pedofîlija

Aizsāka izzinoðâ 

:(
Re: pedofîlija
05.07.2005 12:55
mûþam neaizmirsîðu to 40 gadîgo siekallâci,kurð bija maigs lîdz vçmienam.Labi ,ka tas bija pirmais un pçdçjais vecais vecis manâ dzîvç:(((.
to ku!
Re: pedofîlija
05.07.2005 12:56
Baigi interesee, cik veca bija, piemeeram, Tava jaunaakaa partnere? Un cik gadu tad bija Tev? Un kaa Juus liidz tam nonaacaat- pirmaja areizee netiishaam vai peec zinaama aplidoshanas perioda?
Es kaut kaa speeju sagremot taada svairaak vai mazaak gadiijuma shaada veida attieciibas, bet, ja pieaudzs viirietis aplido siiko lai to ieguutu- kaut kaa nesaprotu, kur tas kaifs.
grrr
Re: pedofîlija
05.07.2005 13:21
BCC:''Daudzas pedofiilijas ieziimes praktiski ir visiem pieaugushajiem cilveekiem.''

kas tas par murgu? paskaidro siikak, kaadaa noziimee??

tas taapat kaa no kaadiem tur peetiijumiem un psihologu/ filosofu uzskatiem, ka tipa 99% cilveku biseksuaali utt utt... ??
Re: pedofîlija
05.07.2005 13:24
to ku!

Negribu iegrimt detaljaas jo forums jau taapat ir uzbudinaats no manaam runaam bet vispaariigi shiis atieciibas man ir bijushas no 24 liidz 42 gadu vecumam un jaunaakai partnerei bija 15. Kaa mums taa sanaaca? Nezinu. Bet labi sanaaca. Un nekaada vardarbiiba vai shmaukshana!
Re: pedofîlija
05.07.2005 13:34
Es balsotu par pedofîlu noðauðanu tûlît pçc sprieduma pasludinâðanas.
Tie nu ir sâtani un iznîdçjami fiziski, bez apþçloðanas iespçjâm.



madara
Re: pedofîlija
05.07.2005 13:42
Nu jaa. Iespeejams ka tie kas nonaakushi liidz sprieduma pasludinaashanai ir arii kaut ko pelnijushi. Jo tie kam ir meera sajuuta liidz tam nenonaak:)
ðoks
Re: pedofîlija
05.07.2005 14:17
nakad nesapratîðus vîrieðus, kas uz kaut ko tâdu ir spçjîgi..... vai tad pedofîliem nav þçl savu bçrnu - tos taèu arî var kâds vemeklis izvarot... protams, ja vien pats jau saveejos nav izvarojis...
un pats stulbakais, ka sievas - mâtes nemaz nemana ka viòu bçrni ir sakropïoti un to izdarîjis mîïotais vîrs.....
Re: pedofîlija
05.07.2005 15:01
Vecums , kurâ sabiedrîbâ pieòemts dibinât ìimeni ir ïoti nosacîts, tas ir saistîts ar dotâs sabiedrîbas tradîcijâm , dzîves veidu.
Pâðreiz figurçjoðais rietumu sabiedrîbas cipars ~ 18, galvenokârt saistîts ar izglîtîbas sistçmu, vçl pirms gadiem 100 bija pilnîga norma , ka 15 gadîga meitene precas ar 30 gadîgu kungu.
Painteresçjieties, kad precçjâs jûsu vec vec vecmâmiòas un par cik bija vecâki viòu vîri.
Es nevienu neatbalstu un neattaisnoju, es tikai saku, ka daudz ko dzîvç nosaka pieòçmumi.
Re: pedofîlija
05.07.2005 15:18
Otto, runa ir par pedofîliju mûsdienâs. Pagâtni vairs nevar izmainît un îsti nesaprotu kâpçc Tu to piesauc. Senajâ Grieíijâ pedofîlija nenozîmçja dzimumaktu, bet gan mîlestîbu starp pieauguðu vîrieti un jaunu zçnu, bet mçs runâjam par vardarbîgu bçrnu izvaroðanu.



madara
Re: pedofîlija
05.07.2005 16:01
Hmm! Vispaar taas meitu mammas pat nenojaush cik vinju 15 gadiigaas atvases ir jau pieaugushas un kaaro pameeghinaat seksu. Un vispaar meitenes teicami glabaa nosleepumus:)
Re: pedofîlija
05.07.2005 16:40
Es piesaucu tâdçï, ka cilvçku uzskati un çtiskâs un arî tiesiskâs normas par daudz ko mainâs relatîvi nelielâ laika posmâ.
Re: pedofîlija
05.07.2005 17:13
Nu Âfrikâ vçl ðodien tas ir 8,9,11 gadi!
Meitenes tiek izdotas pie vîra, lai mâjâs bûtu par 1 barojamu muti mazâk.
Tur prezervatîvus nicina tâpat kâ ðeit pedofîlus!

Piekrîtu otto domai + pasvieþu ideju apgremoðanai tam, kam nepatîk paralçles ar pagâtni!
zâlîte
Re: pedofîlija
05.07.2005 17:17
Nu 8 gadu vecumâ iet pie vîra ir ïoti produktîvi ;)
Re: pedofîlija
05.07.2005 17:36
Otto un Dusmai - labu dzîvoðanos pa Âfriku vai piemçram, Indiju. Vai piemçram, Parîzi, kad tur vçl bija vairâk koka kâ akmens mâjas. Es joprojâm runâju par pedofîliem mûsdienu Latvijâ.



madara
mazdakteris
Re: pedofîlija
07.07.2005 08:17
Pedofîlija manâ izpratnç ir pieauguða vîrieða seksuâla uzmâkðanâs zîdainim un bçrnam,kas nevar sevi aizstâvçt.Tas skaitâs viens no smagâkiem noziegumiem pret personîbu.Tâ ir slimîba. Kuru jâârstç ïoti radikâli. Sabiedrîbâ bieþi jauc divus jçdzienus pedofils bçrnu izvarotâjs,pavedçjs un pederasts- homoseksuâlas attiecîbas ar sava dzimuma pârstâvjiem. Uzskatu,ka vîrieða uzmâkðanâs jaunietim lîdz 18 gadiem ir ïoti nosodâma jo tâdâ ceïâ viòð dod signâlu,kas var tikt iekodçts jauneklî uz visu mûþu bez iespçjas to labot ar musdienas medicînas iespçjâm.Pedofîlija nevar tikt atbalstîta nekâdu ieganstu dçï.Ne vçsturisku,ne juridisku,ne no materiâlo iespçju viedokïa.Agra dzimumdzîvç traucç personîbas attîstîbu. Seksuâlâ enerìija ir galvenais cilvçka darbîbas virzîtâjs.Tâ jâizmanto personîbas veidoðanai,normâlas ìimenei.
Re: pedofîlija
28.10.2005 20:26
Man ir jautajums par to kaapeec tas vispar notiek. Kad shadas tieksmes sabiedriba paradijas?
pedofîlijas upuris
Re: pedofîlija
28.10.2005 21:41
Pedofîlijai pamats manuprât tiek ielikts jau agrâ bçrnîbâ. Gan tie,kas to dara, parasti ir bijuði valdonîgas mâtes apspiesti, gan arî upuri ir padarîti par upuriem vispirms savâ ìimenç.
Kad bçrns aug, viòð pieòem to modeli, kâ pret viòu izturas vecâki. No tçva puses tiku sista un mâtei tâ likâs normâla parâdîba, viòa mierîgi noskatîjâs. Tâ notiek ar daudzâm. Viòas nezin citu attiecîbu modeli kâ tikai - kïût par izmantoðanas upuri. Kad viòas paaugas un sâk augt pupi, viòas fiksi vien ievçro un izmanto Ku! un daudzi jo daudzi viòam lîdzîgie.

14-17 gadu vecumâ bçrnam ir jâaug un jâattîstâs; jâapzinâs sevi, savas vajadzîbas, instinktus, robeþas. Pieauguðie, tâ vietâ lai bçrnam ïautu rûpçties par savu attîstîbu, fiksi vien notçmç uz vâjâkajiem, vecâku pamestajiem pusaudþiem un izmanto savu tieksmju apmierinâðanai.

Lîdzîgi ir ar Babaj-beka pieminçtajiem jaunajiem zçniem senajâ Grieíijâ. Zçniem ir jâaug, un kad ir lîdzvçrtîgos apstâkïos iepazinuði sevi un pasauli, tad viòiem jâizvçlas savs ceïð dzîvç - ar meiteni, puisi vai vçl kaut ko. Ðâdi vecâki vîrieði (varbût arî vecas bagâtas sievietes) pusaudþa izvçli ierobeþo. Tâdâ aplidoðanâ slçpjas emocionâla vardarbîba pret bçrnu/pusaudzi.
o0o
Re: pedofîlija
29.10.2005 00:31
Nu a ja paskataas internetaa, ka meitenes 9 gadu vecumaa liek jau savas bildes apenees, tad jaadomaa, kaa lai te negribeetos buut pedofiilam? Sievietes tajaa zinjaa padaliitas, mazi puikas savus chibrikus taa neraada un arii neraksta tekstus 12 gadu vecumaa : gribu ar tevi vanninjaa, ceru ka tev patiks un man arii
Dzîve
Re: pedofîlija
29.10.2005 03:08
Ir vienkârði pretîgi lasît te daþu pedofîlu attaisnojoðos tekstus, ka ðîs jauniòâs meitenes paðas gribçja seksu. Meitenes pusaudzes vecumâ ir tik viegli iespaidojamas, ka viòas var piespiest darît to, ko viòas vçlâk noþçlos un kas viòas traumatizçs uz mûþu. Viòas nezina neko daudz par dzîvi vai par seksu, vai par to, kas ir labs/slikts, kas viòâm vajadzîgs vai nç... viòas ir elementâri izmantot. Tas ir noziegums pret ðiem cilvçkiem.

ku! tu, pretîgais, zemiskais radîjum, tu esi pârkâpis likumu.. jo legâlais vecums ir 16. Tu esi zaimojis jaunu, ðíîstu cilvçku un vçl lepojies ar to.

Es atceros, kâ mani 16gadu vecumâ, nevainîgu, apgrâbstîja kâds 40gadnieks. Es nesapratu, kas notiek, jâ, es biju uzbudinâta, jo viòð kairinâja manus krûðu galus ârkârtîgi spçcîgi. Jâ, es biju nevainîga un jâ, es biju daudz domâjusi par seksu, fantazçjusi un masturbçjusi, bet man nekad nebija ienâcis prâtâ, ka man jelkad bûs seksuâls kontakts ar tik vecu vîrieti un es to nevçlçjos. Viòð lîda man vagînâ, grâbstîjâs ap manu anâlo atveri. Beigâs izvilka daiktu un gribçja, lai es to sûkâju. To es nespçju. Es neko nevarçju izdarît, jo ja es sâktu kliegt un protestçt, pieauguðie mani vienkârði nebûtu sapratuði. Pçc tam, kad tas beidzâs, es iegâju vannasistabâ un ilgi mazgâjos. Es mazgâju visas savas intîmâs vietiòas ar vçlmi nomazgât visu to netîro, ko viòð bija uzklâjis man, ar saviem neíîtrajiem pieskârieniem. Pçc tam viòð vçl atïâvâs zvanît, aicinât. Es nesaprotu, kur tajâ brîdî bija mani vecâki, vai viòi tieðâm nesaskatîja to pretîgo, perverso skatienu, ko ðis cilvçks vçrsa pret mani.

Ja es viòu tagad satiktu, es viòu nogalinâtu. Es viòam iespïautu sejâ.

Un izlasiet tâlâk, ko es rakstîðu.

Man patîk jauni zçni. Nç, ne 15 gadîgi.. bet es (un man jau sen vairs nav 20, kaut arî tâ izskatos) skatos uz jauniem zçniem, vecumâ no 16 gadiem.. es esmu gulçjusi ar 18gadîgu zçnu. Protams, ne tikai ðî vecuma puiði mani interesç, bet jauni. To varçtu saukt par efebofîliju (pusaudþu mîlestîbu), ne pedofîliju. Jo tik slima, lai glûnçtu uz 15 gadîgu un jaunâku es neesmu. Man ir bijusi iespçja pârgulçt ar 16gadîgu zçnu. Bet es to nedarîju, lai arî viòð to ïoti vçlçjâs (un man viòð patika). Taèu es sapratu, ka viòð nezina, ko viòð grib, viòð to neapjçdz. Viòð ir hormonu vçtru pâròemts un nezina, kâdas sekas tam var bût. Ja es bûtu gulçjusi ar ðo zçnu, es bûtu maksimâli maiga, iejûtîga. Esmu diviem jauniem vîrieðiem paòçmusi nevainîbu, un es biju ârkârtîgi maiga pret viòiem.

Padomâjiet, vecie veèi, ko jûs darât. Jûs esat patvaïîgi izvirtuïi. Lieciet mazâs meitenes un zçnus mierâ. Ja mûsu nabadzîgâs valsts likums jûs nespçj apkarot, tad ziniet - Dievs to visu redz, un, ja ne Dievs, tad ðausmas, ko jûs esat sçjuði jaunajâs dvçselçs, beigu beigâs pârdzims jûsos paðos.
Re: pedofîlija
29.10.2005 09:44
jaunu. ðíîstu.... Dzîve bljin!!! Tu runaa kaa truls kristietis. Tad kad Tev bija 16 tad laikam jaunieshi 6.klasee neshpriceejaas, nedzeera un nepiipeeja. Tagad ir citi laiki!!!

ja nezinaaji, tad visaas aptaujaas kad iet runa par sexu, OK un tamliidziigi var lasiit: sievietes no 12 liidz..... 12(!!!) Man pasham ir bijis gadijums, kad naktsklubaa lien , konkreeti lien virsuu beiba, kura izskataas uz 20, bet beigaas izraadaas, ka vinjai ir 14 (paveicaas, ka mani neintereseeja nekas ar jamo). Respektiivi...

Ui bljin... dura Tu... tikko izlasiiju... dievs tev to dievs tev shito... Juus kristieshi esat psihi! Un liekulji (!!!). Vislabaak man patiik,ka vienu briidi juus deklameejat, ka dievs tikai veero un neko nedara, bet peec tam ka tomeer dara un soda :DDD LOL.... Novaac savu biibeli malaa! Taa ir aizveesturiska cilveeku saraxtiita neirolingvistigas parauggraamata, kuru var tulkot un skaidrot kaa grib. Liec mieru KU! un iesaku paarvietoties uz klosteri, kur Tu vareesi netrauceeti murgot taalaak! Tici, bet nebaaz savu religjiju virsuu citiem!
Re: pedofîlija
29.10.2005 11:18
Saprotu ka shii teema saviljnjo ljauzhu praatus. Bet es neizjuutu nekaadu nozheelu par saviem darbiem. Pirmkaart taapeec ka nekad neesmu izdarijis nekaadu sexuaalu vardarbiibu pret nepilngadiigo. Otrkaart kategoriski nepiekriitu ka traumeejoshs var izraadiities tas kam jauniete pati ir piekritusi un kas vinjai sagaadaajis baudu.
Bet tu Dzîve vienkaarshi nebiji paarliecinaata par to ko dari taapeec arii mutiitee panjemt nevareeji un tik ilgi un ruupiigi bija jaamazgaajaas.
Piekriitu Mateus teiktajam jo tagad jaunieshi meedz taadas suudiigas lietas dariit ka sex ar pieredzeejushu partneri var izraadiities par sveetiibu.
pedofîlijas upuris
Re: pedofîlija
29.10.2005 11:41
o0o -
Ka jau teicu, tik mazas meitenes par upuriem pataisa viòu vecâki. Tçvi,patçvi vai citi onkas kam ïauts apgrâbstît mazo meiteni mâtes noladîbas dçï. Ir tâdi dzçruði vîrieði kam nepielec ka mazai meitenîtei jâaug nevis jâspçlçjas ar viòa locekli. Un tekstus :"gribu ar tevi vanniòâ" utt. mazâs meitenes ir dzirdçjuðas no onkâm vai tçtiem (parasti - piedzçru ðiem, neapjçdzoðiem ko dara), tçmçtus uz viòâm. Un bçrnam tas ko saka pieauguðais, ir likums. Tâdu dzîves modeli viòas arî pieòem - lai patiktu cilvçkiem, jâgrozâs pusplikai, jâuzsmaida jârunâ neíîtri teksti... kaut paðai vçmiens nâk.... Bet pieauguðo atbalsts bçrnam IR nepiecieðams, un ja viòa neparâdîs sevi no erotiskâs puses, pieauguðie dusmosies, atstums, pametîs.............. Tas ir traìiski, jo savâ dzîvç nâcies ko lîdzîgu piedzîvot..

15-16 gadîga meitene nespçj pateikt pieauguðam cienîjamam vîrietim ka viòai ir pretîgi veca veèa erotiskie pieskârieni. Pusaudzçm arî 25 g.vecs vîrietis ir vecs vecis. Es biju audzinâta ka piegauguðie jâciena un nedrîkst viòiem runât pretî. TÂPÇC KA VIÒI IR PIEAUGUÐIE. Tas nekas ka viòi aizskar manas intîmâs vietas, lien sûkties. Atïauju neprasot. Jo es jau neesmu cilvçks - tikai stulba pusaudze. Pçc ðitâdas pieauguðo cienîðanas paliek dusmas bezmaz visu mûþu.
pedofîlijas upuris
Re: pedofîlija
29.10.2005 11:49
Varbût kïûdîðos,bet domâju ka Mateus, Ku!, Babaj-beks un vçl daudzi ir cietuði no despotiskâm mâtçm. Paði to nenojauðot. Viòiem liekas ka ar viòu audzinâðanu viss bijis kârtîbâ, bet patiesîbâ ðiem zçniem nav ïauts dabîgi attîstîties un augt.

Ir arî gadîjumi kad mâte savu mazo puisîti (citreiz - jau paauguðos)izmanto seksuâli. Tieðâ veidâ - aiztiekot viòa intîmâs vietas. Un zçniem ir tâpat kâ meitençm - pretîgi, bet mâtei neko pretî teikt nevar jo viòa ir jâciena. Izaugot ðâdi zçni kïûst par sievîeðu nîdçjiem, visâdi atriebjas sievietçm kurâm ar viòa mâti nav nekâda sakara; arî par pedofîliem, jo viòu emocionâlâ attîstîba tikusi kavçta un paði visu mûþu jûtas kâ bçrni.
niknnnaa
Re: pedofîlija
29.10.2005 11:59
Te ne tikai adminam vajadzçtu skatîties, bet arî tiesîbsargâjoðiem orgâniem rîkoties. Kâ var atïaut tâdiem kâ Ku! netraucçti paust savas perversâs domas, kuras netieðâ veidâ atbalsta pedofiliju.
Ïaudis, te taèu jâprotestç, nevis pieticîgi jâklusç!
Re: pedofîlija
29.10.2005 12:00
pedofîlijas upuris

Dalja taisniibas tev noteikti ir. Protams ka jaabuut kaadiem priekshnosacijumiem lai pusaudzis izveeleetos sexu ar gados vecaaku tomeer negribu piekrist ka taa ir sekoshana vecaaku piemeeram. Pusaudzhi ljoti biezhi par spiiti visiem izveelas to ko noskatijushi vai noklausijushies no saviem vienaudzhiem. Tas ir pilniigi kaa seerga.
Nepiekritiishu ka 15-16 gadiigas nespeej atteikt. Un kaa vel speej. Ja nespeetu atteikt tad manaa "kontaa" buutu stipri vairaak. Un atljauju es prasu vienmeer bet sex dzeerumaa man vispaar riebjas. Taa kaa nedomaaju ka visus jaameera ar vienu meerauklu.
pedofîlijas upuris
Re: pedofîlija
29.10.2005 12:03
Niknâ, tâdu izmantotu bçrnu ir bezgala daudz. Dzçrâju bçrni kas klîst pa ielâm, bez vecâkiem palikuðie un vçl daudzi. Viòi pat neapzinâs,ka tas ka viòus seksuâli izmanto, mîïi glâstot izdrâþ, ir nepareizi!

Un kâ te ðajâ diskusijâ var lasît, pieauguðie arî pat neapzinâs ka tas ir nepareizi!
Re: pedofîlija
29.10.2005 12:21
pedofîlijas upuris

Nebija mamma man despotiska, sexuali neizmantoja mani un neaiztika manas intiimaas vietas vairaak kaa nepiecieshams. Nekaadu pretiigumu no taa neizjutu. Sievietes neieniistu - man taas patiik. Tas gan fakts ka joprojaam juutos jauns. Droshi vien taapeec arii man ir pievilciigs sex ar jaunieteem. Bet ja taa skataas tad droshi vien puse no visiem viirieshiem jaaliek cietumaa. Un labaak lai tos dzeeraaju beernus "mîïi glâstot izdrâþ" nekaa to izdara kaads deeraajs vaartruumee uz miskastes vaaka.


niknnnaa

Neesi tik nikna. Sheit ir forums un valstii demokraatija. Un uz pretlikumiigaam darbiibaam es nevienu neaicinu!
pedofîlijas upuris
Re: pedofîlija
29.10.2005 14:08
Ku!, nedomâju ka puse vîrieðu izmanto mazgadîgâs un nepilngadîgâs. Ja apgrozies tikai sev lîdzîgu sabiedrîbâ, tas nenozîmç ka neeksistç arî vîrieði kas sevi ciena; un ciena arî meiteni/sievieti un viòas izvçli.

Bçrnam vajadzîgi vecâku glâsti kas ir mîïuma izpausme. Nevis seksuâli glâsti kas ir vajadzîgi pieauguðai sievietei.

Kad es kâ bçrns nedabûju nekâdus glâstus, tad tie kurus dabûju kâ piedevu seksam, man bija liela vçrtîba. (kaut bija ïoti vajadzîgi vecâku glâsti) Bet - no sava vecuma zçniem. Nevis veciem izvirtuïiem.

tu rakstîji:

Ku, man tas miskastes vâks nenozîmçja to paðu riebîgâko. Daudz vairâk ïauna man nodarîja tas,ka tika aizskarta mana seksuâlâ neaizskaramîba - nav nozîmes vai uz miskastes vâka vai palagos. Runa ir par to ka man NEPATIKA tas ko ar mani dara bet es NEUZDROÐINÂJOS iebilst pieauguðam cilvçkam jo Viòi taèu ir pieauguði ! Un labâk zin kas bçrnam bûs derîgi!

Ku, vai tu stâdies priekðâ sevi kâ padsmitgadîgu zçnu kas nonâk pieauguðu pederastu sabiedrîbâ? Kâ tu domâ, ko viòi no tevis varçtu gribçt? Un kas notiks ja tu NEGRIBÇSI atdoties?
Re: pedofîlija
29.10.2005 14:51
pedofîlijas upuris

Es neteicu ka pusei viirieshu ir sex ar nepilngadiigaam bet bija domaats ka puse viirieshu neatteiktos ja buutu iespeeja. Katraa zinjaa daudziem shaada sexuaalaa pieredze ir. Un es nedomaaju ka man apkaart ir kaadi iipashi draugi, koleeghi un priekshnieki.
Un kur es buutu teicis ka sex ar nepilngadiigaam ir kaut kas labs un apsveicams? Es tikai gribu teikt ka dazhkaart tas nav sliktaakais kas var buut jauniesha dziivee un nebuut nav tik liela sociaala probleema kaa to miil izraadiit.
Bet situaacija kad tu neuzdroshinies iebilst taapeec ka baidies no vecaako reakcijas es saprotu ka tev nav paveicies un dariishana bijusi ar varmaaciigiem cilveekiem. Un nevajag teikt ka vinji nezinaaja ka tev nepatiik.
Re: pedofîlija
29.10.2005 15:02
,,Un labaak lai tos dzeeraaju beernus "mîïi glâstot izdrâþ" nekaa to izdara kaads deeraajs vaartruumee uz miskastes vaaka.
ku

nu kas tas par sviestu... tev passam beernu nav? aciimredzot, ka nee... kas tu gribeetu, lai tavu deelu vai meitu -nepilngadiigu- nu taa ap 12 gadiem- kaads , miilji glaastot, izdraaz????
pilniigs amoraljnjiks...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 14?
Ziņa: