Veģetatīvā nervu sistēmas disfunkcija

Aizsāka Binnia 

madcynics -

Tieði tâ - mûsu teksti ir mûsu domu spoguïattçls. Ja reiz uzskati sevi par ârkârtîgi apgarotu personu,no kuras GARÎGUMS plûst aumaïâm, tad pasaki lûdzu, kâ ðâda personîba sadzîvo ar klaju naidu un apkârtçjo nicinâðanu - lumpeòi, kustoòi, lûzeri, u.t.t.u.t.j.p.???

Pie tam, visu nokritizçt un noniecinât ir ârkârtîgi vienkârði. Es pats agrâk biju ïoti liels speciâlists ðinî jomâ.

Un nekâdi nevaru saprast, kâpçc Tev tâds naids pret grâmatâm? Tâda sajûta, ka Tev reâli kâda bûtu nodarîjusi pâri. Varbût bçrnîbâ izlasîji par zelta zivtiòu, kas izpildîs visas Tavas vçlçðanâs, tagad gadu gadiem esi makðíerçjis un sapratis, ka tâdas zivs nav. Aplauzies un ienîdis visas grâmatas uz pasaules? Tâ Tev bçrnîbas trauma vai kas cits?
Un ja reiz Tavuprât visâs grâmatâs ir tikai muïíîbas, ja atzîtu speciâlistu idejas ir vienkârði manipulçðana ar cilvçkiem (Tavâ redzes prizmâ - mazsaprâtîgiem kustoòiem), tad varbût vari mûs apgaismot ar kâdu SAVU zinâðanu vai ideju pçrli??

Garîgums....to mçs ðodien no Tevis dzirdçjâm. Vârdu, bez sîkâka tâ izklâsta un Tava skatîjuma uz to. Lasot Tavus "apgarotos" tekstus man ðis vârds ar Tevi kaut kâ neiet kopâ. Varbût vari vçl kâdu SAVU (pasarg dies' tik ne kâda cita) ideju paust??

Pie tam, ja reiz esi tik pârliecinâts par sevi, tad jau ar Tevi viss ir vislabâkajâ kârtîbâ? Nav simptomu, nav nepatîkamu izjûtu. Un ne tikai tagad viss ir vislabâkajâ kârtîbâ, bet visu laiku viss ir bijis èikiniekâ. Un ðim forumam esi tikai tâpat nejauði uzklîdis? Domâju, ka atbilde ir nç. Tev ir tas pats, kas vairumam ðeit.

Attiecîbâ uz manu diþoðanos un kaifoðanu. Pieïauju, ka tas tâ varçtu izskatîties. Taèu, ja vairâkus gadus esi dzîvojis tumsâ un bezcerîbâ, tad arî mazi sasniegumi ir tâ vçrti, lai ar tiem padalîtos. Nezinu vai ðî ir tâ kaite, kas izzûd vienâ mirklî. Tâ radâs pamazâm un manuprât no tâs arî var atbrîvoties pamazâm. Un pieïauju, ka cilvçkiem ir daudz noderîgâk sekot visam ceïam un visiem meklçjumiem lîdzi nevis tikai saòemt pçc tâda vai citâda laika posma ziòojumu - "Man viss ir labi. Esmu atveseïojies". Kas zina, varbût kâdam manis rakstîtais palîdz. Es stâstu no paða pieredzes, no tâ, ko pats uz savas âdas esmu "izbaudîjis". Uz Tevi pagaidâm neceru, Tu tam neesi gatavs, bet ir citi, kurus tas varçtu nu kaut vai vismaz iedvesmot sâkt kaut ko darît nevis bezpalîdzîbâ nolaist rokas.
madcynics -

Neesi apsvçris domu atvçrt savu privâtpraksi? Par labu samaksu aprunâties ar mazsaprâtîgiem kustoòiem? Mçs - mazsaprâtîgie kustoòi bûtu ar mieru ðíirties no ïoti lielâm summâm, ja vien Tu mums spçtu parâdît pareizo ceïu un palîzçtu to izstaigât.
No Taviem tekstiem tâ vien plûst ârâ tas cik ïoti esi gudrâks, skaistâks, varoðâks, un zinoðâks par visiem uz pasaules (tas nekas, ka patiesîbâ droði vien ir gluþi pretçji).
Es bûtu ar mieru atvçrt ziedojumu tâlruni, kur cilvçki (piedod, mazsaprâtîgie kustoòi) varçtu ziedot naudu, lai mçs varçtu uzcelt Tev par godu statuju, ik gadu doties svçtceïojumâ un pielûgt Tevi......madcynics.....mûsu MESIJA......
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
29.07.2008 17:55
...jobvaðmantelît!!!...remedy, garîga caureja piemetusies, ka nav slinkums ðadi izplûst???...tâ ka es - pasaules naba - essu smagi aizòemts ar pasaules glâbðanu un pamâcîðanu, atbildçsu pa daïâm...( vispâr ðit's man patîk...:)

A...klajð naids???...un vçl apkârtçjo nicinâðana???...bumbulît,laikam neesi vçl atgâjis no AD brûíçðanas!!!...ja vispârinajumus Tu attiecini uz sevi, nu tad ko - laikam zini pats savu vietu...par lumpeòiem...vai vispâr zini, ko tas nozimç???...par kustoòiem...pats sevi ari pieskaitu pie ðîs te klases, zinît...ak jâ, ja radîjums, kurð spçj nogalinât sava prieka pçc, radîjums, kurð bezdomu skrçjienâ iznîcina visu sev visapkârt, radîjums, kurð iegâdâjas sev nevajadzîgus mçslus, radijums, ar kuru mazliet apíçrîgakie manipulç ka tiem patîk, ir labâks un gudrâks par þurku???...nja...apvainotais...:)...lûzeri...tâds vârds vispâr nav manâ leksikonâ...to ir izdomâjuði tâdi kâ Tu, kuri ir VADâMI bet ar bezgalîgu vçlmi bût VADîTâJIEM...bet tas tâ...
...par grâmatâm...Tu esi vçl viens pierâdijums tam, ka GRâMATA nepraðas rokâs vai galvâ paliek par IENAIDNIEKU paðam lasîtâjam...bezdomu tekstu atgremoðana par labu neliecina NEVIENAM UN NEKUR...paðiem savu domu nav, tapçc jacitç...un ja kâds necitç, jebðu apðauba rakstîtâ vârda patiesumu, tad tas ir muïíis...pielietojot Tavu mçrauklu, grafomâna savârstîjums ir vienlîdzîgs 1000x piesauktajam ðekspîram...

...pârçjo mazliet velâk...kunkulît...:)
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
29.07.2008 18:40
"ârkârtîgi apgarotu personu,no kuras GARÎGUMS plûst aumaïâm" ...vai tad kaut kur ir defineets kaadai jaabuut shai personiibai? ;) Ne jau tikai kristietiiba pastaav virs zemes ;) Lai gan var njemt arii kristietiibu vnk veco deriibu :D

es ir mad pusee!

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
29.07.2008 18:47
...uhhhh...kartupeïu, burkânu, ziedkâpostu un cukini sautiòð ar knipnokiem un sîpoliem, daudz dillçm un pçtersîïiem, pipariem un citâm vircçm...aizdarîts ar rittîgu krçjumiòu...rupjmaize no 107 km...ar kârtîgu lauku sviestu...beigâs kapeja ar ðokolâdes eklçriòiem...mmmmm...bûtu es romietis...:)

...vienu gan nesapratu - remedy, kas Tevi aizíçra???...

...pçc gardâs maltîtes vairs nav iekâriena...

...ak jâ, Tu esi viens no nedaudzajiem, kuri neta telpâ komunicç ar pareizi veidotiem teikumiem...raugoties no latvieðu gramatikas viedokïa...:)
madcynics -

Tâ jau ir. Visi ðeit ir bezsmadzeòu radîjumi, kuri lasot grâmatas neko nespçj atfltrçt. Pieòem visu kâ vistîrâko patieðibu. Visi ðeit ir lelles. Marionetes, kurus vada blçþi - grâmatu raktîtâji, ârsti, psihoterpeiti u.t.t. Un lai slavçts Dievs, ir ieradies glâbiòð - madcynics (The One, Neo) - kurð kâ pats pirmît rakstîja - dzîvo apbrînojamu dzîvi. Savâ dzîvç visu jau 5 gadus iepriekð spçj paredzçt, savâ dzîvç nesaskaras ar nevçlamâm rakstura îpaðîbâm. Viòa domas ir tîras. Viòa emocijas ir kristâldzidras. Viòâ nav nekâ lieka. Viòð ir perfekts. Ideâls. Nç, tas nav parasts cilvçks. Viòâ ir kaut kas dieviðíð....bet izrâdâs, ka arî Dievus piemeklç VD......................

-------

Un vari gânîties cik vien vçlies - man tâdi savârstîjumi un vârdu "pçrles", kas nâk no Tavas puses izraisa smaidu un vçlmi patracinât vçl vairâk....:) Tikai nezinu vai ðî ir îstâ vieta, kur bezsakarâ gruzît vienam uz otru.

Bet jebkurâ gadîjumâ - gribçtos dzirdçt konstruktîvas idejas no Tavas puses. Kâ tikt vaïâ no VD? Ko vari ieteikt? Tikai bez vispârîgâm frâzçm lûdzu. Iesaki konkrçtus padomus un pacenties to aprakstît tâ, lai tas viss bûtu saprotams ikvienam nevis tikai Tev vienam.
Mateus -

Savu viedokli par kristietîbu jau paudu. Un es neesmu kristietis. Un mans skatîjums uz garîgumu nav gluþi tâds pats kâ kristieðiem.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
29.07.2008 21:05
Remedy... ak Tu reche kaa... un tagad tu gribi lai visi buutu atbilstoshi TAVAM skatijumam uz to kas ir gariigums utm? ;) Katram savs... pienjem to... mosh mad ir saatanists un pie kam LJOTI apgarots :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
29.07.2008 22:09
...nûuuu, remedy, man Tu sâc patikt...tracinatâjs...sarkasma neuztverðana ir viena no garigas mazspçjas pazimçm...rimti vicinot roku, remedy savas domas pauda nevainojami veidotiem teikumiem...da ko tur, saldumiò, patracini vel mani...man tas patik...:)
...par konkrçtiem ieteikumiem...esmu jau paudis savu nostâju un savu pieredzi...kas gribçja, jeb kuram pietika saprâta, tam pieleca...kapçc atkârtoties???...

...un manas domas ir tîras...un es esmu dieviðís...es vienkârsi esmu PERFEKTS savos centienos un darbos...ideals!!!...ha, remedy, kâ Tu tik labi mani pazîsti???

...mateus, remedy par varas makti GRIB bût dominçjoðais...un tamdçï viedie teksti...
...par manu apgarotîbu...nu esmu ciniíis un tur neko nevar darît...

...remedy, dod vaïâ savus argumentus...:)
Mateus -

Absolûti nepretendçju uz to, ka man ir vienîgais un pareizais skatîjums uz garîgumu. Man vienkârði ir savs skatîjums uz to. Un nevienam nav spiesta lieta tam piesliekties. Bet nu jâ, ja reiz paòemam kâ vadmotîvu kristieðu viedokli (tâ visiem bûs saprotamâk), tad manâ skatîjumâ madcynics garîgums ir visai tâlu no tâ. Bet varbût es maldos. Neesmu kristietis, bet man pieòemamâks tad liekas kristieðu sludinâtais nevis to ko te muld madcynics.

madcynics -

Ar sarkasma, zemtekstu un citu literâlu specefektu uztverðanu man nav nekâdu problçmu.
Nav jçgas tracinât. Jo lietderîbas koeficients no tâ visa tik un tâ bûs vienâds ar 0.
Par Taviem ietikumiem...jâ...tie nu tieðam bija reâli noderîgi. Sîki, smalki un detalizçti izklâstîti Dzirdu sajûsmas saucienus un aplausus visapkârt. ïautiòi viens pçc otra veïas ârâ no slimîbas gultâm un VD visiem no Taviem ieteikumiem pagaist kâ nebijusi.

Jâ, agrâk man bija vçlme visur dominçt un es stgrâdâju pie tâ lai tas mazinâtos. Daþâs jomâs tas ir izdevies, citur vçl jâpiestrâdâ. Taèu man nav nekâdu problçmu sekot kâdam citam. Tikai tâdâ gadîjumâ ðim citam ir jâbût cilvçkam, kurð runâ ar praktisku un reâlu pierezi, cilvçkam kurð runâ ar faktiem pamatotas lietas nevis tikai vienkârði gudri di**ð, bet tai pat laikâ nepasaka neko.

Un ja reiz jautâ, par ko tad es tâ sacepos - tad par to, ka kaut kâdâ mçrâ Tevî es atpazîstu sevi. Kâds es biju daþus gadus atpakaï. Visuvaroðs un visuzinoðs Dievs, pret citiem viedokïiem neiecietîgs pâvs, kam patika visu kritizçt, bet kuram nepatika, ka paðu kritizç. Dievs, kam dzîvç viss likâs tik perfekti un labi izplânots. Dievs kas domâja, ka ir gudrâks par visiem. Gudrâks par visu dzîvi. Un tad kâdâ jaukâ dienâ ðis Dievs piedzîvoja VD lçkmi, pamazâm nolidoja no saviem iedomu augstumiem, nonâca tumðâ bedrç un bija spiests pârvçrtçt visu savu dzîvi.
Un ja kâdam liekas, ka es ðeit cenðos dominçt un gudri spriest, tad lai nu tâ bûtu. Tas katrâ ziòâ nav mans paðmçríis. Mans mçríis ir dalîties tajâ ko reâli savâ dzîvç piedzîvoju. Es stâstu par savu pieredzi, par saviem meklçjumem, panâkumiem un neveiksmçm. Ja cilvçkiem, kuri patieðam ir atvçrti jauâm idejâm un citu pieredzei, tas liekas noderîgi, tad turpinâðu to darît.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 09:20
Turpini Remedy. Tava pieredze ir interesanta, lai arî ne visam piekrîtu.
Bet madcynics, ja nemaldos, ir paudis tikai par pieredzi kâ tikt vaïâ no narkotikâm un zâlçm. Padomi, ko darît, ja ir VD/depresija un cilvçks nav savâ âdâ, baidâs zaudçt darbu un pat iziet no mâjâm, nav manîti.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 10:19
Alstere, nu kaa Tu taa ;-) Padomi ir bijushi blaakjiem, tik lumpenji tos nespeej izlobiit no teksta ;-)
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 10:39
iisteniibaa katram kam ir taa "diagnoze" vegetativaa distonija ir zinaams ko un kaa jaadara ;) Man arii bija zinaams, bet nenjeemu to veeraa. Beigaas saaku gan un shajaa zinjaa zinaamu artavu ieguldija ,,, ;) Atceries par maacibu - sirdii nekas nedur? :)

Bet visaa visumaa joprojaam meedzu reibt, baudiit extrasistoles un vel dazhaadas nesaprotamas izjuutas motoraa kaa arii sirdsklauves un visu paareejo :D Vieniigi tagad esmu iemaacijies nekrist panikaa, bet gan vnk meegjinu domaat kaut ko afigenna labu :D

Man shitaa medmaasa gandriiz trieku kjeera kad man injekcijas laikaa saaka reibt galva :D vinja vel teica - nee nee, es paarbaudiju, 100% nebija asinsvadaa :D Nabadziite :)

Viss ir vienkaarshi... ja cilveeks netiek pats galaa (es reizeem netieku) tad ir baldriaanji, fizkultuura, kardio utt. Ja netic baldriaanjiem utm tad ir antidepresanti :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 11:10
...remedy izsaka savas domas, tas ir normâli...savâ manierç, savienm vârdiem...eiropeiskâ stilâ, daudz ko nepasakot, jo morâles normas neïauj...
.,..es izsaku savu subjektîvo viedokli, kurð jau paðâ nostâdnç - subjektîvs - izslçdz "vienîgâ patiesîba"...tâ ir Tava problçma, ka to uztver parsonîgi...redzams, ka visvarenâ aizmetòi Tevî vçl aizvien òem virsroku...jau rakstîju - pats zini savas slâbâs vietas un tâpçc cepies...
...vçl par uztveri...slikti, ja cilvçks nav tendçts domât, slikti, ja viss jâsagremo un jaieliek tieði mutç, jo savâdâk nesaprot...kâ Tavâ gadîjumâ...neko darît...un Tu vçl saki, ka esi augsti attîstîts indivîds, kurâ ar lepnumu var nçsât HS apzîmçjumu???...varçtu turpinât, bet taures sauc...
..neredzu jçgu visu so te turpinât...°ja Tev patîk bût stumdâmam, tad esi tâds...
Mateus -

Tikai atðíirîba ir tâda, ka ir cilvçki, kuriem lçkmes (nelabumi, simptomi un citas parâdîbas) uznâk periodiski, bet citiem tie ir pastâvîgi. Ja ir iespçjams prognozçt nepatîkamu situâciju, tad jâ - pirms tâs var ieraut baldirjâni vai tableti. Bet ja ðûdîgi ir visu laiku, tad tas viss ir jârij visu laiku piespiedu kârtâ. Jebkurâ gadîjumâ pirmâ situâcija ir labâka par otro, bet vai tâ var baudît dzîvi? Ðaubos.


madcynics-

Par eiropeisko stilu un nevainojamiem teikumiem varu vien pateikt to, ka man darbâ bieþi vien nâkas nodarboties ar oficiâlo saraksti un rakstît lietiðías vçstules un tâ vai citâdi, bet tas atstâj iespaidu uz arî ikdieniðíu rakstîðanu.

Attiecîbâ uz Tavu ideju sagremosðanu. Nu ok, varbût tieðâm esmu nepietiekami attîstîts homo sapiens. Neko darît. Bet tâdâ gadîjumâ gribçtos dzirdçt ko citi par tâm saka. Vai viòi tâs spçj uztvert? Pagaidâm izskatâs, ka Mateus kaut ko no tâ visa varçtu saprast. ja reiz Tev nav laika mazliet sîkâk izklâstît savas domas - varbût Mateus mums varçtu izlîdzçt un populârzinâtniskâ valodâ "iztulkot" madcynics idejas?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 11:48
Remedy: nemaaci tos kuri gadu staigaaja ar domu, ka visu laiku mirst ok? ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 13:38
...jobvaðmantelît, kâ man tas patîk!!!...ja kaut mazliet esi pasekojis lîz manai domu gaitai, tad HS manâ izpratnç ir drîzâk nievîgs apzîmejums...:)...kâ arî eiropeizkâis domu ritums - neticu, ka tas ir, jo neesmu aptaustîjis vai gudrâs grâmatâs nav uzrakstîts, netici sajûtâm un intuîcijai, vispârpieòemtie priekðraksti kâ dzîves vadlînija (kaut gan paðam indivîdam, ðie priekðraksti liekas nepareizi), visûdîgâkâs kvalitâtes ancuks par 100 Ls, krekls pa 5, kaklasaite pa 3,jo etiíete liek, bet gribas uzvalciòu pa ðtuku, krekliòu pa 90, kaklasaiti pa pâris sotakiem, kleinâs apenes ar fildekosa zeíîtçm, kuras nopçrk îsâs, nevis pusgarâs, kâ pienâktos...:)... pçdçjâ modeïa telefons ar 101 nevajadzîgu funkciju - bet kruta, bïa!!!...jo pçterim arî tâc pac...:)...ak jâ, kurpîtes aizmirsu!!!...labas nav kur nopirkt, jâ iztiek ar tâm, kuras teitan piedâvâ kâ labâs...ðo rindu var turpinât...
...klerka domâðanas maniere ir tâ, kuras rezultâtâ daudzi nonâk pie robeþas - pizdec, VD, zaraza klât!!!...ko nu darît!!!

...HS!!!...LEPNI SKAN...BET NOþçLOJAMI GAN...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 14:57
Remedy...

man paliek iespaids, ka Tu visas probleemas pa daljaam njem un kaut ko pa daljaam meegjini atrisinaat.

taa vegjetatiivu trauceejumu gadiijumaa straadaa psihiatrija. sakaartosim miedzinju, tad trauksmiiti... apluukosim trauksmi pie kases, tad pastraadaasim, lai nebuutu kaa Dievs... un, lai gan Tu nefano par kristietiibu, kaut kas ljoti pastoraals ir Tavaa stilaa -- naac, mans beerns, pie taa Kunga (es neveelos Tevi izsmiet, bet nianses ir juutamas)... man ir bijusi dariishana ar daudziem maaciitaajiem un labi zinu, kas ir kristietiiba, it sevishkji Latvijas fundamentaalais variants, kursh runaa taa, it kaa tam buutu visas atbildes... shkjiet, ka stils un maniere ir tas, kas tracina foruma zeenus, jo reaalaa dziive taa nestraadaa...

zini, pienaak briidis, kad visas graamatas ir jaanostumj nost no galda uz griidas... man taads briidis ir iestaajies, lai gan maajaas ir skapis ar gudraam psihologjijas, filozofijas, religjijas etc. graamataam, kas kraatas daudzu gadu laikaa... neesmu lietojusi Cipralexu 2 ned., nokaapu pamazaam, bet tagad ir daudz darba un arii citur liela slodze. 10 gadu laikaa shii ir 3aa reize, kad meegjinu tikt valjaa no zaalju atkariibas. shoreiz labi apzinos, ka purvs ir dziljsh... un graamatas neder. ne vella. ja nu vieniigi kaads reecams gabals. bet labaak mada dziesmu linki. taa nu ir.

lai gan es piebalsoju Alsterei pilnaa meeraa -- man ir vienmeer bijis interesanti lasiit Tavu pieredzi. ariidzan citas, kas sheit forumaa paraadaas mazliet izveerstaakaa veidaa nekaa 2 rindinjas...

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence
Mateus -

Nav jau jâmirst lai justos sûdîgi.:)
Un sorry, bet apziòa, ka no VD nemirst dzîvi baudâmâku nepadara. Ja nu vienîgi mazohistiem, kuri nespçj vien nopriecâties ik reizi, kad piedzîvo kâdu panikas lçkmi.:)

madcynics -

Nu tad beidzot. Sakarîgâks un detalizçtâks viedoklis. Piekrîtu, ka attieksme pret naudu un materiâlajâm vçrtîbâm ir viens no VD iemesliem. Taèu tikai viens no n-tajiem. Ðaubos vai tikai kaut kas viens dzivç cilvçku var ieraut tik dziïi auzâs. Tâ ir vesela sûdu èupa, kas gadu gadiem ir krâjusies. Sâkusi smirdçt pamazâm, bet èupas apmçriem pieaugot - sâk smiakot kâ vesela izgâztuve.

Un runâjot par naudu, manuprât, viss ir attieksmes jautâjums. Nauda nav ne laba ne slikta. Viss ir atkarîgs no tâ, kâ cilvçks uz to skatâs. Ja cilvçks sevi salîdzina ar citiem, tad vòð uz naudu ieciklçjas kâ uz lîdzekli, kas palîdzçs viòam pacelties lîdz kâda sava drauga, kaimiòa vai paziòas lîmenim, vai vçl augstâk - nopçrkot krutâku maðînu vai dzîvojot krutâkâ mâja, tad ðim cilvçkam ir reâlas problçmas. Viòam dzîðanâs pçc naudas ir kâ sacîkste - ar citiem. Un kad varbût piíi viòð ir dabûjis, viòam ir jâsâk satraukties vai tikai ka'ds cits nepanâks viòu vai nepacelsies pâri viòam. Vopðem pilnîgs sviests. Cilvçks nejûtas mierâ nedz tad, kad viòam naudas nav, nedz arî tad, kad viòam nauda ir.

Taèu ja cilvçks sevi ne ar vienu nesalîdzina, bet uz naudu skatâs kâ uz lîdzekli, kas padara viòa dzîvi komfortablâku, ïauj dzîvot brîvâk un neatkarîgâk, kâ arî palîdzçt citiem, tad manuprât viss ir ok.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 15:44
...johaidî, kur ðitâdi pareizie rodas?!?...:)
Runcene -

Zinu, ka brîþiem mani teksi skan kâ no labi padzîvojuða pensionâra, bet nu - vecâ kaite - censties savu domu pateikt pçc iespçjas skaidrâk.:) Un par to mâcîtâj stilu piekrîtu.:) Bet bieþi vien jau tieði tâdâs îsas frâzes satur daudz vairâk bûtîbas nekâ 5 paplâðinâti teikumi.:)

Attiecîbâ uz dalîto pieeju. Nu nevaram mçs tâ vienkârði paòemt un uzriez salabot, salâpît visu savu dzîvi. kaut kâ virspusçji jâ, bet, ja gribam iet dziïumâ, tad tomçr ir secîgi jâpievçrðas te vienai, te otrai, te treðai. Visâs jomâs uzreiz dziïi ieiet nav iespçjams. nav iespçjams savas uzmanîbas lielâko daïu veltît visâm uzreiz. Koncentrçties uz visu uzreiz. Tâpçc, var uzturçt kaut kâdu kopçjo virzienu, bet tai pat laikâ koncentrçties pastiprinâti uz kaut ko vienu. Un man nav dzîves joma - kase vai kinoteâtris. Tur man sevi nav ko kârtot. Bet es varu sevi sakârtot attieksmç pret to paðu naudu, darbu, ìimeni, radiem, draugiem, sveðiniekiem, varu, mîlestîbu, seksu, miegu, atpûtu u.t.t.

Attiecîbâ uz grâmtâm. Pçdçjo izlasîju pirms pâris mçneðiem. Kurpatova "Schastliv po svojemu zhelaniju". Un jau tad sapratu, ka pietiks lasît. ir jâsâk kaut ko darît. No lasîðanas vçl neviens vesels nav palicis.:)
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 17:15
...kurâ vietâ jâiet dziïumâ???...kas jâvanda no turienes laukâ???...priekð kam???...

...austrumnieki gudri kustoòi...ja kâds cieð badu, tad viedais guru viòam neies stellçt samdzençs - vecît, tavs tçvs nepareizi pret tevi attiecâs, edipa kompleksi ir tie, ar ko tev jâtiek galâ, slinkums ir kkâdas traumas rezultâts utt.utt...viedais òems makðíeri, iedos bçdubralim rokâs un iemâcîs ar to rîkoties...

...jau vienreiz te izmetu domu...bija un ir - stiepjams jçdziens...kamçr kâds pasaka - TAGAD - tas jau ir pagâjis...eksistç tikai nâkotnes forma,,,
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.07.2008 21:42
Da nu chiiksteetaajs bljatj...
sakaarto galvu un buus viss kaartiibaa. Un nestaasti man ka nezinu kas tas ir. Es to zinu ljoti ljoti labi!

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
31.07.2008 10:42
Mateus, katra pieredze nav universâla. Kas der vienam, neder otram. Ja es tagad pastâstîðu, kâ "kârtoju" savu galvu, Tu izejot no savas pieredzes, varçsi kliegt, ka esmu galîgi auzâs, ka Tev tas nestrâdâs. bet ir viens bet... Man "manas metodes", kâ sadzîvot ar sevi komfortâ der un palîdz. Jûtos visai labi. Tik labi, ka mierîgi varu uzklausît citus. Nosaukt cilvçku par èîkstçtâju par to, ka viòð raksta anonîmâ forumâ... Nu kaut kâ tâ... Manâ uztverç cilvçks ir atradis vietu, kur var rakstot sakârtot savas domas. Pie reizes, kârtojot vârdus, kârtojas iekðçjâ attieksme pret to apzîmçtiem jçdzieniem un procesiem. Pie tam ðeit ir liela varbûtîba, ka bûs dzirdîgas ausis un saprotoði cilvçki. Cilvçki ðeit nemeklç atzîmes. Kâpçc to neatbalstît? Ciniíis ir vienmçr visam pret. Uz konkrçtu jautâjumu vienmçr ir atbilde - esu ðo paudis agrâk. Ko lai dara, tâds jauks cilvçks mums te ganâs. Bet kâ ir lasît ðo tiesâðanu tiem, kas te uzdod sev svarîgus jautâjumus un meklç svarîgas atbildes?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
31.07.2008 10:48
plants: vot lai nu kaa bet nepiekritiishu. Remedy ir izteikts chiiksteetaajs ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
31.07.2008 11:49
Tâs ir Tavas domas :)
Un neba pats kâdreiz nepaèîksti? Mçs esam interesanti pasaulei tieði ar savu daþâdîbu. Katram uznâk brîþi, kad der ïauties emocijâm.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
31.07.2008 11:50
Nu labi... shoreiz jaapiekriit :D :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
31.07.2008 12:04
mad no kautkurienes
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
31.07.2008 12:14
...es visam pret???...maldies, plant...tikai pasniedzu savâdâkâ formâ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 1?
Ziņa: