ko zinat par amway?

Aizsāka laniite 

mad zviegdams
Re: ko zinat par amway?
06.10.2009 17:21
...gudrākie paklusē...silveri ar šūmainu dirsu mēģina pierādīt galēju bullšitu...
Vienkārši bija brīvs laiks un iemetu šeit aci :) Interesanti būtu dzirdēt, kādi tad būtu tie nepieciešamie materiāli un/vai informācija, kas tiktu pieņemta, kā neapgāžams pierādījums :) Lai gan... nevar jau neko pierādīt cilvēkam, kas negrib neko dzirdēt...
Re: ko zinat par amway?
07.10.2009 15:11
Priekš manis par pierādijumu varētu kalpot iespēja produktu brīvi nopirkt aptiekā. Piedāvāšana no rokas rada aizdomas, uzbāzīga piedāvāšana aizdomas apstiprina...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Lee
Re: ko zinat par amway?
07.10.2009 16:20
:) Avon un Oriflame ir tāda pati piedāvāšana "no rokas", ja lietojam Tavus izteicienus. Bet vienkārši citāds izplatīšanas veids. Tas gan nevienam aizdomas nerada. Kaut kādas paralēles ar to var vilkt. Gan jau pienāks diena, kad cilvēki sāks pieņemt arī šādu izplatīšanas veidu, kā savējo, bet līdz tam ir jānonāk un līdz tam arī nonāks :) Turklāt, vēlos piemetināt, ka Amway ir arī savi veikali citās valstīs. Vēl jau neviens neuzbāžas un nesaka: pērc, pērc. Tev piedāvā - Tu izvēlies. Ja Tev patīk - pērc, nepatīk - nepērc. Ja Tu sāc izplatīt nepatiesu informāciju un sāc apvainot, tad loģiski, ka man, redzot tādu aplamību un muļķību, nākas paskaidrot un pastāstīt. Un, ja ar to vēl nepietiek, tad manis pēc - domājiet, ko vēlaties.
Lee
Re: ko zinat par amway?
07.10.2009 16:29
Un jā - MLM ir superīgs bizness, un protams, ka kāds pelna uz mūsu rēķina, bet tas ir pašsaprotami un pieņemami, jo arī es pati ar to nopelnu, turklāt pieklājīgi, un, ja man ir dota tik laba iespēja, tad - lai pelna uz mana rēķina cik uziet, man nav žēl :) Nez cik jūsu darba vietās uz jūsu rēķina nopelna un cik jūs no tā dabūjat atpakaļ? :) Parēķiniet. Es domāju par savu labumu un MLM sistēmā es tikai un vienīgi iegūstu un neko nezaudēju, un apsveicami, ka ir tik gudri cilvēki, kas spēj to visu radīt :) Papētiet dziļāk to visu, paši redzesiet, nav jau liela māka vajadzīga, lai tikai piesietos katram vārdam un stāstītu cik viss ir slikti :))
Re: ko zinat par amway?
07.10.2009 18:34
Arī Avon un Oriflame rada aizdomas, bet ne tik lielas... turklāt neviens ar šiem produktiem nesola apšaubāmus brīnumus... Reāli ticamāks ir laiks kad nevis atzīs bet gan piezmiegs šo tirgošanas veidu... Būs veikals, aiziešu apskatīties... Problēma kā reiz tur, ka uzbāžas ar pirksanu, dažreiz ļoti... Ja man kads teiktu, nu te tādi vitamīniņi interesanti... varbūt gribi pamēģina... bet ja man sāk stumt par to, ka tas ir kaut kas fantastisks un nepieredzet un kā tas radikāli mainīs manu dzīvi tad es skaidri zinu, ka pie manis atnācis dirsējs...

MLM ir atsevišķa tēma... nesaprotu, kāpec vajag ar žuļiku metodēm tirgot ja jau produkts tik labs... laikam jau tāpec lai nesamērīgu varku dabūtu... nezinu ka iet Amway ar to MLM bet Fitline konkrēti ar to aizrijās...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ko zinat par amway?
07.10.2009 20:02
Neliekas mieraa :)

reku veel ko palasiit. Tur ar tauta shuumeejas. interesanti ka ir arii iisti biedru staasti un kaa vienmeer iesaaceeji aizstaaveetaaji.

http://www.discord.org/~lippard/amway/aus/index.html
Re: ko zinat par amway?
07.10.2009 20:18
man mammai arī iesmērēja to drazu amway - trauku mazgājamo līdzekli. atšķaidīja pēc pareizām proporcijām, bet nu teikšu godīgi - draņkis, kas draņķis. pēctam kad noberz šķīvi, liekas, ka tur vēl ir kaut kas palicis. pats mājās lietoju MINI RISK, nopērkams jebkurā parastā veikalā bez nekādiem MLM. rokas pēc viņa kā normālas rokas, mazgā arī super labi. mazā pudele man pa gadu izgāja, tā kā nevajag vienkārši liet spaiņiem uz švammes - pietiek ar mazu pilienu :)
Silver
Re: ko zinat par amway?
08.10.2009 11:45
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Arī Avon un Oriflame rada aizdomas, bet ne tik
> lielas... turklāt neviens ar šiem produktiem
> nesola apšaubāmus brīnumus...
--------------------------------------------------------
Ja Tu esi uzrāvies uz izplatītāju, kas sola apšaubāmus brīnumus, tad Tev vienkārši nav paveicies. Katrs jau taisa to savu biznesu, kā prot. Skumji ir tas, ka aiz viena uzmācīga izplatītāja Tu nespēj saskatīt kopējo bildi.

Reāli ticamāks
> ir laiks kad nevis atzīs bet gan piezmiegs šo
> tirgošanas veidu...
-----------------------------------------------------------
Aizliegs interneta veikalus!? Paklausies no malas, kā tas izklausās! Šito es pat nekomentēšu, lai nekļūtu rupjšs :)

Būs veikals, aiziešu
> apskatīties...
------------------------------------------------------------
Nu nebūs Latvijā veikala, nebūs. Ja gribi redzēt Amway veikalu, tad jābrauc uz Krieviju, jo viņiem valsts likumdošana neļauj firmai darboties tirdzniecībā, ja nav kaut vienas tirdzniecības vietas. Iepirkties tajos veikalos (8 pa visu Krieviju) gan var tikai tad, ja ir noslēgts līgums un uzrādot līguma numuru.


Problēma kā reiz tur, ka
> uzbāžas ar pirksanu, dažreiz ļoti... Ja man
> kads teiktu, nu te tādi vitamīniņi
> interesanti... varbūt gribi pamēģina... bet ja
> man sāk stumt par to, ka tas ir kaut kas
> fantastisks un nepieredzet un kā tas radikāli
> mainīs manu dzīvi tad es skaidri zinu, ka pie
> manis atnācis dirsējs...
--------------------------------------------------------------------------
Kā jau iepriekš teicu, izplatītāji ir dažādi. Tev vienkārši nav paveicies... ...vai arī piesaisti tādus tipiņus ar kaut ko.

>
> MLM ir atsevišķa tēma... nesaprotu, kāpec
> vajag ar žuļiku metodēm tirgot ja jau produkts
> tik labs... laikam jau tāpec lai nesamērīgu
> varku dabūtu... nezinu ka iet Amway ar to MLM bet
> Fitline konkrēti ar to aizrijās...
--------------------------------------------------------------------------
Tev vienkārši par MLM ir nepietiekama vai kļūdaina informācija.
Silver
Re: ko zinat par amway?
08.10.2009 11:52
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Priekš manis par pierādijumu varētu kalpot
> iespēja produktu brīvi nopirkt aptiekā.
> Piedāvāšana no rokas rada aizdomas, uzbāzīga
> piedāvāšana aizdomas apstiprina...
-------------------------------------------------------

Un ko tieši tas pierādītu?

Starp citu, aptiekās tirgo arī pretapaugļošanās tabletes un sintētiskos vitamīnus, piemēram. Ja esi moderators medicīnas saitā, tad kaut ko jau būsi dzirdējis par to kā šie produkti iedarbojas uz cilvēka organismu. Nemaz jau nerunājot par visu farmaceitisko industriju kopumā ar visiem tās apšaubāmajiem "īstā" mārketinga paņēmieniem. Bet nu tā jau ir tēma citai 24-lappušu diskusijai... :)
Lee
Re: ko zinat par amway?
08.10.2009 14:18
> nesaprotu, kāpec vajag ar žuļiku metodēm tirgot ja jau produkts tik labs..

Mīļo cilvēk, vai Tu maz zini ko nozīmē MLM?

"Multi-level marketing (MLM, vairāk līmeņu mārketings tiek saukts arī par tīkla mārketingu vai tiešo tirdzniecību) ir biznesa modelis kurš veidots uz tiešās pārdošanas un franšīzu pamata. Tīkla mārketinga bizness funkcionē iesaistot nealgotus pārdēvējus (kurus Tīkla mārketinga kompānijās mēdz dēvēt par Distributoriem, Neatkarīgajiem biznesa īpašniekiem, Franšīzu īpašniekiem, Tirdzniecības konsultantiem, Konsultantiem u.c.) lai pārdotu produktus un tai pat laikā iegūtu papildus pārdošanas komisiju balstoties uz citu zem viņa iesaistīto pārdevēju pārdošanas un rekrutēšanas rezultātiem. Nosacījumi ir līdzīgi kā franšīzu (Franšīze: Pieredzes un tehnoloģiju kopums, kas par maksu tiek nodots sadarbības partnerim) nosacījumiem kur atlīdzība no pārdošanas tiek maksāta gan franšīzes turētājam gan zīmola īpašniekam. Šai gadījumā ir iespējami vairāki līmeņi ar cilvēkiem, kuri saņem atlīdzību no cilvēka, kurš organizācijā atrodas zemāk, veiktas pārdošanas. "

Turklāt lielākā daļa apgrozījuma veidojas no pašu patēriņa. Atlīdzību sāk saņemt no zemākā līmeņa, bet pats pēdējais saņem augstāk stāvošais. Tā kā te nav iespējams parazitēt uz citu rēķina. Un, ja esi tik konservatīvs cilvēks, kam grūti samierināties, ka laiks iet uz priekšu un ienāk jaunas tirdzniecības metodes, tad nu šķied savu laiku tik tālāk :)
Re: ko zinat par amway?
08.10.2009 14:33
Man ir dziļi vienalga ko par to kāds raksta. Man svarīgi ir ko par to domāju ES. Protams, ka dažādas MLM kompānijas var būt dažāda politika bet pati par sevi struktūras attīstīšana pa vertikāli ir ļoti nevēlama lieta un normāli to cenšas minimizēt. Jebkurā gadijumā MLM nav nekāda labdarības organizācija un pēc idejas orientēta uz neadekvāti lielas peļņas gūšanu... Vajag kādreiz domāt ari par tiem cilvēkiem kas perk un maksā nevis tikai par to kāds jums foršs bizness...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Silver
Re: ko zinat par amway?
08.10.2009 15:25
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Man ir dziļi vienalga ko par to kāds raksta. Man svarīgi ir ko par to domāju ES.
-------------------------------------------------------
Nu tad vienreiz tā arī skaidri pasaki, ka Tev MLM VIENKĀRŠI NEPATĪK! Un viss. Punkts. Tas ir normāli. Ir cilvēki, kas piemēram nekad nestrādās apbedīšanas biznesā, bet tas jau nenozīmē, ka tas nav bizness. Vienkārši nevajag gvelzt tukšas muļķības, ja pašam nav nekā cita, kā tikai subjektīvs, uz emocijām balstīts viedoklis.


MLM nav nekāda labdarības
> organizācija un pēc idejas orientēta uz
> neadekvāti lielas peļņas gūšanu...
-------------------------------------------------------
Redzi, šī ir tā vieta, kur neviens MLM piekritējs nekad un nekādā veidā nespēs pārliecināt tādu, kā Tu, kuram MLM vienkārši nepatīk. Jo:

- ja peļņa ir neadekvāti liela, tad seko termini: "krāpšana, neadekvāti liela peļņa, zelta kalni" utt, utjpr.
- ja peļņa ir normāla (kā Amway gadījumā), tad atskan bļāvieni: "kurš tad ir tas miljonārs? 150 Ls mēnesī!? pfff!" utt. utjpr.

Vajag
> kādreiz domāt ari par tiem cilvēkiem kas perk
> un maksā nevis tikai par to kāds jums foršs
> bizness...
--------------------------------------------------------
Lūk, šis tieši ir "pilnīgs bulšits"! :))) Es pats pērku un pats maksāju un tieši par tādām pašam cenām, kā ieteiktu pirkt arī Tev, piemēram.
Re: ko zinat par amway?
08.10.2009 16:17
izplati kā gribi, fakts paliek fakts - produkts ir pilnīgs draņķis un to varu pierādīt mazgājot traukus, kad blakus stāv izslavētais amway un minirisk. tā nav nekāda raķešu zinātne, bet gan vienkārša trauku mazgāšana.
Re: ko zinat par amway?
08.10.2009 17:05
veikalos liidziigi produkti maksaa daudz leetaak.

http://www.discord.org/~lippard/amway/aus/prices.htm
Lee
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 09:08
> Vajag kādreiz domāt ari par tiem cilvēkiem kas perk un maksā nevis tikai par to kāds jums foršs bizness...

:D :D :D Mjā.... Visi, kas ir šajā biznesā, lieto šo produkciju - pērk un maksā :) Protams, var diskutēt, kam kāda produkcija ir piemērota utt, bet kopumā, produkcija ir kvalitatīva. Arī vairums manu draugu to lieto un atzīst par labu esam :) Tu no viena trauku mazgāšanas līdzekļa tā spried par visu produkciju? :) Turklāt man šeit izskatās, ka centies pārdot savu MINI Risk un nomelnot konkurentu produkciju :)
LMAO! :))))))))))))))))))))))))

A pats ta vispār palasīji, kas tur rakstīts!? Tie ir neobjektīvi (kaut kāda džeka blogs), veci (15 gadus veci!) dati par tirgu, kas atrodas pasaules otrā pusē (Austrālija). No pirmajā sarakstā minētajiem produktiem Polijas tirgū (no kura Latvijā pārsvarā ņem preci) tiek tirgotas tikai zobu birstes un sarakstā ir teikts, ka tās ir 77% no vidējās cenas, tātad 23% LĒTĀKAS!

Otrajā sarakstā Artistry kosmētika ir salīdzināta ar vienu līmeni zemākiem konkurentiem. Dabīgie Nutrilite vitamīni salīdzināti ar sintētiskajiem. Bezfosfātu pulveri ar fosfātu pulveriem. Nekur nav ņemts vērā tas, ka Amway produkti ir koncentrēti un jālieto daudz mazāk.

Un, protams, nekur netiek pat pieminēts tas, ka distributoram tiek atmaksāta daļa naudas.

PILNĪGS SVIESTS!

Nākamreiz izlasi, pirms postē linkus! :)))))))))))))))))))
Silver
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 10:29
ivarsm Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> izplati kā gribi, fakts paliek fakts - produkts
> ir pilnīgs draņķis un to varu pierādīt
> mazgājot traukus, kad blakus stāv izslavētais
> amway un minirisk. tā nav nekāda raķešu
> zinātne, bet gan vienkārša trauku mazgāšana.
___________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=0oWm4x3Xjbg

Re, kur Tev būs paraugs, kā izdarīt eksperimentu salīdzināšanai. Pārbaudi mājās pats no sākuma :) Ja vēl pēc tam gribēsies kaut ko pierādīt, tad es ar prieku paskatīšos Tavu pierādījumu.
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 10:44
Lee - var salīdzināt arī ar Fairy vai jebko citu. vienīgi fairy ir kodīgāks.. un es te nemēģinu neko pārdot, to visu var nopirkt ikvienā viekalā.
man ir tāds uzskats - ja kaut ko nevar nopirkt veikalā tad tas ir pilnīgs mēsls. kāpēc labus vīnus nepārdod no rokām? kāpēc ekskluzīvas mašīnas netirgo caur MLM? utt...
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 10:46
Silver :DDDDDD tu pats tam tici?! :)
speciāli priekš tevis, būšu pie senčiem, iemēģināšu!
Silver
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 11:46
ivarsm Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> man ir tāds uzskats - ja kaut ko nevar nopirkt
> veikalā tad tas ir pilnīgs mēsls. kāpēc labus
> vīnus nepārdod no rokām? kāpēc ekskluzīvas
> mašīnas netirgo caur MLM? utt...
--------------------------------------------------------
Nu, ja Tev ir tāds uzskats, tad ir. Tikai tas ir nedaudz kļūdains.

Sāksim ar to, ka, piemēram Amway izplatītāji, kas pieder pie N21 sistēmas, "no rokām" tirgo ļoti maz, ja vispār tirgo. Mēs iesakām interneta veikalu, kurā pircējs var pirkt kad un ko vēlas. Tev ir kaut kādas pretenzijas arī pret interneta veikaliem?

Par labiem vīniem... ļoti labs piemērs starp citu. Kāpēc cilvēks maksā 150 Ls par pudeli Moet & Chandon, ja var nopirkt Rīgas Šampanieti par 3 Ls? Tāpēc, ka viņš zina, ka tas ir labāks. Tāpat es zinu, ka Nutrilite vitamīni ir labāki par aptiekās nopērkamajiem, un esmu gatavs maksāt par to augstāku cenu. Kā cilvēks uzzina, kurš vīns ir labāks? Viņam vai nu iesaka kāds cits vīna pazinējs, vai viņš iet uz specializētu vīna veikalu, kur zinošs pārdevējs viņam pastāsta, kāpēc šis vīns ir dārgāks par "Monastirskaya Izba". Tāpat ir ar Amway produkciju - to iesaka viens otram cilvēki, kas zina, kā to lietot un zina cik tas ir vērts.

Ekskluzīvas mašīnas... slikts piemērs, jo:

- Amerikā Amway tīklā tirgo arī mašīnas;
- ekskluzīvās automašīnas ļoti bieži ir nekvalitatīvas;
- ekskluzīvās automašīnas ir ļoti dārgs produkts, tam ir ļoti ierobežots noieta tirgus, specifisks mārketings, utt. Konceptuāli pilnīgi nepiemērots produkts MLM tirdzniecībai.

Kārtējo reizi viens, kam ir subjektīvas pretenzijas, bez sajēgas par MLM, kā biznesa, principiem un būtību.
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 13:55
es tev prasu nevis kāpēc Moet (starpcitu nav nekas ekstra labs, ir dzerti arī kudi labāki) ir labāks par Izbu (pieņemu kaut kāds gruzīņu vīns), bet kāpēc vīnus netirgo no rokām? tieši tā - ir specializētie vīna veikali, bet neviens nestaigā pa mājām un nepiedāvā - eu baigi labais, nopērc, pietam grādi tur ir nevis 13 bet 26,tā kā ar ūdeni var šķaidīt..

kādas ekskluzīvas automašīnas esi lietojis? kādas tev problēmas ar viņām bijušas? vai tās bija specifiskas markas problēmas vai modeļa? kā servisā to atrisināja? vai tā problēma bija visām tā modeļa mašīnām?

nosauc vismaz 5 internetveikalus Latvijā, kur var nopirkt amway preces (izņemot sludinājumu serverus ss.lv un zip.lv)?
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 13:58
Silver... nu ko Tu mokies. zinu lauku veci, kurš visu mūžu dzēris samagonu (mērenās devās), smalko vīnu viņš vienkārši nenovērtēs, ir ēdis savu speķi, gurķi, krējumu, daudz strādājis, bijis laimīgs... tagad 90 gadu būs... tante viņam uz to pašu modi — neko smagāku par baldriānu nav lietojusi, ja nu vien pie kādas akūtas kaites, traukus visu mūžu ar sodu mazgājusi... Tev to vajag, nu peldies savā amvejā, šķīsties no iekšas un āras, bet kam Tu šito sludini? Tev nešķiet, ka Dievs arī citiem devis ne tikai mazo, bet arī lielo galviņu?
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 14:25
hehehe.. painteresējos te nedaudz.. pastāsti lūdzu vairāk par N21 "sistēmu" :)
Silver
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 17:07
ivarsm Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> es tev prasu nevis kāpēc Moet (starpcitu nav
> nekas ekstra labs, ir dzerti arī kudi labāki) ir
> labāks par Izbu (pieņemu kaut kāds gruzīņu
> vīns), bet kāpēc vīnus netirgo no rokām?
> tieši tā - ir specializētie vīna veikali, bet
> neviens nestaigā pa mājām un nepiedāvā - eu
> baigi labais, nopērc, pietam grādi tur ir nevis
> 13 bet 26,tā kā ar ūdeni var šķaidīt..
--------------------------------------------------------
Ja godīgi, tad nepateikšu vis. Bet esmu pārliecināts, ka tam nav sakara ar kvalitāti. Starp citu, galvenais jautājums, ko Amway izplatītājiem jautā Krievijā ir: "vai šņabis jums ir?" un, saņemot noliedzošu atbildi: "žēl... ja būtu šņabis, tad šitais riktīgi ierullētu". Es pat neesmu dzirdējis, ka kāda cita MLM firma tirgotu alkoholu. Iespējams, ka tam ir savi iemesli.


> kādas ekskluzīvas automašīnas esi lietojis?
> kādas tev problēmas ar viņām bijušas? vai
> tās bija specifiskas markas problēmas vai
> modeļa? kā servisā to atrisināja? vai tā
> problēma bija visām tā modeļa mašīnām?
-----------------------------------------------------------------
Kāds sakars šeit ar mani!? Tā ir vispārēji pieejama informācija, statistika un lietotāju atsauksmes.


> nosauc vismaz 5 internetveikalus Latvijā, kur var
> nopirkt amway preces (izņemot sludinājumu
> serverus ss.lv un zip.lv)?
------------------------------------------------------------------
Interneta viekaliem atrašanās vieta nav būtiska. Amway pagaidām vēl nav oficiāli Latvijas tirgū (nakamajā gadā, izskatās ka jau būs), tāpēc preču pasūtīšanu mūsu izplatītāju grupa (saucās N21, jeb Network TwentyOne) organizē no Polijas.

Interneta veikala adrese: www.amway.pl Ja gribi apskatīties cenas, tad gan vajadzēs atsaukties uz kādu izplatītāju, kas Tevi ieteicis. Varu iedot arī savu loginu...
Silver
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 17:14
ivarsm Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> hehehe.. painteresējos te nedaudz.. pastāsti
> lūdzu vairāk par N21 "sistēmu" :)
-------------------------------------------------------

N21 ir Amway izplatītāju grupa, kas no citām atšķiras ar to, ka neliek uzsvaru uz preču tirgošanu, bet uz Amway kā biznesa veidošanu ar domu iegūt stabilus ienākumus nākotnē. Ja gribi uzzināt sīkāk, tad gan būs jānoziedo kāda stunda no savas dzīves un jānoklausās visa prezentācija, kas šejieniešu žargonā tiek saukta par "zombēšanu".
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 19:57
"N21 ir Amway izplatītāju grupa, kas no citām atšķiras ar to, ka neliek uzsvaru uz preču tirgošanu,"

uzsvars tiek likts uz piramiidas celshanu?
Re: ko zinat par amway?
09.10.2009 20:33
"neliek uzsvaru uz preču tirgošanu"... par ko arī visu laiku bija tā runa... āksti tādi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
iesaku pāriet uz trauku mazgājamo ko piedāvā AMWAY pat atšķaidot 1:8 mazgā pat ;abāk nekā fairy un citi lidzekļi tā litra pudele kas maksā ap 5 ls ies jums kā minimums gadu tad padomājiet cik bieži jus pērkat fairy kas man ta liekas maksā vismaz virs 1 ls ar 5 pudelēm jus gadu neizvilksiet ....
Silver
Re: ko zinat par amway?
12.10.2009 13:42
zb Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> "N21 ir Amway izplatītāju grupa, kas no citām
> atšķiras ar to, ka neliek uzsvaru uz preču
> tirgošanu,"
>
> uzsvars tiek likts uz piramiidas celshanu?
--------------------------------------------------------
Nu ja Tev tik ļoti patīk to saukt par piramīdu, tad jā - uz piramīdas celšanu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 8?
Ziņa: