Nopietni

Aizsāka kripucis 

Nopietni
16.09.2004 13:23
Tçmas nosaukums tâds, jo domâju, ka man kâds varçtu neticçt.
Lieta tâda, ka savos 25 !!! gados esmu vçl nevainîga, tâ nu man tai dzîvç ir sanâcis. Varu teikt, ka mani tas arî îpaði nesatrauca, taèu tikai lîdz brîdim - katru gadu apmeklçju ginekologu un pag. gad. (loìiski man toreiz bija 24 g.) uzrâvos uz ârstes (notikuma vieta - lauku ambulance), kas mani iedzina riktîgos kompleksos - redz, viòasprât tas nav normâli bla, bla, bla... Vai die, vai die, kâ tas var bût? Vienvârdsakot kïuva nepatîkami.
Ðogad esmu gatava apmeklçt citu gk, jo esmu Rîgâ, bet baidos uzrauties uz tâdu paðu attieksmi. Vai varat man ieteikt kâdu labu ârstu? Un vispâr vai tad ârtsam nav galvenais tomçr mana veselîba (jûtos ta labi un tur tieðâm ir viss OK) nevis fakts: esmu izbaudîjusi miesaskârîbas vai nç?

Lûk tâ :((
---
Re: Nopietni
16.09.2004 13:32
Man bija tieði taada pat situaacija,tikai gadi man bija 22.Veel tagad ir riebums pret ìinekologiem ,sen jau vars neesmu nevainiiga.Vieniigais ieteikums samekleet labu aarstu...eju tagad uz LÌC,teiksim taa, par labo attieksmi attieciigi maksaaju,bet zinu,ka man nepateiks kautko riebiigu ,nepatiikamu,bet iztureesies ar ieciitiibu un laipniibu....
Re: Nopietni
16.09.2004 13:43
Jâ, tagad bûs jâpadomâ iet vai neiet uz kârtçjo apskati. A kâ ir ar VC4? Vai tur var sagaidît saprotoðu attieksmi?
ðpaktele
Re: Nopietni
16.09.2004 14:56
Pilnîgi noteikti labvçlîgu attieksmi sagaidîsi no dr. Zumentes, klînikâ "Piramîda".
ui
Re: Nopietni
16.09.2004 16:56
VC-4 dr.Lauska loti saprotosa un korekta
ligap
Re: Nopietni
16.09.2004 18:34
Loti parsteidz sada arsta riciba,jo ta ir katra cilveka personiga darisana cik gados vins zaude nevainibu. Tev noteikti nav japardzivo par sadu arsta izgajienu un kompleksiem seit it nemaz nav vietas. Tev ir jabut lepnai par to ,ka esi nevainiga,jo tu ar to loti labi sadzivo un esi apmierinata.
ARSa ir jauka dakterite Petersone,VC4 ir jauka dakterite,paslaik uz sitienu neatceros uzvardu,meginasu atcereties un atrakstit ,tad ari dakterites Katlapas privatprakse. Sis dakterites esmu parbaudijusi uz sevis,es biju apmierinata. Nepardzivo,nav jabaidas ari pateikt dakterim,ka sadu jautajumu nevelies apspriest un ta nav daktera/es darisana.
Re: Nopietni
16.09.2004 21:46
nepârdzîvo dzirdçto, jo tâ tieðâm ir tikai un vienîgi tava darîðana. Gan paspçsi visas lietas un, manuprât, labs dakteris tâdus pâmetumus nekad neuzdrîkstçsies pateikt.
Re: Nopietni
17.09.2004 10:04
Paldies par visâm atbildçm! Patieðâm uzmundrinâjât :)))
ku!
Re: Nopietni
17.09.2004 11:18
Var jau neesaat savu nevainiibu cik tik grib bet normaalu ginekologhisku apskati ar vinju veikt nevar.Tur arii tie paarmetumi.Un ja 25 gados ir nevainiiba tad normaali tas nav.
Re: Nopietni
17.09.2004 11:20
to ku!
Un Tu tas spriedçjs, kas ir normâli vai nav ;)))
Da nedzen cilvçku kompleksos. Nâks laiks, nâks îstais vîrietis, un viss.
Ìirts
Re: Nopietni
17.09.2004 11:36
to ku!
Normâls ginekologs pratîs vispusçji izmeklçt nevainîgu sievieti jebkurâ vecumâ! Un tev jau nebûs ðîs meitenes vietâ spriest - ir normâli tas vai nav. Nav jau jâguïâs apakðâ pirmajam pretîm nâcçjam, meitene vienkârði gaida savu îsto mîlestîbu. Un pareizi dara! Tâdiem izvirtuïiem kâ ku! vispâr bûtu jâpaklusç!
Re: Nopietni
17.09.2004 12:04
Jâ, to, lai meitene atrod cilvçku, dibina ìimeni, tâ daktere droði vien nepateica. Vienalga kâ, lai tik sexo.
Kâda kam daïa, pie velna, gribu daru, negribu nç. Un dzirdçt, no mediía, ka nevainîba kaitîga– atvainojiet, debîlisms. Gan no çtiskâ, gan medicîniskâ viedokïa.
Marta
Re: Nopietni
17.09.2004 12:05
Nu man un manaam draudzeneem, kad mums bij 20 (katrai gan cita ginekologje) ar smiininju teica - nemelo, ka esi nevainiiga....
Nu baac... taam kuraam buutu jaapriecaajaas, ka naak normalas, nevainiigas meitenes nevis tiiniites ar STS...njem un brauc augumaa...
Tagad man ir ljoti laba un iejuutiiga ginekologje Elitee (Ilze Vidnere) ;)
Re: Nopietni
17.09.2004 12:15
25 gadi? Nda. Retums.
Nu ko, ceru ka tuvaka laika bus tev tas ilgi gaiditais, kurs mili atvers so alinu.

Veiksmes.

ku!
Re: Nopietni
17.09.2004 12:55
Nu redziet dirseeji pat profesionaalis Raimonds izsaka noveeleejumu.Taa kaa nav tas iisti normaali.Katram saava dariishana ko vinjsh neesaa kaajstarpii bet ginekologam tas traucee.
ineshuks
Re: Nopietni
17.09.2004 13:17
Tas varbuut ir it kaa nepierasti, tomeer ne taads retums kaa sabiedriibai censhas uzspiest plashsazinjas liidzeklji.

Ginekologam- fui.

Joprojaam atceros kaa manai draudzenei MedAkademijas treshaa kursa studentei 20 gadu vecumaa "ljoti dudra un cieniijama docente" pateica- gaadaa beernu, veelaak var nebuut. Uz vaardiem, ka nav iisti ar ko gaadaat- viiru dabuusi veelaak, beernus vari arii nedabuut. Nav profesionaali, pat ja buutu bijis patiesi. Iisti patiesi ar nebija, jo 26 sagaadaaja viiru, beebi i visu kas pienaakas. bet tobriid bija reaals shoks un paardomas- a ja nu patiesi nebuus... manupraat nepareiza pieeja.
Taapat kaa ieteikt "regulaarus gadiijuma sakarus veseliibai". Stulbi.
nu gan
Re: Nopietni
17.09.2004 13:24
to ku! kâpçc 25 gados nevainîba nav normâla? nevainîba nav slimîba ne 18, ne 25, ne 50 gados.
man
Re: Nopietni
17.09.2004 13:31
arii tas ir naacies dzirdeet (ko Ineshuks rakstiija) ne no viena vien ginekologa un pat ljoti pazîstama par kuriem sheit tiek runaats.
fui, pretiigas vecenes, man diemzheel nav citu apziimeejumu.
Mîlulîte
Re: Nopietni
17.09.2004 14:31
Tieði tâ, iztaustît dzemdi caur vçderu jau var, bet ne normâli dzemdes kaklu apskatît, ne maksti, ne citoloìisko uztriepi noòemt. Tas, ka nevainîga, jau nenozîmç, ka slimîbas nevar rasties.
Es laikam esmu "amorâla", bet man tâ jaunavîbas plçve nekâds diþais dârgums neðíiet, un nav arî daudz dþeku mûsdienâs, kas îpaði fanotu par nevainîgâm meitençm ("meitençm" - kam jau 25).
jautaajums
Re: Nopietni
17.09.2004 14:38
jau nebija par to vai kaads fano vei nefano par to, ka 25 un nevainiiga un arii ne par to vai tas labi vai slikti, taa ir katra pasha dariishana. bet nevienam aarstam par to nav nekaada dalja.
li
Re: Nopietni
17.09.2004 15:37
Vçsma Kalviòa Rakstnieku poliklînikâ. Un ginekologam nav nekâdas daïas vai es jaunava vai nç un ar ko guïu, ja guïu.

Jâpiebislt, ka regulâras intîmâs attiecîbas ir veselîgas (droðs sekss ar vienu partneri, nevis gadîjuma sakari) un vçlams tomçr pirmo bçrnu laist pasaulç lîdz 28 gadu vecumam, bet tie tikai ieteikumi nevis prasîbas.
Un nevainîba - ne tur kaut kas slavçjams, ne peïams. Kaut kâdu íermeòa daïu kâjstarpç padarît gandrîz par svçtumu - nejçdzîgi, tâpçc ka ir vienalga vai kâds ir nevainîgs vai nç, galvenais kas sirdî un galvâ.

Pârâk daudz uzmanîbas tiek pievçrst kâjstarpei - tur tâ problçma.
ineshuks
Re: Nopietni
17.09.2004 16:00
Nu nosodaams man tas tomeer neshkjiet.
Paarguleet taadeelj, ka jaapaargulj- stulbi. Runa jau nav par anatomisku veidojumu kaa sargaajamu daargumu, bet vairaak par ieksheejaam izjuutaam.
Vaiva
Re: Nopietni
17.09.2004 16:08
Katram savs liktenis. Atnâks lielâ mîla, un gan jau viss atrisinâsies.
li
Re: Nopietni
17.09.2004 16:27
Galvenais - uzspïaut sabiedrîbas stereotipiem un dzîvot saskaòâ ar savu sirdsapziòu - nevainîga lîdz 60 gadu vecumam, vai ieviest harçmu un dzîvot laimîgâ kopdzîvç ar 3 sievâm/ vîriem- ka tik pats apmierinâts un citi necieð.

Turklât nav jau ko risinât - mîla ir mîla un sekss jau ir piedeva, 25 gadi nav vecums kad jâsâk uztarukties. Jârisina jautâjums - nomainît ginekoloìi.

Ceru, ka atradîsi jauku dakteri.
ai
Re: Nopietni
20.09.2004 10:48
Autorei: Daudzi te raksta, ka tas nav normâli. Da neíer kreòíi! Pieïauju, ka tâdas kâ Tu vçl ir daudzas.
Jâ, varbût ginekoloìiskâ apskate nav tik pilnvçrtîga, bet ko lai tas meituks tagad dara? Sanâk - vienalga ar ko, lai tik bûtu iz....ta! A ja nav gadîjies satikt to cilvçku, kuram gribçtu atdoties ar visu sirdi un miesu?

Ui, atcerçjos vienu skuíi, kura kïuva par sievieti 26. gados!!! Ko teiksiet? Nebût nebija no pelçkajâm pelçm, taisni otrâdi, viòas ârçjais izskats liecinâja, ka tâdai jau noteikti vîrieðu bari skrien pakaï! Nu tad tas viòas 1. arî kïuva par vîru, ðis esot bijis ïoti patîkami pârsteigts, ka tâda jauka bûtne vçl "meitâs staigâ". Tâ lûk notiekas tai dzîvç!

Tev arî viss vçl bûs un varbût pat ïoti drîz :)))
Hendy
Re: Nopietni
20.09.2004 13:03
Protams,taa ir dzilji katra pasa dariisana. Cik esmu dzirdeejusi,tad jo veelaakaa vecuma zaudee nevainiibu, jo saapiigaak un gruutaak tas esot (neapgalvoju,just dzirdeeju). Bet par savas nevainiibas glabaasanu,kaa daavanu vieniigajam...nju vairaakumam viiriesu nemaz arii nepatiik "uzlaust". Bet arii tikai taapeec,ka taa dara visi,nevajag mesties zem pirmaa pretiimnaaceeja.
Veiksmi ginekologa un iistaa mekleejumos! :)
ðòukure
Re: Nopietni
20.09.2004 13:18
Jâsaka, ka pati tieði sabiedrîbas spiediena dçï es ar domâju, lai vai kas 22 vajag.

Tâds bija mçríis - atradu upuri, pârgulçju, kâdu mçnesi patusçju, uzdzîvoju zaïi ar ðo puisi un viss.

Tad ik pa laikam ar kaut ko paqtîkamu, bet ne mîlamu tika pârgulçts.

Pagâja 2 gadi satiku savu vîru...
Arî pçc seðiem gadiem kopð esmu kopâ ar savu vûru, saku, varçju arî gaidît, neko labu jau nu neieguvu.

Ja nu vienîgi it kâ atbrîvojos no sab. spiediena. Tieði tâ paða, kas Tev neliek miera.
Ar ðodienas prâtu un stabilitâti varu teikt, varçju gaidît!

Â, starp citu, to paðu faktu nepamanîju - sportiste, lietoju tamponus... tâ kâ mans pirmais vîrietis to pat neuzzinâja...
Lilita
Re: Nopietni
20.09.2004 13:56
nu a ko tad tagad teixiet - man ir 28 gadi un es ari esu nevainîga. nav mani neviens vîriec gribçjis, lai gan neesu pelçkâ pele - smuka, jautra utt, bet es esmu ar raxrturu, un zinâms, ka veèiem no manîm ir bail. tâ nu nçsâju savu "godu" lîdz jau 28 gadus. ja kâdreiz bûs iespçja zaudçt to,tad nedomâju, ka vîrieti uzreiz informçðu, ka esu tâda un tâda. izdarîðu un viss.kas pçc tam, mani vairs neinteresç.:))))))))))) îpaði nepârdzîvoju,lai gan drusku mani tas "krata", nekâdas jçgas no tâs stresoðanas nav.:)))
sieviete
Re: Nopietni
20.09.2004 14:14
...Lilita Tu jau saac izklauiities peec "zajadlajas" vecmeitas.Un Tu no kripucha atshkjiries,kaa diena pret nakti.
ineshuks
Re: Nopietni
20.09.2004 14:16
Neizklausaas gan taa.

nenjem galvaa, Lilita
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 19?
Ziņa: