav ko darīt, jo cilvēks tak ir pārliecināts, ka viss ir ok, jo ārējais vainīgais ir atrasts, bet visiem citiem šizofrēnija.

kā teica kādas soc. aprūpes iestādes vadītājs: lai cik tu labs gribi būt, tos, kas nekad neizaugs, nevar laist sev pārāk tuvu.



Edited 1 time(s). Last edit at 14.01.2011 14:28 by Runcene.
šodien nopirku klonazepāmu,kādas atsauksmes?
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
14.01.2011 21:02
šodien nopirku alu, kādas atsauksmes?

Izliecies tikai, vai tiešām ar galvu viss ir tik štruntīgi?
Pilns internets ar informāciju par visām šitām ripām.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.01.2011 15:49 by existential fool.
hi hi hi,skatoties no kuras puses paskatās :)
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
14.01.2011 21:12
un kā no iekšpuses izskatās?
Lāsēn, zini varbūt paskaties no šīs puses :)
...mums visiem ir sirds, tikai dažiem to bail pielietot. Mēs visi dzīvojam un jūtam. Ir brīnišķīgi, sajust kaut vai savu elpas plūsmu, un apzināties, ka esi dzīvs.....Nedomā par tām zālēm, es arī cenšos to vairs nedarīt...Lai kā arī nebūtu, pie kāda no speciālistiem kurus cilvēki ieteica noteikti aiziešu....Es nezinu,kādēļ , bet man ir sajūta, ka šo laiku kamēr tieku no zāļu atkarības jūga vaļā man ir jābūt šeit , šajā forumā..Ne, katru dienu, minūti vai stundu...Šeit tiek izdzīvotas dvēseles sāpes un jā...ir tik tiešām daudz un pat ļoti sakarīgu un prātīgu viedokļu kuros ir vērts ieklausīties... Visbriesmīgākā nabadzība ir vientulība.
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> manuprāt, tas vēl ir sīkums, ja runā par
> medikamentiem. katram tāds posms var gadīties,
> vairums tiek galā,

kurs vairums, lielakais vai mazakais
un kas no tiek ar to vairumu kas netiek gala

bet tas laiks nav viegls; tad
> gribas atrast kādu, kurš saprot. es, piemēram,
> sākumā pat nezināju, ka ir arī citas
> iespējas.
>

nu re gribas atrast kadu kas saprot
:-)
tas jau priece
edzi laikam ja civeku nesaprort vairakums
tad varbut ta kljuda ir pasa cilveka
varbut vaig saprast, nevis meklet kas saprot

> vairāk krīt uz nerviem cepšanās ap to, kā
> psihiatrija vienu otru ir gadiem indējusi un
> kāda farmindustrija ir mafija. un tad te tiešām
> nav ko darīt, jo cilvēks tak ir pārliecināts,
> ka viss ir ok, jo ārējais vainīgais ir atrasts,
> bet visiem citiem šizofrēnija.

nu uz nerviem krit protams, bet nevis cepsanas par to ka ir indejusi, bet par to ka
vel joprojam inde un nevar nonjemt no zelem, bet motivs jau tads, lai cilveki nuzraujas un panaceju
kas sakas ar vardiem, ja neklausisi tad mirsi pec 7gadiem utt
redzi ir civeki kas paklausijusi un lieto 10gadus ir uz robezas ar navi
un ir kas nav klausijushi un 7 gadus no dzivojusi un
veselibai nekas nav un nemirst ari kautka

>
> kā teica kādas soc. aprūpes iestādes
> vadītājs: lai cik tu labs gribi būt, tos, kas
> nekad neizaugs, nevar laist sev pārāk tuvu.


parerizi
tos kas spejigi neklausities un nav ietekmejami
tapat sava kantori nedabusi
nav jega teret laiku

bet RUNCENE
es tevi saprotu un jutu lidzi
jo ja tu to realitati sapratisi
tad tas ... tas nav iespejams
jo pardegs drosinataji

bet nu gadu gaita rodas atkariba ieradumi
un kas visu laiku kalpojis tranklviljiem
peksnji nevar kalpot citam

galu gala visi grib labu tikai un no visas sirds
Ljenjins ari ta gribeja ka visus nosava
bet nu kjudities ir cilvecigi

:-)
Anonīmajam provakatoram "!"
nevajag svaidīties ar absurdiem apgalvojumiem...
No iekšpuses izskatās ka šī pasaule ir diezgan dīvaina,cilveki runa nevis to kas ir,bet tas kas izdevigi.Tāpēc izzūd līdzsvars,un rodas asimetrija.Pēc tam uz šīs asimetrijas pamata rodas vēl lielāka nobīde.Visa pasaule ir viens vienīgs atvasinājums no sākotnējā nulles punkta.Lai to saprastu,ir pašam jāatrodas nulles punktā.Respektīvi jāatmet visi viedokļi,un jāskatās no nulles punkta,šis punkts ir īpašs,tas ir stāvoklis pirms pasaules radīšanas.
Sākumā dzimst un anihilējas elementārdaļiņas(matērija un antimatērija),anihilācijas procesā rodas augstfrekvences starojums(spilgta gaisma),kas pēc ultraīsa brīža atkal sadalās pretmetos.Einšteina formula E=m/c2 nosaka ka enerģija var pāriet matērijā un otrādi.Tā kā virtuālās elementārdaļiņas mēs nevaram redzēt,tad var teikt ka pirms pasaules radīšanas bija spilgta gaisma,kas periodiski pāriet simetriskā matērijā.Tie ir pasaules pirmsspēki,uz kuriem iedarbojoties asimetriski var iegūt to ko redzat visapkārt.
Varu detalizētāk:Iesākumā ir pirmatnējais vakums,ne laiks ne telpa nepastāv.To var nosaukt par nulles enerģiju.Savukārt nenoteiktības relācija nosaka,ka šādā vietā rodas enerģijas fluktuācijas,virtuāli pozitroni un elektroni kas anihilējoties rada augstfrekvences starojumu.Tātad sākumā nav ne telpa ne matērija ne laiks,tikai virtuāla vide un spilgta gaisma.Tas ir nulles stāvoklis,no tā var radīt un atvasināt jebko,iedarbojoties asimetriski.Kas notā izriet?
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
15.01.2011 15:42
Tās visas ir tikai teorijas, neviens nezin, kā viss šitais ir radies. Ja no lielā sprādziena, tad arī iepriekš kaut kam bija jāpastāv, lai tas varētu uzsprāgt. Un ja Tu saki, ka nepastāvēja nekas, tad arī tā spilgtā gaisma nebija. Un antimatērija arī ir tikai teorētisks izgudrojums, jo ar pašlaiku zemes fizikas likumiem nevar izskaidrot kosmiskos likumus. Mikro un makro fizika vispār būtiski atškirās.

No tā izriet, ka mūsdienu cilvēks iedomājas sevi gudrāku, nekā viņš patiesība ir.
Vienīgais kas šo pasauli var raksturot ir kvantu viļņa funkcija psī.Nenoteiktības relācija nosaka kvanta nelokalitāti uz šī viļņa.Tas nozīmē ka konkrēta elementārdaļiņa var atrasties vairākās vietās vienlaicīgi kamēr viļņa frekvence ir zema.Tā kā T simetrija ir sabrukusi,paskatoties dažādos virzienos,mēs varam ieraudzīt vienas un tās pašas elementārdaļiņas dažādus stāvokļus.Kas tad bija sākumā? T simetrijas sabrukšanas brīdī elementārdaļiņa bija lokalizēta vienā punktā,tā kā mēs varam noteikt tās stāvokli,tad nenoteiktibas relacija nosaka ka tās frekvencei jātiecas uz bezgalību,kas savukārt nozīmē arī enerģijas un masas tiekšanos uz bezgalību,luk jusu pasaules sakumpunkts
Kas te absurds manā apgalvojumā?
Nevajag apgalvot ko tu nezini
Pagaidīsim, kad šī dāmīte arī kādu sadurs ar nazi!
Lāsēn, esi laimīgs...priecājies par dzīvi no sirds dziļumiem, spēj smieties tā, ka asaras saskrien acīs. Vairums ļaužu noliek savu labestību, kā novalkātu cepuri. Tikai tas kurš saglabājis dvēseli un labestību ir īsts cilvēks. Tikai neļaujies pievilties.Mācies neveiksmēm droši skatīties acīs. Nenobīsties, ja noiet greizi. Nezaudē dūšu ja neveicas. Dūša bez prāta ir muļķība. Savukārt prāts bez dūšas ir nieks.Lai Tev veicas.
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
15.01.2011 23:18
CITIZEN, laipni lūgta dīvaiņu bariņā! :)
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
16.01.2011 00:17
lasens, a Tu gadījumā neesi kāds atomfiziķis? :))



Edited 1 time(s). Last edit at 16.01.2011 00:17 by existential fool.
Vot, es pateikšu tā. Citizen nav nekā dīvaina. Es izlasīju visus viņas tekstus, ja tādu cilvēku būtu vairāk, pasaule būtu daudz labaka. Tiešām. Tu, Citizen, esi rets brilijants, tikai pati to vēl neapzinies!
lasens Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Vienīgais kas šo pasauli var raksturot ir kvantu
> viļņa funkcija psī.Nenoteiktības relācija
> nosaka kvanta nelokalitāti uz šī viļņa.Tas
> nozīmē ka konkrēta elementārdaļiņa var
> atrasties vairākās vietās vienlaicīgi kamēr
> viļņa frekvence ir zema.Tā kā T simetrija ir
> sabrukusi,paskatoties dažādos virzienos,mēs
> varam ieraudzīt vienas un tās pašas
> elementārdaļiņas dažādus stāvokļus.Kas tad
> bija sākumā? T simetrijas sabrukšanas brīdī
> elementārdaļiņa bija lokalizēta vienā
> punktā,tā kā mēs varam noteikt tās
> stāvokli,tad nenoteiktibas relacija nosaka ka
> tās frekvencei jātiecas uz bezgalību,kas
> savukārt nozīmē arī enerģijas un masas
> tiekšanos uz bezgalību,luk jusu pasaules
> sakumpunkts

vispar tu esi tuvu istenibai

bet paradokss ir tas ka viss augtakminetais ir tikai zinatnieku maskligi uzpumpeto smadzenju
centieni noslept to kada vieda vini tas smadznes uzpumpe
jo isteniba slepjas tikai taja padomju zinatne kad visi zinatnieki zinaja tikai pirka visu no
vacijas vienigais reitings kurs vairak ciparus var atcereties

starp citu kalasnjikova kungam palidzeja smaisera kungs gusta sanjemtais
taka kurs tur izgudroja to automatu tapat ka moskvichu volgu utt
vai kopa ar fabirkam tos inenierus ieveda utt

filosofija ka cilveka pauris ir visuma dzivibas sekas un pat ar savu pauribu tapat neko nesapratis
tapec dzives gudriba ir dzivot laimigu dzivi un izvairities no tiem kas to pauri cakare
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> lasens, a Tu gadījumā neesi kāds atomfiziķis?
> :))


Nea,psihenes pacients :)
Re: Vēlos uzzināt komentētājas ar niku Runcene viedokli
16.01.2011 19:44
Tad jau Tu esi pārāk tuvās attiecībās ar enciklopēdiju plauktu. Nav veselīgi priekš šādiem pacientiem, sāk ticēt visādiem portāliem un paralēlajām pasaulēm. :) Būtu lasījis labāk kādus nomierinošus romānus, par dzīvnieciņiem, par puķītēm. :)
Labi,turpmāk darīšu kā teiksi :)
lasens Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> existential fool Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > lasens, a Tu gadījumā neesi kāds
> atomfiziķis?
> > :))
>
>
> Nea,psihenes pacients :)

isteniba ja sarijas zales tad reizem ir fenomenali fragmenti
var visko tik gudri atcreties un izrekinat utt
bet kaukada tada nu bez vajdzibas vai
piem zinat kjimijas reakcijas bet nevaret salikt kopa utt

vienk vaig beigt dzert tas zales
viss sakartojas

bet sito stavokli var izmantot ja kadam gudrajm kautkas neizdomajas
ja lasenam paprasis vinjs patieks diseteacijas gabalam
drigu lietu

tikai protams neviens neteiks ka lasens to patieca

vinjs pat var pateikt kas politka jadara
lai visi butu laimigi
Vispār man ir intuīcija par daudzām lietām,bet nemāku zinātniski tās pamatot
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 21?
Ziņa: