HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!

Aizsāka Nobçdâjusies 

meitene24
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
03.06.2005 21:32
to aivar
tavs draugs bija viirietis.... bet te iet runa par sievieti gruutnieci... bet protams jaasagatavojas sliktaakajam, bet jaacer uz labaako :)))
uldis
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
05.06.2005 19:53
No sirds Tev velu, lai ta butu viltus trauksme. Ja tomer nav, tad gribu Tevi mierinat, ka arstniecibas lidzekli klust arvien modernaki, un si slimiba ir parvertusies par tadu, kuru "iedzen" hroniska faze un kvalitativa dzive var turpinaties pat gadu desmitus. Loti iespejams, ka drizuma to vares izarstet pilnigi, ta ir slimiba, kura pasaule tiek visvairak petita.
TÂ IR VILTUS TRAUKSME! nedrîkst nemaz pieïaut iespçjamîbu, ka ir citâdâk... nesaprotu, kapçc cilvçkiem sagâdâ prieku uztraukt jauno mâmiòu un traumçt viòu... ðim vajadzçtu bût laimîgâkajam brîdim - gaidâms taèu mazulis...
...
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
06.06.2005 12:37
Ilzy,
ko te pat advokati uzmeties?!!
pati ar shkjuuceeja?
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
06.06.2005 12:44
nezinu kaa es justos gaidot mazuli no 3 viirieshiem - ko domaatu, kaa skatiitos aciis cilveekiem dziivojot vienos vieniigos melos
attaisnojumu var atrast arii slepkaviibai, par visu citu nemaz nerunaajot
un badaa nevienai muusdienaas nav jaamirst - nu vispaar - pretiiga duusha iedomaajoties kaa cilveeki bojaa savu un tik daudzu sev piesaistiitu cilveeku dziives, pat ja tur nav nekaads HIV - tas ir pretiigi un beerna dzimsahana nav nekaada pestiishana no greekiem -

Miljaka
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
07.06.2005 11:48
Sakura, nu netiesa, nekad nevar zinat, ka dzive var sanakt - nav jau protams labi ar vairajkiem vienlaikus, bet apstaklji var but dazhadi, tapat ka cilveki. Ne visi cilveki (sievietes) ir stipras un vajuma brizhos, kad nav miljuma no otras puses, var gadities noslkjukt pa kreisi,jo tas ir visvienkarshais (lai ari diezgan pretigs) veids, lai, aizvainojuma, kaut uz mirkli, bet justies vajadzigam un tuvam ar kadu.Labak turesim ikjsus, lai viss butu kartiba un analizes butu bijushas neprecizas.
danee
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
07.06.2005 13:01
Jaa, es ar taa padomaaju, kaa juutas nelaimiigaa autore - shausmas! Shii vinai tik baisa nedeelja. Lai nu kaa, izsaku patiesu liidzjuutiibu un izturiibu.
Diez vai vinja te ko rakstiis, ja viss nebuus OK. Es laikam nespeetu.
Nobçdâjusies
...
07.06.2005 17:51
Zvanîju ârstei, vçl nav ziòu. Gaidu.

Situâcija ir progresçjusi un ir atklâjies, ka arî vîrs ir mani krâpis, pietam ar ielençm:( Pieíçru pavisam netîðâm, saka, ka tâ esot tikai 2x bijis. Es negribu domât, ticçt vai neticçt, jo tas nav tâ vçrts. Tâ vai tâ mûsu laulîbai nebija lemts pozitîvs iznâkums un ilgs mûþs kopâ lîdz nâve mûs ðíirs pçc 100 gadiem...
Es atzinos, ka ari esmu krâpusi. Abi "labi" un man tas viss kopâ ir tik pretîgi, cik vien pretîgi var bût. Es sev riebjos tik pat ïoti, cik man riebjas pirkstu pat piedurt vîram.

Ïoti ceru, ka esmu vesela un, kâ es ieraudzîðu savu bçrniòu decembrî. Savâdâk nemaz nevar bût.

Es esmu pietiekami stipra, lai uz to visu paraudzîtos no malas un dzîvotu tâlâk.
Dzîve turpinâs.... un es pastâstîðu ðeit par rezultâtiem, lai arî kâdi tie bûtu.....
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
07.06.2005 17:58
Turies, Nobçdâjusies.
mçs visi ceram, ka bûs labi.
tikai par tâm ielençm tâ informâcija ir ne visai iepriecinoða... :(
Nobçdâjusies
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
07.06.2005 18:08
Visi sû*** vienâ reizç. Jûtos, ka mazliet ir par daudz, jo vçl jau sesija uz kuru pamâcîties nespçju.
Kad atnâku mâjâs no darba, vienîgâ doma ir iegâzties gultâ un aizmigt, pamosties nâkamajâ dienâ, doties uz darbu un nedomât par problçmâm...
Es arii lasu un juutu Tev liidz...
Dziivee jau visaadi var gadiities ik vienam no mums....
neviens mees neesam enjgjelji....
Turies!!!!!
doks
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 08:38
Cik zinu (vismaz agrâk tâ bija). Pirmo analîzi taisa ar daudzâm (no daudzu personu) asins analîzçm. Ja ðai kopçjâ analîzç rezultâts ir pozitîvs, tad òem katru atsevîðíi. Iespçjams, ka ziòojums bija pçc pirmâs -kopçjâs, tâpçc arî aizdomîga (bet ne pozitîva), bet tâ vçl nav Jums konkrçti pozitîva.
Sâra
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 11:00
Zini man ir, bet dzîve turpinâs un galvenais nenokart degunu!Un neesmu ne narkomâne, ne sïûcu pa labi un pa kreisi, bet pietiek jau ar sîkumu, lai izjustu sekas. Gatavojies ïaunâkajam, jo %, ka var bût labi ir niecîgs, to saku jo jau gadu ar to dzîvoju un esmu smçlusies info visur kur var. Palasi www.aids.ru, labs saits un daudz info, dzîve turpinâs un jâcer, ka ar paðreizçjâm zâlçm tâ kïûs par hronisku slimîbu un ja laicîgi ârstçsies arî bçrns bûs vesels!
Saiva
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 11:03
Nu es laikam ari pagaidam viram neko neteiktu - nafig sastresot vel ari vinu,ja vel nezini, kas tur beigas izradisies.

Bet esmu diezgan parliecinata - Tu esi vesela.

P.S. Visas mes esam grekojusas.
G78
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 11:52
taisi abortu un daudz kas buus atrisinaats! neesi egoisteNobçdâjusies rakstîja:
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 11:55
kaapeec jaataisa aborts, ja veel nav zinaami analiizhu rezultaati? Stulbs esi?
Velns
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 12:11
Taa iet, ka draazas apkaart! Tas tev sods tu mauka!
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 12:13
to Velns
Ko Tu saproti ar vaardu mauka? :))))))
Ak, Dies...Nu beidziet tachu...cilveeks ir nelaimee a juus te nez ko dalat..

To Velns..
ja Tev nav ko teikt, tad arii nesaki
Velns
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 12:17
Kaajstarpi vajag valdiit, tad ari nebus nelaimju. Maukai maukas liktenis :)))

Veelreiz atgaadinu - ja TEV NAV KO TEIKT, TAD NERUNAA
neviens sheit nav jaatiesaa....cilveeks raksta, lai luugtu padomu...
Velns
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 12:31
Kad bija jaadraazas apkaart, tad nemaz nevajadzeeja padomu!:)))
G78
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 12:32
Es nevienu nenosodu - katram savs liktenis, bet savaas nelaimees nav jaaiesaita kaads pavisam nevainiigs cilveeks. Autore ir tik naiva savaa naivumaa un neapdomiibaa cik vien var buut - vai iteshaam juus nejuutat to, ka vinja tiaki uz pusi saprot to, kas notiek - redz, viirs arii ir laidis pa kriesi, cik labi, nenjemu atbildiibu no savas netiiraas pagaatenes un vainoju sevi!
kleo - un ko vajag saprast ar vaardu mauka, vai tieshaam tu tbalsti taadas sievietes un vai pati arii esi taada, ja neesi sieviete vai tava miiljotaa persona arii tik izveeleeti peec atbilstosiem kriteerijiem, kuras piemiit maukaam - es dzirdu tava ieksheeja balss atbild pavisam ko citu!
to hmm... tu raksti"cilveeks raksta, lai luugtu padomu.", gribeetos zinaat, kaa tu iedomaajies vinjai paliidzeet??? un, ja vinjai ir +, vai mazaas dziiviibas tev nav zhel, turklaat, ja buus + vinjai liks taisiit abortu un vinja pati to dariis, ja nebuus egoiste, vinju nav jaamierina, vinjai ir jaaataisa acis, un nav ko zheelot to, kas nav jaazheelo.
(ja tu juus buutu kaut viena (s) cilveeks ar kuru vinja ir guleejusi un juus tadaa veidaa butu inficeeta (s) - juus runaatu savaadaak - taadi kaa vinja ir jaaizolee!)

protams, es ceru, ka viis buus labi, un shai azhiotaazhai nav nekaadas noziimes!
G78
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 12:34
nenjemu atbildiibu no savas netiiraas pagaatenes un vainoju sevi ---> lasi, nonjemu atbildiibu no savas netiiraas pagaatnes un vainoju vinju, viiru!
G78 katram sava dziiviite jaadzivo....pieredze raada, ka nevajag kadu nosodiit....vinja pati labi saprot ko un kaa izdariijusi.... Taada ir dziive. Bet man prieks, ka Tev beidzot bija ko teikt un .... Tev ir protams taisniiba dauzdeejaadaa zinjaa, bet lai tomeer katrs pats ar sevi....
Tamâra
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 13:46
Un kapçc atkal vainîga ir tikai sieviete. Kâpçc uzreiz jânosoda tikai viòa. Ne jau aiz labas dzîves viòa gâja pa kreisi. Kâpçc sabiedrîbâ valda uzskats, ka ja vecis laiþ pa kreisi, tad viòð vienalga ir attaisnojams, jo redzi viòam tâ gadîjâs, bet ja sieviete, tad nu visus akmeòus met viòas virzienâ, viòa vainîga pie visa! TUMSONÎBAS!!!

Tâ ir nevis tikai sievas vai vîra problçma, bet abu! Abiem ir jâuzòemas atbildîba, nevis tikai sievietei! Pat ja viòas vîrs nebûtu laidis pa kreisi, vienalga viòam bûtu jâuzòemas daïçja atbildîba ðajâ visâ , jo viòð kâ vîrs nebija pamanîjis, ka viòa paða sieva cieð no fiziskas un emocionâlas vientulîbas! Ja ìimenç nav sapratnes un saskaòas kâpçc vispâr tad jâveido ìimene?
G78
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 13:50
to Tamaara - Vai tikai juusu apgaismiibas gaishiiba vakar neskatiijas Daavida shovu???!!! :)))
jebkuraa gadiijumaa - tas nav attaisnojums, un runa nebija par sievietes lomu un veertiibu s-baa, starp citu tie pat nav steriotipi, taadas sievietes var saukt arii citos vaardos, bet vinju veertiiba buus viena - nekaada!

:) kaa mums, tumsonjaam, deeveet sievietes uz, piemeeram, Peernavas ielas???
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 13:55
sakura
bet es gan nejuutu liidzi, veel nedzimushaa beerna gan zheel, bet cik taadu nav un veel nebuus - bet taadu cilveeku kas neatbild par savu riiciibu un ar to apdraud ne jau tikai sevi bet arii liidzcilveekus man nav un nekad nebuus zheel - dziivee visam, pilniigi visam ir cena
un kaapeec man ar savu liidzjuuutiibu atbalsiit padibenes
kaapeec paliidziibu un padomu neluudza kad truuka miiluma , tad gan biksiites nost un krita apkakshaa , a tagad nobeedaajusies ...

ita
Re: HIV aizdomîgi!!!!!!!!!!
08.06.2005 14:07
Nebiju domâjusi, ka vçl joprojâm cilvçki ir tik aprobeþoti, ka daudzi vçl joprojâm nav sapratuði, ka HIV var dabût katrs no mums un nav jâbût ne narkomânam , ne maukai.
Untiem kas ðeit viss vairâk nosoda un íçrc , es ieteiktu paðiem pârbaudîties un zinâmâ mçr'apat novçlu lai rezultâti bûtu pozitîvi un tad redzçsiet kâda attieksme bûs pret jums!!!!!!!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 2?
Ziņa: