Es ðodien

Aizsāka mellene 

kadiíe
Re: Es ðodien
07.02.2006 21:26
melene
tu esi CRAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((
,,,
Re: Es ðodien
07.02.2006 21:32
Ja Tu zvani âtrajiem, viòi paði zvana policijai un Tavs vârds nekur neparâdâs, ja Tu labprâtîgi neuzprasies.

Bet Tu pati atgriezies pie saviem secinâjumiem- katrs domâ vispirms par sevi :-)
Della
Re: Es ðodien
07.02.2006 21:55
mellene> (sievietei, kas liecinâja manas meitas labâ, draudçja pa telefonu)-vai es esmu tam gatava? Un jûs?

Turpmâk es tevi kâ sarunbiedri vnk ignorçðu,ej tak pie psihoterapeita,jo tava slimîba progresç............
Re: Es ðodien
08.02.2006 09:10
Mellene, Tu esi baigi amorâlâ, no sâkuma tâ nelikâs. Fui !

Re: Es ðodien
08.02.2006 09:22
Ku ! - fui arî Tev. Var jau var muldçt, bet daþreiz tomçr labâk paklusçt. Kaut vai iedomâjies savu meitu tâ puisîða vietâ, kuru aizved nezinâma sieviete nezinâmâ virzienâ. Ir tâdi vârdi kâ cilvçcîba, morâle, sirdsapziòa.

Re: Es ðodien
08.02.2006 09:37
maiga

Es vienkaarshi nenodarbojos ar taadaam neaugliigaam paardomaam kaa buutu ja buutu. Bet melleni aizstaavu pilniibaa un pat ja vinja buutu mana sieva es vinjai nekad neteiktu, iedomaajies ka taa puisiisha vietaa buutu muusu beerns.
Bet gribu apeleet pie forumieshu cilveeciibas, moraales un sirdsapzinjas kas no mellenes staasta iztaisija sho idiotisko diskusiju.
Mellene_
Re: Es ðodien
08.02.2006 10:02
,,,
Es vienkârði redzu, cik daudz cilvçku iet garâm. Ka tik tie nav paði lielâkie moralizçtâji.
Re: Es ðodien
08.02.2006 10:12
Ku ,sevis attaisnoðana ir viena brîniðíîgi viegla lieta. To es zinu no savas personîgâs pieredzes. Neviens nesûta melleni vai Tevi uz cietumu, bet bûtu tikai godîgi saukt lietas îstajos vârdos un vçrtçt lietas un notikumus taisnîgi. mellenei fui un Tev ku arî fui. Un ðî diskusija nav neauglîgas pârdomas. Auditorija te ir pietiekami liela, lai mçs vienotos par to kâ tomçr bûtu rîkoties pareizi ðâdâs situâcijâs.
Vasarâ es biju parkâ, kad kâds ârzemnieks dzinâs pakaï vietçjam, jo tas bija nozadzis telefonu un pirmais, ko es izdarîju - piezvanîju uz 112 un paziòoju par siutâciju un pçc tam paliku un palîdzçju tulkot. Man no uztraukuma palika sausa mute un trîcçja rokas, jo tie abi vîrieði nokrita zemç tur kaujoties, bet es nemuku projâm un pçc tam forumâ neþçlojos vai nelielîjos - kâda es varone, bet kâ man trîcçja rokas.

Mellene_
Re: Es ðodien
08.02.2006 10:27
Un policija , ugunîm zibsnot, tai paðâ mirklî, kâ tu piezvanîji , traucâs uz negadîjuma vietu? Nesmîdini, mani, Maiga.
Re: Es ðodien
08.02.2006 10:31
mellene, tur bija jau vairâki cilvâki un arî viòi zvanîja, un policija tieðâm ieradâs un cilvçki bija gatavi liecinât , ne tâ kâ Tu - izdomât cik mans dârgais laiks tiks aizòemts. Smejies cik un kâ vien gribi, ja Tavai sirdsapziòai no tâ vieglâk.

Re: Es ðodien
08.02.2006 10:34
maiga

Es netaisnojos bet paudu savu viedokli. Es esmu pashtaisns un sirdsapzinjas paarmetumus nekad neizjuutu. Sabiedriibas viedoklis man ir dzilji vienaldziigs jo lielaakaa dalja cilvju definitiivi ir pilniigi idioti. Man vienkaarshi zheel melleni par to ka juus vinju te knaabaajat.
Re: Es ðodien
08.02.2006 10:40
Ku - jâbût sasodîti drûmai un aprobeþotai dzîvei apkârtçjos uzskatot par idiotiem. Neapskauþami. Un dþentlmeni Tu te tçlo pilnîgi nevietâ un nereizç.

Re: Es ðodien
08.02.2006 10:46
maiga

Taa tas nav jo ikdienaa censhos ar idiotiem nekontakteet. Galu galaa cilveeki jau taapeec veido kolektiivus un pieturas pie tiem.
Re: Es ðodien
08.02.2006 11:05
Nu ko, varu tikai novçlçt gudrîðiem nekad nenokïût situâcijâ, kad ir jâizðíirâs: vai ir vçrts riskçt ar savu tuvinieku droðîbu, lai apðaubâmâ veidâ palîdzçtu sveðajiem. Katram sava pieredze un jo vairâk tâdu gadîjumu dzîve piespçlç, jo spçcîgâka kïûst apòçmîba lieki neiesaistîties pasaules glâbðanas pasâkumos. Netiesâjiet un netapsiet tiesâti. Jo Tu, Maiga, pat nenojaut, kâdas izvçles priekðâ dzîves laikâ Tev bûs jâstâjâs. Lasot Tavus komentus sâk ðíist, ka Tev vienîgai ir pareizâs dzîves atslçga. Ja Tu to publicç tikai forumâ, ok, izskatâs pçc sevis meklçjumu un uzskatu sistematizâcijas centieniem. Ja Tu tâdâ paðâ tonî apspried arî savus tuvâkos, radus, draugus, tad .... Nu tad tâ ir Tava darîðana, bet viegli Tev nebûs. Kuro dienu vajât cilvçku tikai par to, ka viòa uzskati nesakrît ar Tavçjiem.... Censties pçc iespçjas nepatîkamâk iedzelt tiem, kas nepiekrît Tavam viedoklim... Kam Tev tas viss? Kâds Tev no tâ prieks?
Re: Es ðodien
08.02.2006 11:24
Plant - tieði manas domas, arî Tu nezini , ko dzîve Tev un Taviem mîïajiem gatavo. Tavs prâtîgais spriedums ar dzîves pieredzes garðu man atgâdina ïoti spilgtu Mopasâna stâstu Plûmîte. Izlasi, tas ir par tâdiem kâ Tu un ku un mellene un ko. Klasika , ïoti laba literatûra. Tâpçc jau klasika , ka universâlas lietas apraksta un ïoti spilgti.
Par grûtîbu piesaukðanu otram - arî no manas dzîves pieredzes - tas kâ bumerangs iet atpakaï pie Tevis, neíer kreòíi par mani un mançjiem, tiec galâ ar sevi un saviem aizvainojumiem un spriedumiem.
Tava dzîves gudrîba ir lieki neiesaistîties pasaules glâbðanâ, lai tâ bûtu, bet pat tâdi kâ Tu , nelaimç cer, ka pasaule tomçr glâbs Tevi.

Re: Es ðodien
08.02.2006 11:27
Nu, maiga, arî ðoreiz Tu mani nepievîli. Atbildçji tieði tâ, kâ bija paredzams. Skumji.
Re: Es ðodien
08.02.2006 11:29
maiga

Tieshi taapeec var mieriigi nesaspringt ar to pasaules glaabshanu jo vienmeer atradiisies kaads kas glaabs.
Re: Es ðodien
08.02.2006 11:30
maiga

Es biju domaajis atradiisies no idiotiem kas vienkaarshi neapzinaas to cik shii glaabshana var buut biistama pasham.
Re: Es ðodien
08.02.2006 11:36
Plant, par daudz goda man. Neskumsti, bûs jau labi un ïoti labi. Izlasi to stâstu, interesanti, kurâ personâþâ Tu sevi tur atpazîsi ? Es saku, tas smalki resnais tantuks, kas pçc tam aizgriezies slepðus çda pastçtes un riebumâ novçrsâs no nabaga Plûmîtes. Un neaizrijâs , nç , laimîgi nokïuva galapunktâ.
Bet man nupat pietiek, apnika. Kâ tur vienâ filmâ teica Valters - "tâ við ir un tâ tam bûs bût " un pasauli nevar ne pârveidot, ne glâbt, bet var censties dzîvot godîgi.

,,,
Re: Es ðodien
08.02.2006 11:58
Ne par konkrçto gadîjumu, bet tâ vispârinot- lai nu kâda man ar nav paranoja, bet situâcijâ, kad notriec cilvçku, lai es vçl paspçtu izdomât, kas tik nu manai ìimenei pçcâk nezvanîs un nedraudçs un kâ nu man bûs policijai kaut kas jâskaidro, tâ vietâ, lai palîdzçtu... Laikam par lçnu domâju... Vai par âtru daru...
Re: Es ðodien
08.02.2006 12:19
Man pat smeldzîgi sametâs, kad iedomâjos, ka ir cilvçki , kas nelaimes gadîjumâ aizgrieztos, lai tik nav jâiesaistâs un ir tâdi, kas nedomâdami pat riskçtu ar savi, lai otru glâbtu. Un tie pirmie nodomâtu, ak ðausmas, cik pilna pasaule idiòu ! Jâ, nu tieði tâ arî notiek.

Re: Es ðodien
08.02.2006 13:31
...



Edited 1 time(s). Last edit at 16.08.2006 13:49 by Runcene.
Monta
Re: Es ðodien
08.02.2006 13:53
meLene meegjina te laapiit savu sirdsapzinju...-)
Klau, meLene, domaaju ka shai dziiviitee viss atkaartojaas un >>>>>>> tev atkal buus piespeeleeta taada vai liidziiga situaacija...Ko nu...?
Un veel...cik var njemties...atlaid tak to negadiijumu un taa varonjus-shofereeni un beernu, lai taa negaacija aiziet uz neatgrieshanos un ja jau tev te ir tik daudz neidiotu,kas tevi atbalsta bezmazvai kaa cietusho, tad kaada probleema...staigaa vesela...-)
Uzskatu, ka ar tavu psihi nav labi, varbuut taa pagaatne neliek tevi mieraa......

maiga
Paldies Tev par to, ka esi viena no cilveekiem, kam nav fobijas paliidzeet citam, jo viens otram IR jaapasniedz paliidziibas roka, ja mees esam CILVEEKI...
Irçna
Re: Es ðodien
08.02.2006 14:35
Norobeþojoties no iespçjamas manis iedalîðanas "mellenes un ku!" vai "maigas" kompânijâs (jo esmu rîkojusies gan tâ, gan ðitâ, par pamatu òemot manu tâbrîþa sajûtu), tomçr gribçtu piesieties vienam maigas izteikumam:
"...un ir tâdi, kas nedomâdami pat riskçtu ar savi, lai otru glâbtu."
Pçc konteksta bija noprotams, ka tas ir pozitîvi, atbalstâmi un tâ vajag. Tomçr mana dziïâkâ pârliecîba ir, ka tas ir galçji nesaprâtîgi. Normâla un neatkarîga cilvçka sirdsapziòa neliek glâbt otru, pakïaujot briesmâm sevi (izòçmums ir îpaðas situâcijas, kad iesaistîti vecâki un bçrni un vçl tamlîdzîgas, psihologi gan jau prastu to labâk noraksturot). Pat jebkurâ glâbðanas instrukcijâ viens no pirmajiem nosacîjumiem ir "sargies pats!" (kas ir izveidojies visas cilvçces pieredzes rezultâtâ). Un nevienam nav ne mazâko morâlo tiesîbu pârmest, ja kâds ir rîkojies, vadoties no ðî nosacîjuma.

Ðajâ situâcijâ es laikam anonîmi piezvanîtu policijai, pastâstîtu, kur kas noticis, kâ situâcija atrisinâjusies, un notîtos. Tâdâ veidâ savu tâbrîþa niecîgo liecinieka atbildîbu bûtu novirzîjusi tur, kur vajag - policijai, man paðai neiesaistoties notikumos. Tâ man patreiz ðíiet. Noziedzîgo ðoferi aizturçt nemçìinâtu, jo viòas situâcijâ rîkotos tâpat - ar vislabâkajiem nodomiem, starp citu. Pçc noklusçjuma tomçr pieòemu, ka cilvçki ir godîgi, ja nepierâdâs pretçjais.
Bet, pats galvenais - man bûtu dziïi vienaldzîgi, ko darîtu pârçjie. Katrs rîkojas pçc savas sapraðanas un nevienam citam nav ne mazâko tiesîbu viòus nosodît, ja vien viòi acîmredzami nepârkâpj likumu. Tâ ir VIÒU izvçle.
Ezitis
Re: Es ðodien
08.02.2006 14:39
free
Re: Es ðodien
08.02.2006 14:48
Autors: mellene
Datums: 07-02-2006 21:07

Autors: Mellene_
Datums: 08-02-2006 10:02


Paveerojiet melleni/Melleni dinamikaa.. ;)
Depersonalizaacija?
free
Re: mellene vakar
08.02.2006 14:51
redzeeja.......
un tas vairs nav te jaakulj kaa taadu sviestu.......
sviests=sviests
dansiga
pastaastiishu es arii ....
08.02.2006 15:21
kaa man vienreiz gaaja, kad labpraatigi pieteicos par liecinieku, jo redzeeju laikam vieniigaa visu situaaciju perfekti - kaa divas sievietes viena otru raustiija shurpu turpu, kaa taa viena tomeer izraavaas un, neskatoties, nesaas no visa speeka paari Elizabetes ielai (pie Auseklja ielas plkst 17, kad tur no mashiinu parpilniibas pat adatai nav kur nokrist) un burtiski uztriecaas man pa priekshu braucoshajam auto (un nevis auto vinju notrieca). To visu redzeeju, jo skatiijos pa malaam aiz taa, ka kustiiba praktiski bija nekaada. Sieviete briidi guleeja uz asfalta, izveidojaas asins peljkjiite. Peec briizha vinja ar savas pazinjas paliidzibu pieceelaas un aizdevaas uz tuvaako doktoraatu.

Es palikos un pieteicos par liecinieci. Uz policiju man bija jaaiet vairaakas reizes. Uz mani skatiijaas ar aizdomaam un jautaaja, vai es gadiijumaa neesot rads/draugs aizdomaas turamajam shoferim. Shoferiits skreeja pie tas sievietes uz slimniicu - nesa augljus, piedaavaaja naudu aarsteeshanai.

Tiesaa kaa lieciniece ierados tikai es. Paareejie "liecinieki" bija tikai raxtiski liecinaajushi. Un shie "liecinieki" bija pukju tirgotaaji aiz stuura, kas pieskreeja negadijuma vietaa, kad viss jau bija noticies. Vinji esot piedaavaajushies shoferiitim liecinaat par labu, ja visnjh samaxaashot zinaamu naudas summu, no kaa shoferiits atteicaas. Kad es tiesaa visu klaastiiju kaa tas notikaas ..... prokurors apshaubiija man lieciibu ar vardiem - a kaapec juus tik parliecinoshi to visus staastat? Beigaas veeraa njema pukju tirgotaaju raxtiitaas lieciibas un manu lieciibu nenjeema veeraa kaa neobjektiivu ..... Puisim iedeva 2 gadus nosaciiti ... par to ka viens traks baabiets nesas paari ielai cik tik speej paskriet.....taa luuk .......
dace
Re: Es ðodien
08.02.2006 15:26
Kas attiecas uz ðoferi, tad tie nu nav nekâdi labâkie nodomi. Tâ ir savas âdas glâbðana, cerot, ka nenâksies iesaistît policiju. Skaidrs aprçíins.
Re: Es ðodien
08.02.2006 15:31
Un ?! Es reiz trolejbusâ aizstâvçju bçrnu, kuru râja un kauninâja, ka viòð sçþ un nedod vietu. Meitene bija ar skolassomu ,lielâku par viòu. Mani nosauca par zosi un konduktore pagrûda mani un râva to bçrnu augðâ un meitenîte sâka raudât. Un es viòu mierinâju un man bija tâds uztraukums. Nevarçju nomierinâties. Vai tâpçc es nekad vairs neaizstâvçðu bçrnu ?
Bet piekrîtu, ka jau viss te ir sviests, katrs kaut ko neizlasa lîdz galam, neiedziïinâs un turpina tik rakstît.

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 10?
Ziņa: