(Ne)gribu zināt jeb foruma absurds

Aizsāka A l d i s 

Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
25.06.2013 15:34
zilwanda Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Vai Aldis pats lieto šos preparātus? Visus
> kopumā vai kādu atsevišķi?


Kādu laiku nebiju šeit ielūkojies....
Jā, lietoju visu Kyani veselības trijstūri. Kyani savus produktus nekad nav pozicionējis kā UB sportistiem, un pēc būtības nav skaidrs, kapēc dažiem šajā diskusijā tik ļoti radās vēlme to visu novirzīt uz sportiskām aktivitātēm.
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
25.06.2013 16:13
Video - jautājumi un atbildes par Kyani produktiem ("Kyani Doctors Q & A"):
http://www.youtube.com/watch?v=zBg0stZ63Bk
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
25.06.2013 16:15
Stulbi, bezkaunīgi, viltīga firmas produktu reklāma. Vai admini to neredz?
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
25.06.2013 19:24
zilwanda: saprotu, ka cilvēku aprobežotība ir neierobežota, bet centīšos paskaidrot, lai arī sevišķi "apdāvinātie" saprot.
Visa šīs ponzi shēmas (MLM) UB produkcija, sastāva ziņā, ir līdzvērtīga pašiem lētakajiem sporta UB. Līdzīgi kā Herbalife olbaltumvielu kokteiļi tievēšanai, kur ka proteīna avotu, izmanto sojas miltus... WTF :D sojas izolāts maksā 3.5Ls kilogramā ;) Piem veikalā nopērkamais "Piena Spēks" ir daudz advancētaks, jo satur sūkalu proteīnu.

Te ir līdzīgi - produkcija ir tehnoloģiski neattīstīta, jo izmanto pirmējos atklājumus un risinājumus.
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
25.06.2013 19:33
Mazdakteri, ir ļoti daudz cilvēku, kas pērk gan internetā dabūjamos, gan izplatītāju tirgotos vitamīnus un slavē tos visiem, ko vien sastop, ARĪ ĀRSTI, bet paši nekā neizplata, tā kā neviens admins nekā nevar pilnīgi droši zināt. Te ir atsevišķa tēma, un lai viņi runā.
Man šķiet,ka vismaz viens cilvēks te ir meklējis padomu,citu pieredzi,un ir kļuvis daudz labāk,kaut arī lietojot dārgus UB,kas ne tuvu nav labākie.
Tā nu ir-ja ārsti nemēdz ieteikt,tad iesaka citi,kādi arī izplata,man vispār liekas pozitīvi,ka cilvēki vispār pievērš uzmanību vitamīniem,un tos lieto.
Un pat ja tā būtu reklāma,ko droši nevar zināt,tad ir tāpat kā ar tiesu-labāk atstāt nesodītu noziedznieku,nekā notiesāt nevainīgo.
Es atturētos no ātriem un bargiem spriedumiem.,un aicinu tā arī darīt citus.
Nu es saprotu tikai vienu. Paldies bmw par padomu, es nopirku tos vit un lietoju. Pagaidām nekādu jūtamu izmaiņu nav, bet gan jau... ar laiku. :)

Bet, kas attiecas uz pilnīgi un galīgi "slimiem" cilvēkiem, tad es gribētu piebilst lai patur savas žaunas, ja nekā laba nav ko pateikt, pilnīgi besī ārā, ka lien ar savām nenormāli ārkārtīgajām pārgudrībām un spļauj žulti uz cilvēkiem. Ja kāds te arī ir aprobežots, tad tikai viens no visiem runājošajiem, lai nu tikai neaizrijas ar saviem žults pārpalikumiem. Fui... :(
Vitamīni nav zāles,un rezultāts parasti ir jāpagaida drusku ilgāk,Calcia devu var arī palielināt,dienas deva būtu 2 kapsulas,noteikti nevajag mest plinti krūmos.Ja nopirki arī b vitamīnus-multi b strong vai citus-varbūt vajag devu arī palielināt,nogurumam būtu jāpāriet.Tas arī var prasīt vairāk laiku,un arī lielākas devas-jo daži vitamīni uzsūcas 10-20%,man sieva ir lietojusi 3 tabletes multi strog,devu palieliot,nogurums izzuda momentāli.
Es lietoju krietni lielākas devas,un labākus vitamīnus.
Būs rezultāts,nekur nepali8ks.Tu varētu rakstīt arī uz e pastu,bet-vērtīgi būtu šeit arī,vērtīgi priekš citiem.
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
26.06.2013 08:58
Man ļoti patīk nereģistrētie lietotāji.Viens rada "tautas sašutumu".Tikai rakstības"prasme" nodod:)
Es cenšos palīdzēt,kā cilvēks ar lielu dzīves un zemākā līmeņa medicīnas ilgadēju pieredzi. Kāpēc man vajadzētu kādu mīlēt vai ienīst?. Te man nav konkurentu. Ir tikai dažādu uzskatu paudēji. Arī uzmācīgas domu pārņemtie. Tāpēc ir svētīgi uzklausīt visus, nevis rupji lamāties. Rupības sākas tur ,kur nav zinātniski un medicīniski pamatoti argumenti.Es pamatojos uz savu ilgadējo medicīnisko praksi,iegūtām zināšanām un veselo saprātu.Ir vietas un stāvokļi kur palīdz antibiotikas, antibakteriālie medikamenti, spazmolītikas, pretsāpju un pretiekaisuma līdzekļi.Ir gadījumi,kur palīdz vitamīni ,antihistamīni.Ir gadījumi,kad jāpielieti pārklājēj vielas,gļotādu un ādu sausinoši preperāti.Ārsts pateiks kuros gadījumos jālieto mazie, kuros gadījumos lielie trankvilizātori.Kad palīdz vietējā anastēzija,kad vispārējie pretsāpju līdzekļi.Pieredzējis ķirurgs noteiks,kad brūcei vajag drenēšanu,kairinošus preperātus,audu piededzinošas aplikācijas vai smēres un kad mīkstinošas ziedes. Ārsts noteiks,kā labāk ievadīt medikamentus. Per orāli, rektāli, venozi, subkutāni,intrā muskulāri vai airesolu veidā.Ārsts noteiks arī devas. Lielas, mazas,vienreizējās,dienakts devas.Augstākās devas. Vadoties pēc vecuma un asimilācijas spējām. Tiks ņemta vērā indivīda absistence,tolorence, atkarības iespējas un eiforijas sekas.Ārsts izlems ,kopā ar pacientu vai nevajag veikt operatīvu iejaukšanos.
Zinātne un medicīna,kopā ar tiesībsargājošām iestādēm nosaka kuri preperāti ir bīstami veselībai un apdraud dzīvibu,sabiedrību un bērnus.Kādas vielas izsauc atkarību.Es ieteiktu katru jautājumu apspriest ar savu ģimenes ārstu nevis smelties"gudrības" no kāda X idejas pārņemta indivīda.
Tā varētu runāt vēl ilgi.
Lai visiem miers, veselība un laime.



Edited 1 time(s). Last edit at 27.06.2013 16:15 by Mazdakteris1.
Gribās vienīgi jautāt-vai antihistamīnu preparāti,trannkvilizatori spēj kaut ko izārstēt?Vai rietumu medicīna spēj izārstēt VD,depresiju,fobijas,šizofrēniju?
Vīrusu slimības?Diabētu?
Vai rietumu medicīna spēj nodrošināt labu veselību ar profilaktiskiem pasākumiem?Ar kādiem?

Jūs rakstat:

Kāpēc man vajadzētu kādu mīlēt vai ienīst?


Domāju,ka mīlēt laikam tāpēc,ka tā māca Jūsu religija,jeb vismaz-neienīst.Lai nākamajā inkarnācijā Jūs atrastos uz augstākas attīstības pakāpes.Un vēl-lai izvairītos no somatiskām slimībām.Un galu galā-vienkārši-kāpēc gan nē?
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
26.06.2013 12:11
zilwanda
Manuprāt es jau daudz postus atpakaļ, pietiekami argumentēju, kādēļ šie UB nav uzskatāmi par labiem.
Tie ir ļoti lēti un tehnoloģiski "seni" produkti, kuri tiek tirgoti pa jaunāko un advancētāko produktu cenām. Un uzrakstīju arī šo mistisko cenu iemeslu - Ponzi shēma, tautā saukta piramīda jeb MLM - multi level marketing. Tur nevar būt normālu cenu. Tieši tādēļ makaronus kurus tirgo Amway, var nopirkt ar patiesā ražotāja iepakojumu 3x lētāk nekā to tirgo ar Amway birku klāt.

Ar UB esmu pazīstams un sekoju līdzi to bioķīmiskajam progresam nu jau 19 gadus. Pats esmu vienmēr lietojis vienus vai otrus. esmu mēģinājis arī MLMistu produktus, bet tur VISI bez izņēmuma bija tas pats kas aptiekā, bet citkārt vēl vājāki, jebšu deva tāda lai pat ar sirdi slimu babulieni nenogāztu no kātiem.

Kā pārbaydīt vai produkts tiešām strādā? 1. nest uz laboratoriju (nu jau man radās interese to izdarīt ar šiem brīnum UB :D ), ko esmu darījis atsevišķos gadījumos 2. lietot pašam, bet saglabājos maksimālu skepsi un negaidīg WOW efektu. Otrais punkts arī ir tas, kas 90% gadījumu cilvēkiem rada ideju ka viss baigi strādā, jo tam vnk tiek noticēts, neskatoties pat uz to, ka nekādi laboratoriskie rādītāji, nevienās analīzēs (kuras būtu jāietekmē šiem produktiem) neizmainās.

Gribi teikt, ka es nepareizi saku?
Un ja cilvēks tikai turpina nee nee strādā strādā un ir WOW... tas nevis atgādina, bet kopē tos klaunus kas te Amway reklamē :)
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
26.06.2013 13:05
Mazdakteri, nezinu, vai esi veicis eksperimentus ar vairāku viedokļu uzkausīšanu, ar to, ko es te cilvēkiem iesaku; ļoti dažādus viedokļus var dabūt pie ārstiem. Kāpēc gan nevar dabūt vēl kādu viedokli no foruma...

Ja cilvēks ir tik dulss, ka tic visam, ko iesaka forums vai skrien to momentā izpildīt, tad priekš tādiem apakšā ir rakstīts, par ko dr.lv atbild un par ko neatbild. Mēs neesam neviena sargi.

Es, piemēram, cilvēkiem iesaku pirkt ģenēriskos medikamentus, jo, manuprāt, nav atšķirības, atšķirība ir vienīgi cenā, bet ir cilvēki, kas tā nedomā, viņi uzskata, ka ģenēriķis nav īsts. Nu ko, esmu salīdzinājusi uz savas ādas, man šķiet, ka vienādi, bet kāds forumā pasaka, ka viņš pirks tikai oriģinālo, nu un kas, lai dara, kā grib. Tas, kam mazāk naudas, varbūt apdomās.

Un, lūdzu, nevajag ar tām psihiatrijas diagnozēm, tas ir neglīti, mums te forumā ir cilvēki, kam ir diagnosticēta šizofrēnija. Ja te kādam kāds nepatiks, tad nu gan būs labi, ka tie uzreiz būs šizofrēniķi. Vispār tas mediķim nepiestāv. Starp citu, man pat viens lauku vecis, normāls kodējs, teica, ka nekad tā neapsaukājas vislielākajā dzērumā, jo viņš taču neiešot izsmiet slimus cilvēkus.

Vienīgais, pret ko te var iebilst, ir izplatīšana un lētticīgu vai izmisumā nonākušu cilvēku krāpšana, kad viņiem piedāvā vitamīnus, lai ārstētu metastātisku vēzi utt. Es vienmēr būšu pret to, un tas ir pamatā manai negatīvajai attieksmei pret izplatītājiem, jo viņi pārsvarā melo; bet ne visi, kas atbalsta kādu ideju, ir izplatītāji.

Jaut te kādreiz rakstīju, ka pazīstu normālu uzņēmēju Rietumeiropā, kas ražo vitamīnus; viņiem visu laiku notiek pamatīgi pētījumi. Var jau teikt, ka tos var nopirkt, bet visu laiku notiek arī rūpnieciskā spiegošana, ko īsteno konkurenti, un tik viegli krāpties nemaz nevar. Un, starp citu, ja runa par VD, trauksmi, depresiju, tad ir zināms, ka šie cilvēki normāli nebarojas, pastāvīgās trauksmes dēļ rīdami nesakošļātu utt. Un, ja cilvēks lieto kādu UB, tad jau tikai labi. Vispārējās prakses ārsti daudzviet pasaulē ceļ trauksmi, ka cilvēkus baro tikai ar antidepresantiem un trankvilizatoriem, kaut gan viņiem ir arī citas kaites, bet, lūk, psihiatrs ir pateicis: "Bez manis Tev ne pie viena cita daktera nav jāiet, visas Tavas izjūtas ir no psihiskās slimības." Tā kā ar ārstiem arī mēdz būt visādi. Un šis trauksmes zvans, piemēram, tiek zvanīts tik skaļi, ka ir jau skāris profesionālo mediķu presi. Tas gan ir tikai viens piemērs, bet medicīna ir bizness, un tur ir viss tas pats, kas jebkurā citā biznesā: gribu vairāk nopelnīt, un tur asi saduras pakalpojuma sniedzēja un saņēmēja intereses.

Par MLM arī ir izrunāts, skaidrs, ka cenas uzskrūvētas, un mums te tieši visu laiku ir runa par to, kā pirkt lētāk. Tie paši Amway ir labi, bet ir tikpat labi arī daudzi citi par lētāku cenu.

Izplatītāju mērķis ir pārdot dārgi to, kas ir dabūjams lēti kaut kur citur, bet par konkurentiem viņi stāsta visādas pasakas, ka tur ir bezmaz inde piebērta. Viņiem savs bizness, jābaro vesela rinda līmeņu, kuri nekā nedara. Šajā diskusijā neviens nekā tāda nepiedāvā.

Es, piemēram, šito Alda sulu nepirktu, jo neticu, ka tā ir ar kaut ko labāka par parastiem UB interneta aptiekā, bet viņam taču ir tiesības uz savu viedokli.
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
26.06.2013 14:25
Runcene

Ļoti labi pateikts... Man vispār šī diskusija šķiet pilnīgi nejēdzīga bet redzot Tavu komentāru es ienācu... :)


Mazdakteris1

Es nesaprotu kāpēc Tu visu laiku liec pilnīgi tādu patoloģisku uzsvaru uz to ģimenes ārstu, uz to ka viss jāizlemj kopā ar ārstu u.t.t. Es neapšaubu to, ka dažkārt ārsts ir ļoti vajadzīgs, un tieši ārsts bet nu nav tā, ka visu laiku būtu jāklausa ārstam. Ja tas tik labi darbotos tad jau cilvēki nenāktu uz forumu un nemeklētu. Tu taču ļoti labi zini, ka virknē gadijumu medicīna darbojas ne visai bet dažkārt ir pavisam garām, it īpaši UB jautājumos. Bet Tu visu laiku raksti un raksti un radi iespaidu, ka te ir kaut kāda debīla poliklīnika...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
26.06.2013 14:42
Mans ģimenes ārsts pateica, ka mani vitamīni ko dzeru ir ļoti kaitīgi, jo devas lielas :P Un ieteica pamest sportu.
Ģimenes ārstiem, lielākoties neticu pec definīcijas.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Mateus, vaitad tavam ģimenes ārstam nav taisnība?

ku!, kas tev pret EBM?
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
26.06.2013 15:44
Nav attaisnojusi sevi tā EBM...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ku!, lai nav jāpiespamo kārtējā tēma, turpini šeit:
http://www.dr.lv/phorum/read.php?5,422087
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
26.06.2013 23:53
Tikai nosacīta :)
Sports BEZ šīm vitamīnu devām ir krietni kaitīgaks, nekā ar.
Un par lielām vitamīnu devām....domas tomēr dalās... hvz ka ir patiesībā

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Es atvainojos, ka par daudz saņēmu pie sirds sacīto, bet es pati zinu, ka esmu slima un man nevajag kārtējo mana veselības stāvokļa iepriecinošo diagnostiku, turklāt diezgan vēl aizvainojošā veidā, tad nu arī man spruka ārā. Paldies, ka kāds vismaz sāka normāli runāt un daudz kam arī es varu tikai piekrist no sacītā. Ārstu, kurus tiešām var nosaukt par zinošiem speciālistiem LV vispār ir ļoti maz un es personīgi neesmu ne ar vienu pazīstama. Ko man sacīt, ja ģimenes ārsts saka vienu, psihiatrs bļauj otru, bet labāk nepaliek ne no viena ne otra ieteikumiem. Vēlējos aprunāties par šo tēmu ar kādiem citiem zinošiem cilvēkiem, kuriem arī varbūt ir līdzīgas problēmas un, kuri varbūt varētu kko ieteikt. Tā vietā vēl uzrāvos uz apvainojumiem utml. Paldies vismaz vienam cilvēkam, kurš spēja adekvāti reaģēt un vismaz dalīties pieredzē.
zilwanda, kurš tad tevi aizvainoja un kā?
Gvido, nu neiet pie sirds man tās diagnozes - ar galvu slimie, aprobežotie. Piedodiet. :D
Zilwanda
Neņem galvā dažas lietas,tā,itkā tās rakstītu kāds cilvēks ko Tu pilīgi nerespektē.Paliec forumā un meklē atbildes uz jautājumiem,dalies ar citiem pieredzē.Rupjības var dabūt dzirdēt arī citus.Vai tapēc vērts to tā ņemt pie sirds?Domāju,ka nav vērts,kā teica hūte-kam negadās:)
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
27.06.2013 21:51
Zilwanda

Ja cilvēkam dzīvē ir bijusi tāda lieta kā psihiatrs, tad viņi ļoti bieži ar ģimenes ārstu runās kaut ko savu.

Ja Tu lieto medikamentus, tad lieto tos.

Ja Tev izdodas atrast kādu UB, kas palīdz, lieto arī to, jo saistībā ar "mazo psihiatriju" (depresijas, VD, neirozes) ir ļoti daudz vērojumu par dažādu UB pozitīvo efektu. Tie nav pētījumi, ko es te varētu pa punktiem salikt, bet tie ir ārstu vērojumi no prakses, esmu runājusi ar daudziem ārstiem, arī psihoterapeiti iesaka noteiktus UB un arī pārtiku, piemēram, banānus, kas [uzskata, ka] mazina depresīvās izjūtas, jo veicina serotonīna izstrādāšanos. Arī psihotropo medikamentu infolapiņās raksta "uzskata, ka" šis medikaments dara to un to, jo līdz galam izpētīt to nevar.

Un ja nu kāds Tevi te nosauc par šizu, tad mierīgi pakasi vēderu un dzīvo tālāk :)

Ir cilvēki, kas savā dzīvē ir pratuši iemācīties tikai vienu vārdu: "šiziķis"... nu tas ir eleganti, vismaz viens vārds :)



Edited 1 time(s). Last edit at 27.06.2013 21:53 by Runcene.
Māmiņa
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
28.06.2013 10:43
BMW, pret ko Tev bija alerģija un kādā veidā tiki no tās vaļā?
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
28.06.2013 12:18
Ku saka:Es nesaprotu kāpēc Tu visu laiku liec pilnīgi tādu patoloģisku uzsvaru uz to ģimenes ārstu, uz to ka viss jāizlemj kopā ar ārstu u.t.t. Es neapšaubu to, ka dažkārt ārsts ir ļoti vajadzīgs, un tieši ārsts bet nu nav tā, ka visu laiku būtu jāklausa ārstam. Ja tas tik labi darbotos tad jau cilvēki nenāktu uz forumu un nemeklētu. Tu taču ļoti labi zini, ka virknē gadijumu medicīna darbojas ne visai bet dažkārt ir pavisam garām, it īpaši UB jautājumos. Bet Tu visu laiku raksti un raksti un radi iespaidu, ka te ir kaut kāda debīla poliklīnika...
******************************************
Ja es uzskatītu, ka te ir debīla poliklīnika, manis te jau sen nebūtu.
Kāpēc es saku caur ģimenes ārstu? Pirmkārt viņš ir speciālists,kas jūs redz un ir vadījis jūs caur daudzām likstām.Viņš zin jūsu slimības gaitu.Redz jūsu pašreizējo stāvokli.
Viņš zin pie kāda speciālista vajadzētu sūtīt.Cits iemesls,ka tas cilvēkam ir lētāk un dažreiz pat bez maksas.
Bet te dažs labs, neko nezinot par tevi ,ar elektro montiera izglītību vai klozetes poda inženiera diplomu tev sāk borēt ar ko var izārstēt visas slimības.
Pie tam vēl apvainojas,kad tiek minēti ārstnieciskie institūti, kas brīdina par iespējamām bēdīgajām sekām.
Tev Ku taisnība. Medicīna vēl daudzās lietās ir bezspēcīga. Bet viņi var dot vismaz kādu morālu vai psiholoģisku palīdzību.Cerību.
Tāda ir mana nostādne.
Lai prieks un veselība visiem.
Māmiņa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> BMW, pret ko Tev bija alerģija un kādā veidā
> tiki no tās vaļā?


Pret ezera ūdeni,tas,protams,nebij ideāli tīrs.
Tiku vaļā lietojot B5 un Cvitamīnu,vēl ļoti minimāli ir,bet ar Cvit histamīa līmeni var dabūt lejā ļoti labi,
Es lietoju b5 500mg dienā,C -1000mg dienā.Idejas pamatā-doma ka jebkura alergija no virsnieru nepietiekamības,tā arī izrādījās.
Asinsanalīzes to netieši apstiprināja-sākumā eozinofīlie leik. bij 5 reizes vairāk kā norma,pēc 3 mēnešiem-norma.Tie ir paaugstiāti,ja ir virsnieru nepietiekama darbība.
Tagad,ja drusku parādās-iedzeru papildus 1000mg C vit un pāriet.
Tev arī alergija?
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ku saka:Es nesaprotu kāpēc Tu visu laiku liec
> pilnīgi tādu patoloģisku uzsvaru uz to ģimenes
> ārstu, uz to ka viss jāizlemj kopā ar ārstu
> u.t.t. Es neapšaubu to, ka dažkārt ārsts ir
> ļoti vajadzīgs, un tieši ārsts bet nu nav tā,
> ka visu laiku būtu jāklausa ārstam. Ja tas tik
> labi darbotos tad jau cilvēki nenāktu uz forumu
> un nemeklētu. Tu taču ļoti labi zini, ka
> virknē gadijumu medicīna darbojas ne visai bet
> dažkārt ir pavisam garām, it īpaši UB
> jautājumos. Bet Tu visu laiku raksti un raksti un
> radi iespaidu, ka te ir kaut kāda debīla
> poliklīnika...
> ******************************************
> Ja es uzskatītu, ka te ir debīla poliklīnika,
> manis te jau sen nebūtu.
> Kāpēc es saku caur ģimenes ārstu? Pirmkārt
> viņš ir speciālists,kas jūs redz un ir
> vadījis jūs caur daudzām likstām.Viņš zin
> jūsu slimības gaitu.Redz jūsu pašreizējo
> stāvokli.
> Viņš zin pie kāda speciālista vajadzētu
> sūtīt.Cits iemesls,ka tas cilvēkam ir lētāk
> un dažreiz pat bez maksas.
> Bet te dažs labs, neko nezinot par tevi ,ar
> elektro montiera izglītību vai klozetes poda
> inženiera diplomu tev sāk borēt ar ko var
> izārstēt visas slimības.
> Pie tam vēl apvainojas,kad tiek minēti
> ārstnieciskie institūti, kas brīdina par
> iespējamām bēdīgajām sekām.
> Tev Ku taisnība. Medicīna vēl daudzās lietās
> ir bezspēcīga. Bet viņi var dot vismaz kādu
> morālu vai psiholoģisku palīdzību.Cerību.
> Tāda ir mana nostādne.
> Lai prieks un veselība visiem.


Kada Jums,Mazdakteri ir izglītība,ka vērtējiet citu forumiešu izglītību?Jūs atstājiet iespaidu par katastrofāli zemu IQ ,par kultūras līmeni nemaz nerunājot-tas Jums ir absolūtās nulles līmenī,kopējais iespaids-kā alkoholiķā pēctecis ar 4 klašu izglītību vai vēl mazāk.
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
28.06.2013 17:40
Kādas dvēseles kliedziens. Neviens vārdā netika nosaukts.Nomierinies un vēlreiz lēni izlasi manis teikto. Teksts domāts Ku, ko cienu,kā speciālistu klizmu lietās. Arī par drosmi neslēpt savas vājības.
Ciešiet ar lieluma māniju vai cilvēces glābšanas ideju. Katrs te ir spējīgs aizstāvēt sevi pats.
Ja kāds pieceļas ar ne to kāju no gultas... tad tas jau nedod tiesības pāriet uz personālijām.
Lai jauka diena un vasara visiem :)



Edited 1 time(s). Last edit at 28.06.2013 17:43 by Mazdakteris1.
Māmiņa
Re: (Ne)gribu zināt jeb foruma absurds
28.06.2013 17:44
BMW, man ir baigās pumpas no visa veida kukaiņu kodumiem (odi, blusas,knišļi, dunduri, bites utt). Laikam tā arī skaitās kā alerģiska reakcija.Ja būs kaut kur odi, tie vienmēr sakodīs mani, bet citu neaiztiks un pēc tam man uzmetās lielas, sāpīgas, cietas pumpas. Ir tik traki, ka parasti sakasu līdz asinīm, jo nespēju izturēt. pirms 2 dienām man 1. reizi iedzēla bite kājā un uzmetās baigi ciets bumbulis, sarkans, lielāks par dūri....Varbūt zini, ko ieteikt?
Tā varētu būt alergiska reakcija.Konkrēti kodumiem parasti ir laba Vjetnamas ziede,arī tīgerziede.
Bet lai saprastu,vai tā ir alergija,vari pamēgināt Fenkarol-ja palīdz,tad ir,tas būtu ātrākais veids,kā saprast.Un arī palīdzēt.Bet ja Tu gribētu alergiju ārstēt tā kā es,tad vēlams tomēr devas salāgot ar svaru,man drusku virs 100kg.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 21?
Ziņa: