Antidepresanti.

Posted by Avenitexxx 

iii
Re: Antidepresanti.
November 23, 2017 01:09PM
Jā, nu traki.... tagad vēlarvien viena?
iii
November 23, 2017 01:11PM
Manuprāt psihoterapijai vajadzētu palīdzēt šādā gadījumā.
zive
November 23, 2017 01:15PM
Nē, nu protams, ko nu psihopātus lieki tracināt.
Laimīgu palikšanu!
iii
November 23, 2017 01:23PM
Tu vēlarvien meklē vainu citos cilvēkos, kultivējot upura domāšanu, es jau to agrāk teicu bet Tu nepieņēmi.....
iii
November 23, 2017 01:26PM
Un protams ka pēc tik ilgas psihoterapijas tik vājš rezultāts rada sliktu iespaidu, loti sliktu- par Latvijas psihoterapeitiem, bet metode tomēr strādā arī.. Var praktiski neizdoties bet teorētiski nesaprast- tas ir tomēr vāji..
zive
November 23, 2017 01:26PM
Man nav nekāda upura domāšana. Kā vienmēr kļūdies, bet tas ir pašsaprotami. tu, kas tik ļoti uz augšu pasists, otru vispār nevari dzirdēt.
iii
November 23, 2017 01:27PM
Kā jau teicu- dzīves situācijas risinās lieliski, atkarības ir novēršamas, viss sanāk.
zive
November 23, 2017 01:28PM
Tu par savas sievas psihoterapiju runā?
Jā, tai kura ar tevi, Ivar, kopā dzīvo, viņai pat ar mūža terapiju nepietiktu. :D
iii
November 23, 2017 01:29PM
Kā vienmēr kļūdies, bet tas ir pašsaprotami. tu, kas tik ļoti uz augšu pasists, otru vispār nevari dzirdēt./c/ atkal jau es esmu vainīgs.... ko arī es saku!
iii
November 23, 2017 01:30PM
Viss, zive, sāk risināties tad kad reāli beidz vainot citus.... saproti?
iii
November 23, 2017 01:32PM
Bet tam ir jānāk kaut kā ar pārliecību, ne piespiesti.
zive
November 23, 2017 01:33PM
Klau, slimnieciņ, nepin mani savā huiņā.
Man gar tavu fuiņu NEBIJA, NAV UN NEKAD NEBŪS NEKĀDAS DAĻAS.
iii
November 23, 2017 01:35PM
Tas taču ir jauki, jau sākumā teicu:)
zive
November 23, 2017 01:53PM
Netēlo, plānprātiņ. Tavas fantāzijas, kuras, atceros, lasīju, vnk - klasisks ŠIZO. Tas arī mudināja izteikt tev, Ivar, savu sašutumu un patieso riebumu.
Tu mani nekad neesi interesējis - NEKAD un nekad neinteresēsi!!! Tas bija vnk PRETĪGI !!!

VISS. Esmu pateikusi, ko vēlējos.
iii
November 23, 2017 01:59PM
Saki psihoterapeitam, viņš palīdzēs. Ja nē- psihiatrs.
zive
November 23, 2017 02:03PM
Paldies, psihoterapeite ir lietas kursā par delfu forumā rakstīto. Izprintēju daudz ko, lai parādītu, kādi ļaudis tur bija.
Psihoterapeite, ka jau normāls cilveks man ATVAINOJĀS, ka bija ieteikusi tur parakstīt.
Viņa, tāpat kā es, vnk autā, kad palasīja.
iii
November 23, 2017 02:07PM
Kā gan Tev slikti gājis... patiešām- tas nebij labi ko Tev tur rakstīja bet ja godīgi- pati esi vainīga, pati. Par visu ir jāatbild katram pašam, es jau teicu.
iii
November 23, 2017 02:09PM
Interesanti - citiem arī tādas sūdzības vai Tev vienai? Nu padomā..
zive
November 23, 2017 02:11PM
VAINAS MANAS TUR NAV PILNĪGI NEKĀDAS !!! VIENKĀRŠI NEKĀDAS !!!
Es tur pienākusi biju (tieši kā rakstītāja) VISVĒLĀK.
A Tu, Ivar, NEESI VECIS. Tu esi LUPATA.
iii
November 23, 2017 02:13PM
Nu- manā dzīvē gan visu nosaku es, par visu ir jāatbild man un neviens nav ko vainot...arī tad ja kāds kko sliktu saka, nekas no šī likuma neizlec ārā.Nekas.
zive
November 23, 2017 02:26PM
Man gan ir ko vainot, tikai, lai nebūtu jāuztur sevī negatīvas izjūtas, negatīvos kontaktus likvidēju.
Nu i sanāca nolikvidēt visus delfus :D
Lapinībā un uz nesadzirdēšanos un nesazināsanos! :)
iii
November 23, 2017 02:30PM
Man gan ir ko vainot, tikai, lai nebūtu jāuztur sevī negatīvas izjūtas, negatīvos kontaktus likvidēju.
Nu i sanāca nolikvidēt visus delfus :D/c/
Nu- vaino, vaino:) A man nav problēmas, ko izdarīji, izdarīji...viss uz labu..
iii
November 23, 2017 02:31PM
Tikai no problēmām nevarot aizbēgt, tā runā....
Ona
November 23, 2017 10:55PM
Ai man jau šis forums sāk šķist delfu un apollo komentētāju līmenī kur ka tik pakasīties.

Es tikai dalījos ar savu pieredzi veledamas pateikt kko autorei, kurai ir smagi.
iii
November 23, 2017 11:06PM
Tas normāli ka viedokļi atšķirās, neņem galvā, pieradīsi. Par zāļu efektu daudzi raksta līdzīgi un tur nu ir tā....
zive
November 24, 2017 11:06AM
Nebija man pieredzes ar rakstīšanu virtuālā vidē, bet paldies, komunikācija delfu forumā daudz ko iemācīja.
Skatos, lielum lielais vairums ļaužu ļoti ilgus gadus daudz rakstījuši.
Lai kā tu Ivar necenstos savā žultainā agonijā raustīties, nekas no tā mani nebija skāris.
Ir triju veidu darbi. Mani darbi, tavi darbi un Dieva darbi. Paldies, esmu bijusi pasargāta no augšas, no neredzamajiem, pozitīviem spēkiem.
Aizvien šad un tad ieeju baznīcā, nevis lai lūgtu ko, nevis lai nožēlotu, bet - LAI PATEIKTOS ! Āmen!!!
Priekā! :)

Un uz turpmāku neredzēšanos un nesarunāsanos! :)
iii
November 24, 2017 11:33AM
Lai kā tu Ivar necenstos savā žultainā agonijā raustīties, nekas no tā mani nebija skāris./c/

Vispār jau es nevienu neesmu aizskāris un neaizskaru un nevainoju arī, acīmredzot tā vēl ir mana karma:))
iii
November 24, 2017 11:36AM
ļoti daudz kas ir mainījies kopš es praktizēju šos uzskatus,ļoti daudz, to varu ieteikt arī citiem... tas strādā.
iii
November 24, 2017 11:39AM
Patiesībā tas būtu pats pirmais ko psihoterapeitiem vajadzētu iemācīt pacientam....
zive
November 24, 2017 11:40AM
Bet protams...................................... taču netaisos strīdēties ar cilvēku, kas 40 gadus lietojis medikamentus.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.