Veìetatîvâ nervu sistçma

Aizsāka Jupis 

nu kaa svara pieaugums=100%
Runèuks
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
21.12.2005 16:01
anja

Man jau tas pats. Pirms tâm zâlçm nekâ lîdzîga nebija, tagad kaut vai ar galvu skrien sienâ iekðâ. Kâds nelabais man lika tâs zâles dzert, ja skaidri zinâtu, ka tâs ir blakusparâdîbas un pâries, tad vçl tâ, bet ko darît ja tâ ir veì.distonija, sûdi vagâ. Tâ tak nav dzîve!
Anathema
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
21.12.2005 16:05
Runcene
Bet kaads no taa tev/mums ir ''labums'' ? Kamdeelj tas buutu jaaafishee???
Vai tu esi vinja psihiatre? :P
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
21.12.2005 16:17
...



Edited 1 time(s). Last edit at 16.08.2006 12:56 by Runcene.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
21.12.2005 16:18
Un ko jûs teiksiet par ðo? Adresçts Dr.asist.Raimondam, bet gribu paklausîties arî citu cilvçku viedokli.
arisa
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
21.12.2005 16:42
interesanti...es arî pârbaudîju visu iespçjamo. Nezinu, ko vel varçtu pârbaudît. Ja nu vienîgi matus ;)) a labak no tâ? Palîdz tikai labas domas un psihoterapija ;)
Mellene
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
21.12.2005 16:58
Paldies, runcene, nemaz neienaaca praataa tur paskatiities:)
neko nepaarspiileejot, esmu dzirdeejis vairaak kaa var paliidzeet tastatuuras spaidiishanaa, kaut vai no taa viedolkja, ka seezjot uz vietas bez darbiibas esmu panikaa kaa pashnozzeelas pagriidnieieks. bez daudzunktneem man ir probleemas no sirds trieienieiem un kopeejaa sadziives stresa. bez muldonjas esmu no taa visa radis \outro\ kaa sautiigs patmiilis, liidz shim, bet varu jums ieteikt beerniibas , kaut vai vis utopiskaakos sapnjus par eksistences jezgas pamatu: aizveries un izdari to, par ko sen sapnjoji. man gjitaarspeele, kas tev???????????? nemuldi sev .... ,patiesîbaa, ir sapnis, kas nomierina un iedvesmo........ Nedirs, ka nav arii tev. Vienkaarshi, nejeedz atrast. un taa, jau ir tava probleema, kas par ko mees, ja vispaar muldam: SHII IR MANA PROBLEEMA. paliidzi pts sev paliidzet.........................................................................................................
lora
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
30.12.2005 04:33
hmm.. salasijos daudz ko gudru.
man ir jautajums -

shausmigi neerti jutos parbaztos autobusos, domaju,ka tas ir normaali kaa jau jebkuram no mums, bet man ir problema:
kad jau pa gabalu redzu sastregumu, sirds saak dauziities.. un kljust vaajas kaajas..
kad autobuss iebrauc cieshi korkjii, nu taa,ka aizmuguree un prieksha ir rinda un veel pa blakus joslaam ir rindas - gjiibstu!
no shiis kaites esmu centusies izvairiities dazhaadi - nepieklajiigi spraucos caur cilveekiem mekleedama briivu seedvietu, apsezhos, aizveru acis un vajums pariet vai arii sliktaakajaa gadiijumaa prasu,lai aptur autobusu un kaapju aaraa!!
nu pasakiet man,kas tas taads ir???
njemu vienmeer liidzi visaadas suukaajamaas tabletes, validolu un ko veel nee.. bet kaa iebraucu korkjii, gjiibstu..

Ogijs
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
30.12.2005 08:29
Lorai: ienâca prâtâ tâda dîvaina ideja, kas varbût varçtu tev lîdzçt- neizmanto transportu (arî personisko), kas var nokïût sastrçgumos. Ja gabals ir par lielu, lai aizietu kâjâm (kas ir daudz, daudz veselîgâk), apsver iespçju, vai pie mçría nevar nokïût ar elektrisko vilcienu - tie nekad nenonâk sastrçgumos!
Lasîju visus ðeit publicçtos ðausmu stâstus un sapratu - esmu laikam dzimis vismaz 2 laimes krekliòos. Strâdâju pie datora 8 - 10 stundas dienâ, rûpîgi smçíçju jau gadus 30, reizçm lietoju arî alkoholu (tiesa - tikai kvalitatîvu), kafiju izdzeru kâdu litru dienâ + vçl tçju ap 0,5 l. Nekad nav bijis nekâdu problçmu (tfu x3), kas lîdzîgas ðeit apspriestajâm. Jebkâdus medikamentus lietoju cik tik vien minimâli tas iespçjams - ðad tad padzeru polivitamînus, u. taml. Nesportoju, ja nu vienîgi reizçm skaldu malku, roku dârziòu, braukâjos ar divriteni, utt. Un, protams, gultas fizkultûra kopâ ar savu pusîti itin regulâri. Nezinu, kâ man izdodas, bet slimoju kâdas pâris dienas gadâ - ja nu sanâk uzrauties uz kârtçjo vîrusu, kuru kâds atnesis mâjâs vai uz darbu. Vienkârði esmu iestâstîjis savak íermenim, ka nav ko te daudz vârguïot, jo tak ir tik daudz visa kâ, ko darît. Un ðis klausa arî. Jo cilvçks vienmçr ir atbildîgs par kâdu, kas no viòa ir vairâk vai mazâk atkarîgs. Parasti tâs ir atvasîtes. Un tad tu saproti - tev ir jâsargâ ne tikai viòi. Ir jâsargâ arî sevi, jo no tu nes divkârðu atbildîbu. Ja ar tevi kas notiks... Tas ïoti radikâli izmaina attieksmi pret dzîvi.
Un vispâr - laimîgu visiem Jauno gadu! Gan jau bûs labi!
1.izmeeginaat visus antidepresantus,kameer atrodi iisto
2.paraleeli trankvilizatori
3.ja suudiigi - alko pa vakariem
4.antihistamiinijkji,ja uznaak nemiers kaajaas

un sitaa,kameer paariet. nau ko gausties!

a tos vingrotaajus vajag sist par muldeesanu. buutu jums iista distonijas leekme, apdirstos ar savu fizkultuuru ka nemetaas.
arisa
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 09:19
mna vispâr ir arî tâ, ka ðausmîgi âtri piekûstu - uzkâpju otrajâ stâvâ un jau sasvîdusi un sirds pa muti kâpj ârâ. visniecîgâkâ fiziskâ slodze liekas kâ briesmîga fiziska slodze. Svîstu âtri un par daudz, sirds arî miera stâvoklî, ðíiet, sitas par âtru.... interesanti.... tâ arî ir distonijas pazîme (nu man tipa arî pieðuva to distoniju), vai labâk doties pie endokrinologa un pârbaudît vairogdziedzeri un apskatît endokrîno sistçmu kopumâ...???;(
alla
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 15:56
nezinu, kas ar mani ir, bet es juutos ljoti nelaimiiga, jo juutu, ka ar mani kaut kas nav kaartiibaa. tieshaam tas viss kas notiek ar mani ir tik riebiigs, ka skalji to pat negribas izrunaat un raxtiit. es visu vainu novelju uz to, ka visu muuzju esmu stresojusi par galiigiem siikumiem. man laikam ir viss ko te vareeju izlasiit, vieniigi reibonji it kaa nav, bet kas zin driiz varbuut paraadiisies:( turklaat gadu man ar nemaz nav tik daudz. pie gjim.aarsta negribas iet jo nezinu kaa lai izstaasta un paskaidro.arii man ir teikts ko mekleeju sev slimiibas?bet labi nav.gribas raudaat par to ka ar mani taa ir.viss ko veelos ir veseli nervi, ja man buutu tas es vareetu jebko, bet tie sabojaatie nervi tik ljoti traucee dziivot un piepildiit meerkjus.tieshaam nezinu kaada man diognoze, bet izlasot sho forumu secinu, ka tas vareetu buut tas par ko juus te runaajat.briizjiem ir taa ka gribas paliist zem segas un nekad neliist aaraa.
,,,
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 15:58
Psihoterapeits Tev jâmeklç, alla.
Tas palîdzçs.
alla
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 16:03
bet tur vajag baigo naudu:(
alla
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 16:07
esmu tik laimiiga ka atradu sho forumu!Noteikti kaadreiz veel te iegrieziishos!Lai jums veicas!
,,,
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 16:14
Skatoties kas ir baigo. Ls10 par reizi 2x mçnesî, ja nepelna minimâlo, savai labsajûtai atlicinât var.
Vai tad pietiek, ja iet 2x mçnesî?
,,,
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 16:24
Atkarîgs no vajadzîbas, vçlmes un arî iespçjâm.
2x mçnesî var bût labâk, nekâ nemaz.
arisa
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
04.01.2006 17:42
es iet reizi nedçïâ, lai gan ideali ir 2 x nedçïâ ;))
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
05.01.2006 12:39
Par Ls 10 iesaakt terapiju shvaki kur vairs varees, bet var jau pamekleet. Diemzheel arii shajaa jomaa cenas ir kaapushas.

Taapat ar to biezhumu - laikam tas atkariigs no probleemas. Ideaali jau ir, kaa saka Arisa, bet no savas pieredzes varu saciit, ka pietiek un paari paliek ar reizi nedeeljaa. Kad terapija jau taa ap vidu vai iet uz beigaam., var iet retaak. No saakuma nav labi iet reti, jo vajadziigs laiks, lai "iebrauktu".
arisa
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
05.01.2006 12:46
nu, nu, es zinu, kur par reizi jamaksâ 8 vai 9 Ls, tâ ka nav tik traki.
kur tad ir visleetaak padalies pieredzee?jaa un vislabaak?
,,,
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
05.01.2006 13:27
Vislçtâk varçtu bût pie psiholoìijas studentiem vai psihoterapijas rezidentiem. Un nezi vai nu tik traki neefektîvi. Tak jau uzraudzîti viòi tiek.
Psihoterapijas rezidenti ðíiet mît Gºecinieku ielâ 34, Psihosomatiskâs medicînas katedrâ.
arisa
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
05.01.2006 15:38
vislabak bûs tur, kur katrs domâs un jutîs, ka ir labi. Kur vienam labi, tur citam garâm.
valda
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
09.01.2006 02:58
Par cenâm - ja psihoterapetsam bûs pastâstîts, kâdi ir tie objektîvie iemesli, kâpçc nevari maksât viòa nosaukto summu, LABS spec. cenu nolaidîs uz to, cik vari maksât, vai pieòems arî bez maksas uz tâ fona, ka :
1. laiku nevar pagriest atpakaï;
2. ir citi klienti, kuriem nauda nâk pârâk viegli;
3. augsta lîmeòa specs VAR tâ atïauties - viòam klientu nekad netrûks!
4. (noteikti ir vçl visâdi citi iemesli, kâpçc var nolaist cenu...) SOCIÂLIE iemesli + u.c., u.taml.

NO savas pieredzes: 9. mçn. 1xned. apmeklçju augstas kvalifikâc. spec. BEZ maksas...
p.s. varçju turpinât - vien, nebija vajadzîbas, man viss pârgâjis, DZÎVES KVELITÂTE STIPRI UZLABOJUSIES (tâs gan kâ pozitîvâ blakusparâdîba!) ;)))))
Lai Jums visiem izdodas!!!!! ;)
arisa
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
09.01.2006 09:15
valdai -

protam... es arî eju, maksâju normâlu summu, bet nestâdos priekðâ, kâ varçtu aiziet un pateikt -sorry, esmu stulba, nemâku nopelnît naudu, man grûta dzîve, man ir problçmas, tâpçc mani, lûdzu, pieòemiet bez maksas! smieklîgi!
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
09.01.2006 11:18
to arisa
Man arî bija reizes, ka ps.t. nevarçju samaksât (biju viena ar bçrniem, bez darba). Mûsu attiecîbas atïâva to izrunât un norunâjâm, ka reizçs, kad naudas nebûs, nemaksâðu. Izmantoju pâris reizes. Pateicoties terapijai un sev âtri izdevâs atrast labi apmaksâtu darbu:)))
valda
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
09.01.2006 11:46
airisa:

nç, arî es neko NELÛDZU!
Es vienkârði pateicu, kas un kâ (par savu situâc.) kas arî terapeitam bija pieòemama!!!
Bet, tev, izklausâs, skauþ vai...? ;(
arisa
Re: Veìetatîvâ nervu sistçma
09.01.2006 12:26
man neskauþ, jo man ir labs darbs, laba alga, es mâcos augstskolâ un viss notiek, lai gan esmu vçl priekð tâ visa, kâ citi saka, pârâk jauna un par âtru lielajâ dzîvç ielçkusi, tâpçc arî man nav problçmu maksât arî terapeitam un bûtu kauns iet un teikt, lai strâdâ ar mani par velti, jo katram taèu ir savs darbs un sava samaksa par to. Un tie, kas strâdâ bez atlîdzîbas, neprot evi novçrtçt, tâ lûk. Bet tie, kas uz savu problçmu rçíina iet kaut ko diedelçt, ir vârgi cilvçki. Lûk tâ. Un nevajag tikai tagad kaut ko brçkt, jo mans viedoklis ir tieði ðâds! Un tie, kam nav naudas un kas neprot to nopelnît, paði vien ir vainîgi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 15?
Ziņa: