Veģetatīvā nervu sistēmas disfunkcija

Aizsāka Binnia 

Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
18.09.2008 12:29
Man te dzîvç dikti lielas pârmaiòas, sçþu uz AD, Xanax...bet tagad vçders sabuntojies-slikta dûða, spazmveida sâpes, tâ kâ uz caurejuvelk, bet îsti nav, òezinu vîruss vai kas, bet riktîgi ar to vçderu nav, padzeru MezymForte, Almagelu, nu ko vçl lai padara...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
18.09.2008 12:49
Mâlus esi mçìinâjusi? Vienâ lapâ atradu kâdu preparâtu, kas domâts visâdu kuòìa un zarnu problçmu novçrðanai, secinâju, ka tâ ir kapsula ar mâlu. Paçd un tad to kapsulu saldâ çdiena vietâ. Man darbojas labi, skâbe aizburbuïo un kuòìis OK. Tikai es nepirku tâs kapsulas, bet dabûju mûsçjo zilo mâlu.
Vai "mûsu zilais mâls" ir Kuzòecova mâls? Un kur tâs kapsulas dabûjamas, vai hom. aptiekâs, vai jebkurâ? Kâ saucâs?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
18.09.2008 15:55
Zini, kâdreiz dzçru to zilo mâlu, paðu rakto, bet tas bija ïoti sen, pat neatceros kâdam nolûkam lietoju, bet bail, ka smiltis nesakrâjâs...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
18.09.2008 16:07
Tâs kappsulas bija internetâ, bet skatos, ka neesmu iebukmarkojusi lapu. Meklçju googlç kâ natural cure gastritis and acid reflux, un tur kaut kur atradu.
Kuzòecovam arî laikam ir zilais mâls, man piegâdâja no laukiem paðu raktu.
Bet mâls, kas iekðíigi lietojams, varçtu bût homeopâtiskajâ aptiekâ. Kosmçtiskajam ir smilðu gabaliòi klât.
strawberry
Man ir reflukss, ilggadîgs. Agrâk netraucçja, tagad ïoti traucç. Íîmiskie medikamenti izmçìinâti, kâdi vien ìimenes dakterei prâtâ ienâca, nepalîdz. Tagad izmisîgi meklçju viskaut ko, lai palîdzçtu sev:( Varbût ir kâdi ieteikumi pie ðîs problçmas?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
18.09.2008 18:31
Ieteikumi internetâ ir visâda veida, bet domâju, ka visiem viens tik un tâ neder. Ja bez zâlçm, tad ir jâievçro diçta. Pavçro pati, kâdi produkti to izraisa, kâdi nç. Vienâ YouTube demonstrçja, kâdi produkti çdami pie skabes refluksa- dziïâ noþçlâ man jâsaka, ka pamatâ bija tikai un vienîgi dârzeòi un saldie augïi. Vçl bija rîsi (bet man tie neder)jun lazdu rieksti. Izvçle nav liela, ievçrot tâdu diçtu grûti (bet veselîgi), bet, ka reflux ir ïoti nomocîjis- varbût ir vçrts?



Edited 1 time(s). Last edit at 18.09.2008 18:32 by strawberry.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
18.09.2008 23:38
Jâ, tâs diçtas ir trakas, sçþu uz diçtas jau '4 mçnesi, bet kâ netieku uz pekâm tâ nç...tieðâm jâskatâs, kas der, kas neder...

Strawberry, kas ir saldie augïi?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
19.09.2008 00:32
Tie, kas nav skâbi:) Piem., persiki, aprikozes, mango(gatavi), kiwi gold, saldie âboli, bumbieri, arbûzi, melones.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
19.09.2008 00:36
Priekð manis vislabâkais "auglis" ir arbûzs. Tas vareni sârmina organismu, pâriet visas dedzinâðanas.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
19.09.2008 17:05
ES arî uz arbûziem, bet drîz jau arbûzu laiks beigsies, tad uz melonçm :)
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
19.09.2008 17:08
Ðodien vçl iepirkðu alvejas sulu. Arbûzu jau locu iekðâ. Es negribçtu arî ziemâ no tâ atteikties, baisi laba sajûta uzreiz.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
19.09.2008 22:05
Brasilia, vai tad AD ar trankvili Tev nesavaaca kunjgji? jebshu Tu tik iisu laiku lieto?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
21.09.2008 19:24
Runcene,
s;aku Ad, bez trankviïa, tik cik pati uz savu galvu Lexotanilu, bet tas man pa ðvaku, bija brîdis ok, tagad lieli kreníi dzîvç, vçders dampçjas ne pa jokam, tagad man iet AD+Xanax 0.5mg 1-3x dienâ, pçc vajadzîbas, it kâ bisku mierîgâk ir, bet nu uznâk brîþi, kad galîgi traki...un atkal neesmu pârliecinâta vai man tas AD ir îstais... :?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
21.09.2008 20:17
2-3 ned. nekas dizhzs var neuzlaboties, Tu jau zini...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
21.09.2008 20:24
Zinu, Runcen, bet man jau 2 mçnesi iet uz beigâm...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
21.09.2008 20:25
nus, tad laikam jau smarzho peec Fluanxol...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
21.09.2008 20:42
Negribu es to Fluanxol, man viòð viens pats nelîdzçja, varbût ar Ad bûtu ok, bet svars pieauga no viòa :(
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
21.09.2008 20:46
parasti jau vidusmeera tautai ir ok ar shiem abiem kopaa... a par blakneem... nu ko -- atkal jautaajums par ieguvumiem un zaudeejumiem... viens otrs dabuu depresonu no svara pieauguma vien... viens otrs priecaajas, ka labi juutas un par svaru neraud...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
21.09.2008 23:03
Jâ, Runcen tas kâ kuram, kâ reiz viena rakstîja-lai arî resna, tomçr laimîga ;)
Ziemeïu Bums
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
23.09.2008 00:35
Sveiciens - kâdu laiku neko nebiju rakstîjis, jo nezinâju isti ko. Bet nesen apjautu vienu lietu - homeopâtija ir hui*a, es atvainojos.. Nekas nemainâs - vai nu Tu dzer, vai nedzer. Es samaksâju 100,- Ls par vizîti pie homeopâta, zâles tika izrakstîtas vel par 20. Lietoju ilgu laiku, lietoju.. Nekas nemainîjâs!!! Nedrîksteja dzert ne kafiju, ne piparmçtru tçju, ne ko citu no piparmçtrâm lietot. Esmu riktîgi vîlies - nevienam neiesaku homeopâtiju - bulðits!
Tikmçr uzticîgi lietoju alus raugu - 3x pa divâm tabletçm dienâ. to gan jût, ja kâdu laitu nepalieto, tas tieðâm palîdz. Paldies Dievam, nav bijuðas lçkmes ïoti sen! Bet ðitie drausmîgie sirds kûleòi tik&ta ik pa laikam atgrieþas..
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
23.09.2008 16:15
ja pilniigi godiigi, tad es no sev zinaamajiem nervozajiem cilveecinjiem nezinu neviena, kam homeopaatija buutu liidzeejusi. ir tikai lasiits shis tas netaa, bet dziivs neviens redzeets nav. pie citaam kaiteem gan. it labi pie tam. laikam to, kas ir galvaa un domaas, nenjem neviena vieglaa ripa. vai ar retiem, laimiigajiem iznjeemumiem. ir sastapti, kas labi atsaucas par cesradyston, bet tie ir taadi, kas nav ieprieksh dzeerushi niknaas ripas.



Edited 1 time(s). Last edit at 23.09.2008 16:22 by Runcene.
Par homeopâtiju -

Pirms 2 gadiem individuâli man pielâgots homeopâtijas kurss VD un depresijai, kas sastâvçja no 5 homeopâtiskajiem preparâtiem, kâ ðobrîd liekas - uz mûþu atbrîvoja mani no negatîviem un trauksmainiem sapòiem naktîs, ar kuriem biju sadzîvojusi jau kopð agras jaunîbas. (Par tâdu "sîkumu" dakterei-homeopâtei gan toreiz nemaz nesûdzçjos.)

Nezinu kâ bûtu bijis ar pârçjo VD/depresijas simptomâtiku, ja paralçli nebûtu dzçrusi, un tieði tajâ laikâ intensîvi mainîjusi no vienâm uz otrâm, psihiatrijas niknâs zâles.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
23.09.2008 21:09
ar nakti jau ir taa -- par ko dienaa streso, par to naktii atveertaa zemapzinja trako... ja pazuda trauksmainie nakts sapnji, tad vajadzeetu dienai ariidzan buut dikti mieriigai... savaadaak biku nelogjiski.
Nu - es jau arî par ðito brînos, jo miega traucçjumu man nu jau gadiem tikpat kâ nav, bet trauksmes un veìetatîvi traucçjumi pa dienu, kâ ir, tâ ir.:)
man homeopātija arī nelīdzēja,izlaidu daudz naudas,adatu terapiju izgāju un nekā,man liekas ka grimu arvien dziļāk savās bailēs
Es iztiku bez zâlçm! Paldies manam psihoterapeitam :)) Zâles jau ðo kaiti var tik apârstçt, uz to mirkli notrulinât sajûtas, bet ir jâstrâdâ smagi ar sevi!!
Sveiki! Sâkðu ar to, ka septembra vidû nedaudz sasitu galvu - bija puns, dulla galva. Nepievçrsu tam îpaðu uzmanîbu, bet pçc divâm dienâm, garâm skrienot poliklînikai, iegâju pie neiroloìes aprunâties. Viòa uzreiz pateica, ka man ir smadzeòu satricinâjums, sadeva zâles un noteica 10 dienu gultas reþîmu. Nogulçju 5 dienas, pçc tam aizgâju uz darbu, kur iznâca fiziski pastrâdât, rezultâtâ vairâkas dienas karstuma viïòi, pçc tam paaugstinâts asinspiediens, dulla galva, drudzis, sirds trakoðana,uztraukums, bailes. Pârmetu sev, ka tas ir tâpçc, ka neizgulçju smadzeòu satricinâjumu. Pçc tâdas atkârtotas sirds lçkmes, nelabuma sajûtas un bailçm, negulçtas nekts tomçr aizgâju pie deþûrârsta, kurð uzreiz pateica, ka man ir VD. Izrakstîja MagneB6, Anti-stress, vilkâbeïu ekstraktu, Metoprolol. Pçc ðo zâïu lietoðanas nokritâs asinspiediens, bet sâka sâpçt galva un uzradâs slikta dûða. Devos atkal pie deþûrârsta,kurð ðoreiz atzina, ka laikam tomçr ir bijis tas smadzeòu satricinâjums + vçl VD. Tagad lietoju gan iepriekð nosauktâs zâles, gan vçl Movalis, Nootropil, Noofen. Lasu ðo diskusiju un arvien vairâk domâju, ka diez vai man ir smadzeòu satricinâjums (lai gan joprojâm sâp galva un ir nelaba dûða), vairâk "oþ" pçc VD. Paðlaik esmu uz slimîbas lapas, tâpçc gribçju pajautât, ko varu darît lietas labâ, lai pçc 2 nedçïâm varçtu atsâkt strâdât.Kâdu zinoðu ârstu ieteiktu un kâdas izmeklçðanas veikt? Lasîju, ka encefalogramma uzrâda VD.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
05.10.2008 21:05
miiljaa pukje, nu neraksta neviens par 2 nedeeljaas uzveicamaam teemaam palagus uz 50 lappuseem kaa sheit... aarsti sho te neaarstee, izmekleeshanas nekaadu jeegu nedod, jo nav jau ko izmekleet, un encefalogrammas izmainjas ir "aarsteejamas" psihologjiski...

un par Tevis nosauktajaam ripaam nav liela jeega naudu izmest.

Tev vienkaarshi jaanomierinaas... kaa? tas ir katram savs.

ja nu par sasisto galvu, tad to pieskata neirologs...



Edited 1 time(s). Last edit at 05.10.2008 21:06 by Runcene.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
05.10.2008 22:15
Man reiz gadîjâs izstaigât smadzeòtrîci, pçc mçneða galva ðausmîgi sâka sâpçt, dr.izrakstîja sistçmas, ðprices, neurorubinu, izgâju kursu palika labâk...Nav labi izstaigât smadzeòtrîcij, esot jâizgul, bet ko darîsi.. :)

Grûti jau noteikt, kâpçc galva sâp tik lab no smadzeòtrîces, kâ arî no VD...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 1?
Ziņa: