pumpas uz sejas

Aizsāka Juriic 

reku
Re: pumpas uz sejas
04.01.2008 20:10
te ir sîki par pumpu cçloòiem:

http://www.apollo.lv/portal/life/articles/117189
reku
Re: pumpas uz sejas
04.01.2008 20:14
te ir sîki par pumpu cçloòiem: www.apollo.lv/portal/life/articles/117189
MartinsPeps
Re: pumpas uz sejas
04.01.2008 23:35
Varu nedaudz pastâstît, kâ mazliet sev palîdzçju.
Arî ilgu laiku moka pumpas, uz sejas un uz muguras, bet vairâk jau pagaidâm kaitinâja sejas problçmas, tâpçc tâm pievçrsos pirmajâm. Izmçìinâju visâdus lîdzekïus, sâkot ar CleanUnClear, Neutrogena, Granex, Skinoren, biju arî dermatologa, bet neko vairâk par sponsoru mazgâðanas lîdzekïiem ieteikt nemâceja.
Likâs, ka Granex kâdu laiku palîdzçja, bet tad problçmas atsâkâs ar jaunu sparu. Sâku lasît visu internetâ pieejamo info un gâju cauri visiem ProAktiv un tâdies sû,
sapratu, ka tas ir vienkârðs veids, kâ slaukt mçríauditoriju, proti, pumpainos :)
Uzdûros tâdam raþotâjam Revitol, produkts Acnezine un krçms arî, nosaukumu nezinu.
Daudzos neatkarîgos portâlos bija komentâri, ka tas strâdâ. Sapratu, ka Latvijâ tâdu laikam nenopirkðu, atradu ebayâ un nopirku, atnâca. Kaut kâdas mistiskas tabletes un krçms, nu pofig, sâku dzert pa vienai tabletei dienâ, un smçrçt to krçmu rîtâ vakarâ, pçc sejas mazgâðanas. Par tabletçm neko sîkâk pastâstît nevaru, man liekas, ka tur vienkârði milti iekðâ, tipa pârtikas piedeva, bet nu tas tâ. Bet krçms - strâdâ perfekti, vismaz pagaidâm, super, kad sâku smçrçt, pirmajâ nedçïâ pumpas pat vairâk sâka veidoties, bet tagad pçc 1 mçneða, nav praktiski nevienas, nu viena vakar parâdîjâs, bet nu nekas. Uz muguras nesmçrçju, tur joprojâm papilnam.
Bet sâku pçtît, kas ir aktîvâ viela - benzoyl peroxide.
Tâtad - vajadzçtu palîdzçt arî citiem preparâtiem, kuru sastâvâ ir ðî viela, Latvijâ, cik zinu ir divi tâdi nopçrkami: Akne BP5 un Acnefug, abi bez receptes.
Akne BP5 biju jau lietojis, bet kaut kâ nesanâca regulâri un rezultâtu nebija.
Vakar nopirku Acnefug 5%, kâ man beigsies ðis Revitol, tâ mçìinâðu lietot Acnefug, un tad jau redzçs, kâ ies. Jo tas Revitol baigi dârgs maita sanâk, no Amerikas 2 burciòas ar visu piegâdi sanâca 100$. Nu kaut kâ tâ.

Tâ ka iesaku visiem problçmu nomâktajiem ïautiòiem pamçìinât preparâtus, kuru sastâvâ ir ðis maìiskais benzoyl peroxide, kas zin - varbût ka palîdz!
Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Benzoyl_peroxide

Ðeit vçl labs info:
http://www.lpa.lv/bernu_veseliba/visp_ves/visp_veseliba/
Re: pumpas uz sejas
07.01.2008 15:30
diemzel ar to arstesanos no ieksas ir ta - jo vairak attiru organsimu (badojos, tiru aknas un zarnas, elpoju svaigu gaisu, peldos alingi utt... - neticami, bet vispar vairs neslimoju... toties pumpas ir uz kakla un zoda un vaigiem. Un tiesi tapec, ka parak tirs organisms - ne vairs viinu varu iedzert, na galju ieest, ne saldumus - uzreiz viss uz sejas. Un vel sliktais ieradums aiztikt pumpas... Jacelj imunitate tiesi pret streptokoku/stafilokoku - bet ka vel??? Nekadiem kimiskiem vitaminiem neticu... vai kadam ir kads ierosinajums?
Re: pumpas uz sejas
07.01.2008 16:35
Jaa, paaraak iztiirijusies esi :) Nu un kur tad tos dabiigos vitamiinus tu njem? Hipermarketaa? Smiekliigi - ja nebuutu tik skumji...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: pumpas uz sejas
07.01.2008 18:56
sveiki!
man ar ir ðî patri problçma, un jau ilgu laiku. pedçjo gadu 2x mçnesî gâju pie kosmetaloga-dermataloga, uz sejas tîrîðanu, bet visa tâ izsviestâ nauda laiks un mokas. un visi tie dârgi krçmi an man ir.. nepalîdz.
arî dzîvot cenðod veselîgi. savu mîïo mc donaldu esmu atmetusi lîdz 1 cheesburgerîtim menesi(tâ viòi kârojas):D
dzeru zâïu tçjiòas un çdu diedzçtus graudus. un neko neatïautu arî cenðos atmest..

tagad apsveru domu iet pie dietaloga,, ka jûs domâjat vai tas varçtu palîdzçt?
UN KA LAI TIK VAïâ!!!
Re: pumpas uz sejas
11.01.2008 11:39
Dabigos vitaminus tiesam njemu no partikas. Tie ir maldi, ka produktos vairs neka nav - it seviski tajos, kas musu platuma grados - kiploki, sipoli, rutki, parasti un skabeti kaposti, marrutki. Nu un paprika, kivi, rieksti, ingvera sakne....Tikai kad jutu, ka sakas iesnas - lietoju aptiekas C vitaminu, kalki, - trieiciendevas (2g diena) - un otra diena viss pargajis.Starp citu - regulara pudelisu vitaminu lietosana mazina organisma speju uznjemt vitaminus un mineralus no produktiem (dietologi daudzi to apliecina).Esmu jau pieradusi, ka mani par to visu pamatigi apcelj un apsmej... Bet jutos tik labi, ka tas tikai celj manu parliecibu, ka daru pareizi. UN PUMPAS UZMETAS TIKAI , kad ieedu restoranos kaut ko treknu, parak daudz viinu iedzeru, krietnu porciju galjas apedu vai saldumus parak daudz. Kamer ne - tikmer ari nav. PUMPAS NEDRIKST ARI AIZTIKT. Bet nu tas ir fakts - pirms "aiztirisanas" pumpu bija mazak, bet slimoju vairak, ilgak un biju regulari nogurusi...
Re: pumpas uz sejas
11.01.2008 12:47
Daigucis

Var jau buut, bet es sliecos domaat ka tev vienkaarshi ir laba veseliiba... kad es saaku "seesties" tad vareeju eest ko gribu, drusku labaak palika un tas arii viss... Kad kjeeros klaat ripaam tad pavisam cita lieta...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
:P
Re: pumpas uz sejas
13.01.2008 11:57
man agraak bija taada probleema, arii apmeeram 23 gadu vecumaa nebija paargaajushas, aizgaaju uz veseliibas centru kursh agraak atradaas uz bazniicas ielas, nezinu kur tagad vinju paarceela, viss kopaa ar zaaleem toreiz(pirms 7gadiem) izmaksaaja ap 50 lati
aarst paskaidroja ka seja ir galvenaa noraade ka ar ieksheejiem orgaaniem kaut kas nav kaartiibaa
man panjeema paraugu gan sejas gan muguras aadas un venozaas asinis paarbaudei

atklaaja:
1)sejas aada bija laika gaitaa smeereejot ar visaadiem clerasiliem novajinaata un zaudeejusi gan aizsardziibu gan biezumu, uz aadas miitot bakteerija kura aizsargaa aadu, un liidz ar spirtotiem un taukainiem kreemiem sejas vide tiek bojaata
2)atklaaja arii heliobakteeriju

aarsteeshana:
1)tieshaam vairs neatceroskaads nosaukums, bet bija smeeriite ap Ls1.50, kura ljoti plaanaa kaartaa bija jaasasmeeree paardienaam, jaamazgaa seja ar veesu uudeni un ziepeem vienreiz dienaa pirms guleetieshanas, ar rokaam seju neaiztikt un nekaadus liidzekljus pat nepieskaart sejai, apmeeram meenesha laikaa man samazinaajaas liidz principaa izzuda, protams uzmetas arii tagad pa kaadai pinnei, bet nu tas ir siikums pret to kaa bija ;)
2)bet heliobakteerijai zaales kaut kaadas riebiigas bija, kaut gan tagad liekas ka atkal ir shii aktiiva palikusi :)
raichy
Re: pumpas uz sejas
17.01.2008 14:26
ïaudis, jûs visi rokat nepareizâ virzienâ! Vispirms ir jânoskaidro cçlonis! Nu tâ es arî darîju caur google. Un fakti saka vienu pinnes izraisa:
1)baktçriju izdalîtie toksîni
2)baktçrijas piesaista vide - taukvielas
3)ðo nepareizo vidi rada pârâk aktîvi tauku dziedzeri
Izskatâs, ka tuvojamies atrisinâjumam!
4)tauku dziedzeru hiperaktivitâti izraisa DHT !!! dihidrotestosterons

Vai man turpinât??? Laikam, jau jâ :)

dht koncentrâcijas palielinâðnos asinîs rada vairâki faktori. Bet viens no bieþâkajiem iemesliem jaunieðiem ir seksuâlâ hiperaktivitâte. Tâs rezultâtâ bieþi vien notiek paðapmierinâðanâs (siðana íepâ), porno filmu skatîðanâs. Tas nekas nav nosodâms, bet tâ rezultâtâ hormonâlajâ sistçmâ rodas "kïûdas", nepareizâs devâs un nepareizie hormoni izdalâs.

Kâds ir risinâjums?

Risinâjums ir ïoti vienkârðs. Mçìini retâk paðapmierinâties, bet gan nodarbotis ar îstu seksu. Vai skan paradoksâli? Es jums saku, antibiotiíi un smçres nelîdzçs.
Par vienu lietu es nçesmu pârliecinâts: vai ðis attiecas arî uz meitençm, sievieðu hormonâlâ sistçma ir gauþam atðíirîga no vîrieðu, sorry.

Laikam jau nav jâbrînâs, kâpez "arsti" ðo lietu parasti nepiemin.
Re: pumpas uz sejas
17.01.2008 22:24
Nu diez vai liela starpiiba buus rumpim, vai tiek sists savaa kjepaa vai cita rumpiisha veederleja...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
raichy
Re: pumpas uz sejas
18.01.2008 12:49
ja nemaldos, viens no hormonu sist. regulçðanas "orgâniem" ir hipofîze, kas atrodas smadzeòu centrâlajâ daïâ. Veicot rokdarbus, diez vai spçsi apmânît pats sevi :)
Jâ, starpîba ir liela.
:P
Re: pumpas uz sejas
19.01.2008 10:35
to raichy
unikums :D
Taa ir viena no 100 teorijaam kaapeec rodas pinnes, un to noskaidrot tikai var paarbaudoties pie aarsta uz visu kjermenja analiizi.

Es biju attieciibaas apmeeram 3 gadus un pumpas nebija paarstaajushas rasties. Taa kaa manaa gadijumaa tas nedarbojas, toties bija virkne citu iemeslu saistiitu ar fizisko veseliibu, un katrs virknes punkts deva savu porciju uz aaru pinnu veidaa. Savedot kaartiibaa veseliibu atrii pinnes pazuda.
Nu tâ, Revitol krçms sen jau beidzâs, jaunu pasûtît naudas nav, pçc ziemassvçtku dâvanu iepirkðanas, tâpçc iztieku ar to ko var nopirkt Latvijâ.

Tâ kâ es sapratu, ka man palîdz tie lîdzekïi, kuriem sastâvâ ir Benzoyl Peroxide (BP), tad iepirku Aknefug Oximild krçmu ar 5% BP sastâvu (vajadzçja òem ar 3%, bet nu... skopums mâc ;) un Acne BP5, kuram arî ir 5% BP. Sâku smçrçt uz sejas to Aknefug - nu johaidî, palika ìîmis sarkans jo sarkans, âda sausa, nu tas bija viss,
pçc pâris reizçm nepârgâja, metu malâ, òçmu Acne BP5, smçrçju to, nu jau mazliet labâk, bet tik un tâ âda sausa, bet sarkans - mazliet, ciest var. Smçrçju retâk, itkâ pumpas daudz nemetâs, bet mazliet tomçr vçl parâdâs, saucamie black head.

Tagad atradu jaunu produktu, ko domâju tuvâkajâ laikâ pasûtît, izskatâs labs un cerîgs aparâts: http://www.danielkern.com un te vispâr super lapa pumpainajiem:
http://www.acne.org daudz info, ko palasît, lietotâju atsauksmes, pieredze, raksti.

Labi tas, ka ir mazgâjamais, ziede ar BP 2.5% (vairâk nevajag, tas reâli strâdâ) un kas nav mazsvarîgi - ir arî krçms, mitrinâtâjs, ko beigâs uzlikt uz ìîmja.
Nu ka dabûðu, tad ziòoðu, kas un kâ. Bet âtri tas nebûs, pçc kâda mçneða noteikti.
Re: pumpas uz sejas
30.01.2008 16:09
vai nav vieglaak saakt mekleet no kaa vinjas rodas,nekaa experimenteet ar savu sejas aadu??
Kâ teica Ainârs - skaistums nâk no iekðâm, tâpat arî nesmukums varçtu nâkt no iekðâm, kâpçc gan nç. Bet kâ gan noteikt, kas nav îsti kârtîbâ? Es nesmçíçju, alkoholu nelietoju nemaz jau 2 gadus, pirms tam gan dzçru kâ tramvajs, jeb visu laiku biju pilns kâ tramvajs. Çdu puslîdz normâli, neko treknu, pârsvarâ vistas gaïu un zivis, nedzeru limonâdes, pârsvarâ sulas un minerâlûdeni, mazgâjos regulâri. Un tâpat pumpas pilns bija. Vçl bija doma iziet Folla diagnostiku, bet vçl neesmu to izdarîjis, slinkums. Es domâju, ka Folla diagnostika parâdîtu man, kurð orgâns vai kura iekðu daïa raþo to sliktumu, bet var bût arî nç, piecdesmit uz piecdesmit.

Tâpçc pamçìinâju to BP, palîdzçja, vçl nedaudz pilnveidoðu savas âdas apstrâdes tehnoloìiju un domâju, ka rezultâti bûs. Ja nebûs, tad saçdîðos Accutânu un staigâðu bez aknâm.
Re: pumpas uz sejas
31.01.2008 09:10
slinkums??????
nu draudzinj,un sutit un smeret visadus drankjus uz sejas-tur nav slinkums??
mja...lai nu tev veicas!
Re: pumpas uz sejas
31.01.2008 22:13
kas ir BP ?
MartinsPeps
Re: pumpas uz sejas
02.02.2008 21:10
BP = benzoyl peroxide.
http://en.wikipedia.org/wiki/Benzoyl_peroxide

Man palîdz, bet palasi arî augstâk, ko es tur samurgoju.
Re: pumpas uz sejas
03.02.2008 14:49
tu to smeri smeere tiesi uz taam pumpam via pa visu seju? ja uz pumpam tad ar pirkstiem vai specialu vatiti?
jusuvards
Re: pumpas uz sejas
04.02.2008 22:20
Vienîgais,kas dod rezultâtus ir Akne BP5.Lçts,iedarbîgs,âtri saredzami rezultâti,paliekoðs efekts;)
vienîgâ blakne kâ jau te daudzi èîkstçja ir sausa âda,bet tas piederas pie lietas un tieði dod pozitîvu efektu,ja ir taukaina sejas âda.

pats esmu apmeklçjis neskaitâmus dermatologus un lietojis visdaþâdâkâs zâles,bet beigâs apnika tçrçt naudu uz dakteru apmeklçjumiem un viòu izrakstîtajâm dârgajâm zâlçm.Parakâjos netâ un pastudçju rakstus par akni un tâs ârstniecîbas lîdzekïiem-par akne BP5 tikai pozitîvas atsauksmes..propogandçju viesiem:D

Lai veicas!!
veceniite
Re: pumpas uz sejas
05.02.2008 20:04
Veci ljaudis saka, ka jaunieshiem tas paariet tad, kad apprecas un sievinja blakus.
Re: pumpas uz sejas
06.02.2008 19:58
pff, tu doma ka milesanas ko dod? man neko neddo!
MartinsPeps
Re: pumpas uz sejas
07.02.2008 19:57
Lietotajs Wrote:
-------------------------------------------------------
> tu to smeri smeere tiesi uz taam pumpam via pa
> visu seju? ja uz pumpam tad ar pirkstiem vai
> specialu vatiti?

Es maucu sâkumâ pa visu ìîmi, tikai pie acîm tuvu nedrîkst, ar pirkstiem, nekâdu vati nelietoju, savâdâk taèu vatç sasûksies un bûs jâmoka santîms.
Tagad reizçm uzsmçrçju uz tâ saucamâs T zonas, piere, deguns, citur vairs nç.
Rezultâti ir pârsteidzoði, tagad esmu tik smuks un par sevi pârliecinâts, ka pilnîgi paðam jau riebjas :) un pie reizes - uz sejas nevienas pumpas!!! Riktîgi labais!

BET - kâ jau iepriekð teicu - 5% BP ir mazliet par stipru sejai, tieði tâdi paði rezultâti bûs ar 2.5%, pierâdîts zinâtniski. Kur? Google mâkat izmantot? Nç?
Nu tad sorî, staigâjat tâpat vien tâlâk.
MartinsPeps
Re: pumpas uz sejas
07.02.2008 19:59
veceniite Wrote:
-------------------------------------------------------
> Veci ljaudis saka, ka jaunieshiem tas paariet tad,
> kad apprecas un sievinja blakus.


maa arî ðis te nepalîdz, nenieka.... tâtad buïïa kaka.....
veceniite
Re: pumpas uz sejas
08.02.2008 19:09
Agraak paliidzeeja, jo sievietes nebija hormonu zaalju lietotaajas, tagad reti kura iztiek bez taam.:))
Re: pumpas uz sejas
08.02.2008 23:25
nu es lietoju skinoren itka palidz, bet lidzko beidzu lietot atkal tas pats saakas un ja lietoju sausa aada koz un sap nezeligi, tad kad uzsmeereju parastu kreemu koz ka vels, warbut kads ir lietojis skinoren un atsauksmes?
jusuvards
Re: pumpas uz sejas
10.02.2008 11:58
man no skinoren palika sliktaak-ja tev ljoti taukaina sejas aada,tad paliks veel taukainaaka.Un kâ jau viens te teica-ja pârtrauc lietot skinoren,tad problçmas rodas atkal,pie tam skinoren ir diezgan dârgs..
Re: pumpas uz sejas
12.02.2008 16:39
Kura aptieka war dabut akne BP5 ?
MartinsPeps
Re: pumpas uz sejas
13.02.2008 10:33
Man liekas, ka gandrîz visâs, aptieku taèu daudz....
Nav vienâ - ej nâkoðajâ, kas tuvâk mâjâm, darbam - un gan jau atradîsi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 5?
Ziņa: