Pirksts bçrnam dupsîtî

Aizsāka M. 

to Ku!
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:19
ku!
Juus esat aarsts? Ja jaa, tad kaada specialitaate?
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:21
Neesmu aarsts.Mediciina ir mans hobijs.
Njaaa
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:38
Es atkal atcerejos to ku! sludinajumu delfu foruma - ka vins (cik zinu, vinam pie 40 varetu but) mekle jaunas meitenes sexualam attiecibam...


Vai tas tomer viss kopa nav saistams????
skats no malas
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:38
Interesanti buutu palasiit ko citas foruma gudraas galvas piemeeram dr.Gasinjsh, otto, miegs u.c. domaa par shaadu beernu audzinaashanas un izmekleeshanas veidu ?
go
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:44
Nu vienkârði ............. trûkst vârdu, kâdâm seksuâlâm attiecîbâm????... viena tante teica un panesâs
go
Pizdec!
16.11.2004 17:47
Autors: ku!
Datums: 31-10-2004 14:21

ku! ir garlaiciigi.
ku! nav ar ko kopaa baudiit rudeni.
ku! ir dabunaams.

Mans e-pasts kaa parasti guru03@inbox.lv
Buushu prieciigs sanjemt Juusu veestules.
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:50
Varengara teemas mainja. No pirksta dupsiitii, liidz ku! perversitaatei/neperversitaatei. Kaa taada kauja, kur ku! atrodas gandriiz viens pret visiem. Bija interesanti palasiit :)
boleks
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:52
lasu un briinos kur te visiem tada velme kadu noknabat :) ja kads nedara ta ka vinjs, tad tas uzreiz ir nosodams?? es domaju ka nekad nevaretu izdarit ta ka ku! bet miiljie ljaudis, taa ir cita situacija, citi cilveki un ko jus bljaustieties un rejiet? vienkarshi gribu teikt, ka visi nedzivo pilnigi vienadi un megjiniet saprast, ka pasaule kads dara ari savadak ka jus.
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 17:58
Pievienojos Boleka viedoklim!
Nav jaapiekriit, bet vismaz jaameegjina cieniit otra viedoklis!


Daargaa Alstere, tas bija nesmalks maajiens ar netiiru gumijas zaabaku!!!
Fui!

Bet izskataas, ka lielai tautas daljai neinteresee uzzinaat citus viedokljus un peec tam padomaat atshkjiriibas, bet gan vienkaarshi anoniimi bezsaturaa riet!
keita_
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 18:37
Vislabaak man patika, ku! neveiklais attaisnojums/atbilde uz Zalites jautaajumu, vai meita shim prasiija paliidzeet ievietot tamponu..."vinja teica , ka nezin kaa to ievietot un baidaas, piedaavaaju palidzeet un vinja piekrita ". Blaaviens, kas vinja tev neapteesta, vai? Katraa pacinja ir instrukcija ar bildeem, kur siiki un smalki izstaastiits viss. Kad man bija 7 gadi, atradu mammas tampaxu pacinju, jau tad man bija skaidrs, kur, kaa, un kaapec jalieto.
Tu pa vinjas kaajstarpi un dupshcaurumu katru vakaru dziivojies, bet sanaak, ka vinjai pashai bail tur pat pieskarties, kaut ko iebaazt??
Man tomeer skjiet, ka tu esi kaut kaads izvirtulis, kursh izdomaajis sev "story" par taadu origjinaalu gjimeniiti, un te uzdarbojies, cildinaadams sevi kaa lielisku papuciiti.....
Nez kaa buutu, kad tavai meitai rastos kaadas seksuaalas probleemas dzimumdziivee...teiksim saapes seksa laika, un taa delj nepatika pret seksu....lai mainiitu vinjas viedokli, varbuut pashrociigi izp*siisi, lai pieraadiitu, ka sekss var radiit baudu. Nu, kretiin, uzraxti kaadu origjinaalu atbildi labi drizz, tu jau te grozies pa sho saitu cauru dienu masturbeedams :P
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 18:50
keita_

Es iisti nesaprotu kas tevi grauzh.Tev nav kas dupsha caurumu cheko vai kaada cita beeda.
maris
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 18:53
He, muljkjim KU! jau vienmeer atradiisies ko teikt. Perverts kas perverts!
hihi
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 20:06
Jaateic ku! esi izgaazies kaa veca seeta !
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 20:19
hihi

Es nepamaniju savu izgaashanos.Vai tu domaaji to ka es ar ieprieksheejo ruupiibu neatbildeeju uz keita_ komentu?
Man vienkaarshi apnika jo visa diskusija saak iet pa otro apli.
hihi
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 20:30
Kaut kas tev ar intelektu nav riktiigi . Tev nekaa nepielec ko cilviji tev paarmet ! Un varu garanteet ka lielaakaa sabiedriibas dalja tevi nosodiitu un uzsaktiitu par izvirtuli - un tas buutu pareizi.
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 20:33
Pilnîgi pievienojos Dusmai un bolekam.
Ja kâds ir savadâks, tad viòu vajag noknâbât. Lai visi ir lîdzîgi un vienâdi, kâ sçtas mieti! Un ja visi te dziedâtu vienotâ korî iestâtos paradîze inetâ:
-man ir slikti- jâââââ, cik viòam slikti!
-man or labi- jâââââ, cik viòam labi!
Diez ar ko vçl keita atïaujâs runât tâdâ tonî? Ar saviem vecâkiem vai ar saviem bçrniem, teiktu, ka te ir acîmredzams iemesls satraukumam: ja ar vecâkiem, tad par kâdiem grçkiem. Izskatâs, ka taisâs viòus nodot veco ïauþu pansionâtâ, Ja ar bçrniem, nu tad nezinu, tur noteikti radîsies kâdi psihiskas dabas traucçjumi. Jo bçrns nevar normâli attîstîties tâdâ vidç. Viòð noteikti sâks stostîties un raustî valodu. Viòam bûs komunikâcijas problçmas un nepatiks rozâ krâsa.
Un tâdâ garâ, mîïâ keita, es varu turpinât ïoooti ilgi. Es par tevi zinu tik pat cik tu par ku!. Un ir izdarîti tik pat loìiski secinâjumi kâ tavâ komentâ.
Mâcies, lûdzu, cienît sveðu viedokli, jo pasaulç ir ïoti daudzas lietas, ko tu pat aptvert nespçj un tas nav iemesls tâs uzskatît par neesoðâm.
Njaaa
Re: go!
16.11.2004 20:39
Nee, ne sis sludinajums:))) tas par jaunajam meitenem bija jau kadu laiku atpakal, vel izcelas diskusijas par to, kapaec tiesi jaunas vins meklee.
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 20:40
hihi

Hmm.Es atkal domaaju ka cilvjiem nepielec tas ko es saku vinjiem.Bet sabiedriibas viedoklis mani neuztrauc.
Daina
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 20:47
Protams, nevajag noknabt citadi domajosos, tacu... visam ir robezas. Ja kads tevs seit stastitu, ka ievada savu meitu dzimumdzivee, piekopjot praktiskas nodarbibas - vai ari tad jus teiktu, - lai katrs dara, kaa uzskata par pareizu? Runa jau nav par to, ka ku! ir savadaki audzinasanas principi, bet gan par to, ka vins parkapj morales un etikas normas attieciba pret savam meitam, kas nav vina ipasums, ar ko vins var rikoties pec saviem "netradicionalajiem" uzskatiem....Vinas ir individualas personibas, jaunas sievietes un tikai pec tam - ku! meitas.

Vienkarsi skiet, ka ku! parsavis par stripu ar savam rupem, tas ari viss.
Un tas ir galigs blefs, ka par menesreizem un dzimumdzivi berniem jauzzina no vecakiem. Taja vecuma ar vecakiem par to kautrejas runat un parsvara visu info iegust no vienaudziem un veselibas macibas skolaa. Tagad ir bezgala daudz literaturas jauniesiem!
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 21:11
Daina, izlasiet vçrîgi visu diskusiju.
Nevajag rotaïâties ar vârdiem un galçjiem salîdzinâjumiem. Þanra vârdâ tiek zaudçta saikne ar realitâti un diskusijas tematu. Diez kâda tam jçga.
Nepazîstu ne ku!, ne viòa meitas, ne viòa vecmâmiòas mâsîcu. Man nav viedokïa par viòa bçrniem un audzinâðanas metodçm. Bet man ïoti nepatîk neiecietîgi, netaktiski, aprobeþoti un rupji cilvçki. Tâdus komentus ir garlaicîgi lasît. Ne formas, ne satura.
maris
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 21:36
he, ka tik tas KU! nav tas pats PLANTS ! Un sevi te aizstaav! Vai ta probleema divus nikus pieregjistreet!
felix
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 21:37
PLANT, runa jau nav par rupjiem cilveekiem. Taadas emocijas izraisa cilveeks kursh piekopj perversiibas!
psiholoìe
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 21:53
no psiholoìijas viedokïa ku! tava rîcîba ir galîgi garâm. To ko esi pastrâdâjis pie savâm meitâm.....to viòas nekad < uzsvaru nekad > neaizmirsîs. Naivi bûtu domât, ka viòas tev par to kâdreiz atgâdinâs vai par to ar tevi runâs ! Viòas par to zemapziòâ domâs, salîdzinâs vai citiem tâ pat ir bijis..........
Un tâlâk jau bûs darbs mums - psihologiem -......priekâ TÇVS !
Vispâr noþçlojami.
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 21:59
Daina

Domaaju ka tu iebrauci auzaas.Tas ir beediigi ka beerni par vitaali svariigaam lietaam uzzin skolaa vai no vienaudzhiem bet nevis no vecaakiem.Un tas nav normaali ka katrs murmulis tagad ir personiiba.Par personiibu ir jaakljuust.Taapeec jau sabiedriibu arii ir apseedushas probleemas ka vecaaki vairs nav autoritaate beerniem un shii iemesla deelj nekaada eetika un moraales normas jau vairs nepastaav.Tu runaa par lietaam kuraas pat saliidzinaaties nav iespeejams.Ir tikai kaut kaads vairaakuma un mazaakuma viedoklis bet nav ne mazaakaas garantijas ka vairaakumam ir taisniiba.Turklaat uzskatu ka shajaa gadijumaa vairaakumam nav taisniiba.
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 22:08
to maris
kâpçc tu domâ, ka man ir tikai divi niki? Koments 16-11-2004 21:36 arî mans. Un vçl daþi. A tu takgad uzmini: kuri?
teevs
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 22:28
Diskusiju izlasiiju no pasha saakuma lidz beigaam, piekriitu vairumam, kam ku! metodes izraisa sashutumu.
Esmu 3 beernu teevs( deels un divas meitas), mana sieva nomira, kad mazaakajam beernam bija 1,5g, bet vecaakajam - 8 gadi, taa ka esmu viens vinjus uzaudzinaajis. Kas attiecas uz manaam meitaam, vinju kaajstarpi ik vakaru nepaarbaudiiju. Jau no mazotnes maaciju, ka par it viisaam probleemaam, tai skaita arii par taam, par ko sabiedriibaa parasti nerunaa, mums gjimenee obligaati ir jaizrunaajas. Protams, kameer berni bija mazi, pats vinjus mazgaaju utt. Tachu liidzko meitenes pieaug un saak sevi apziinaaties kaa sievietes, saprot, ar ko atskjiras puikas, ir jaazin robezha. Kas attiecas uz tiiriibu...atvaino, ku, tachu 7-gadigaam un veelak es neparbaudiiju, vai tur ir " biezpieninjsh".... tachu iemaaciiju, ka taapat kaa jaatiira zobi katru vakaru, taapat arii kaartiigi jaapmazgaa intiimaas kjermenja vietas. Ar beerniem vienmeer izrunaajos par visaam probleemaam, kas rodas, ja neieveero higeenu. Tas pats attiecas uz aizcieteejumiem un liidziigaam probleemaam, netika sleepts, ka nevar pakakat, ka veeders ruuc, vai tamliidziigi. Bernam ir jaasaprot, ka tas viss ir dabiski un ari kaiminju "jaanim" taa meedz gadiities. Es uzskatu, ka tas viss ir audzinaashanas deelj. Manupraat, taa ir absouluuti amoraala riciiba, ja tevs ik vakaru 7-gad beernam baazh pikstu dupsii, lai paarbaudiitu aizcieteejumus, tas pieraada nespeeju panakt kontaktu ar beernu, panaakt, lai beerns saka kaa ir, un teeva neuzticeeshanos, sak, ka tik nemelo. Tachu, kas attiecas uz tampona "piepaliidzeshanu" ievietot makstii padsmitgadiigai meitenei...tur man trukst vaardu... nez kaa tas process norisinaajaas " teevs teica: " novelc biksiites, atplet kaajas, ar labaas rokas pirkstiem satver tamponu, ar otras - paplet kaunuma lupas, nu taa taa, pareizi" - aptuveni shitaadi teksti? Tevam ir jabuut tevam nevis virietim vai aarstam beernu aciis. Vai tik tieshaam ir cilveeki, kas uzskata, ka iemaaciit tiriibu un ruupes par higieenu beernam var tikai ar tik ekstreemaam metodeem?? Kameer meitenes bija mazas, staastiiju visu kaa ir, gan par meeneshreizeem , gan to kaa beerni rodas, protams, ari par tik elementaru lietu kaa higieenu, nekad neteicu, darat taa, jo taa vajag, vienmeer izskaidroju KAAPEEC. Pirmo reizi vecaakaa meita pie ginekologa bija 8 gadu vecumaa, jo bija ienjeemusi galvaa, ka vinai "TUR" kaut kas dziivojot. Protams, ka nojautu, ka nekaa tur nav, tik iedomas vai arii interese par sievieshu aarstu, tachu uztveeru to nopietni un peec vinjas luuguma aizvedu pie aarsta. Pie aarstiem beernus centos "pieradinaat " agri, skaidroju, ka aarsts ir draugs, ne ienaidnieks, un , ja arii kaadreiz dara ko saapiigu, tad taapeec, lai veelak kljuutu labaak. Veelaak, kad meitas paaugaas, saradaas draudzenes, vairs ar teeti ipashi daudz nemeedza izrunaaties, un es arii daudz straadaaju, tachu gaadaaju, lai regulaari maajas buutu visi tie meitenju preses izdevumi, kuros tiek apspriests gan sekss, gan AIDS u.c., lai nepiemirstu, cik tas ir aktuaali un var skart ikvienu.
Tad naaca periods, kad meitas atkal saaka mekleet teeta padomu, tirdiidamas, kaapeec ar jautaajumiem no seerijas " tas puisis man tur taa diskoteekaa spiedaas klaat", tachu es nelecu gaisaa no baileem, ka tik kaut kas nenotiek, bet gan izteicu savu viedokli, kaa praatiigas un gudras meitenes shaadaa situaacijaa rikojas.
Lai nu kaa, tachu ir jaabuut robezhai, cik taalu teevs drikst fiziski pieskarties pusaugu meiteneem. Nezinu, ko domaat par teevu, kursh pusaugu meitenei nespeej tikai ar vaardiem vien izskaidrot intiimas lietas. Taa vietaa, lai aizvestu beernu pie aarsta, lai paarbaudiitu , vai beernam viss ir ok, pats kjeraas klaat...un ne jau lai izmeeriitu temperatuuru, vai apskatiitu mandeles... , kameer beerni ir mazi, shaadas lietas ir pashsaprotamas. Tachu, kad meitene sevi jau apzinaas kaa sieviete...taas ir tiiri seksuaalas dabas darbiibas, te nav citu variantu.
Tu, Ku!, piemineeji, ka tevi neinteresee sabiedriibas viedoklis, tachu joprojaam aktiivi diskutee te :)
sine`cordis
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 22:29
taax..... njus KU!...
Zini tomeer tava riiciiba nebija pareiza... es vienkarshi nevaretu iedomaaties ka mans teevs man tamponu kaut kur baaztu... un ja to buutu darijis .. nezinu kaa es taadaa vecumaa kad saktu apzinaaties ka tas nav visai pareizi .. njus es to slikti uztvertu katraa zinjaa...
tieshaam nevaru iedoamaties kaadi meerkki tevi iisti vadiija... pareizaak apshaubu mazliet to meerkku ceelumu un to izpaliidzeeshanu meitaij...
njus cik atceros es pirmoreiz pati tiku ar visu galaa.. un meitenes ap 15 jau nav neapteestas... jopcik uz iepakojuma tach i ziimeejums kur un kaa jaaievieto.. un vispaar kaadell meitai neiedevi paketes... nu tas taa..
un tu ko tagad kad vinja saaks tikties ar kaadu arii visu "paarbaudiisi"???????
ja godiigi noshkeejos mazliet pa shito visu ...
es jau nevienu negribeeju aizvainot ... bet nu... nelikaas man tas iipashi normaali...
sheila
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 22:34
Piekriitu!Ku! pats ir riktiigi iebraucis auzaas. Muusdienaas berni zin daudz vairaak nekaa mees savulaik. Prese...veselibas maciba skolaas. Tas, cik daudz beerns njem to galvaa un ieveero, ir atkariigs no audzinaashanas. Un vecaakam nav jaabut nez kaadai tur autoritaatei, bet gan kaa draugam, pret kuru jaajuut cienja, ja veelas ,lai beerns par visiem 100 % uzticas. Lai nu kas,bet perverts tu esi visiistaakais. Mani maac shaubas, vai maz ir taa kaa tu staasti, pieljauju iespeju, ka esi to visu izdomaajis, lai uzkurinaatu tautu.
psiholoìe
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 22:34
to teevs
Jûs esat vien labs, krietns tçvs ! Man patiess prieks.
Re: Pirksts bçrnam dupsîtî
16.11.2004 23:06
jâpiekrît psiholoìei
reti gadâs lasît prâtîgas, labestîgas domas
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 20?
Ziņa: