HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?

Aizsāka Arthur 

Nu jaa, visiem zinaams, kas notika sestdien Riigaa, bet ko par to donmaa aarsti?
Kas ir homoseksualisms? Ja ta ir slimiba, tad ka to arstee?
Re: HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?
24.07.2005 19:47
Manup-raat homoseksuaalisms ir slimiiba. Geneetiskas izcelsmes.Praktiski aarsteesanai nepadodas.Slimo 10 % cilveeces. Var buut gadiijumi,kad hormonaalo veetru laikaa "nostiprinaas" tieksme uz viendzimuma partneri. Tad laikam veel ir ceriiba uz izaarsteesanos.Hipnoze,soka terapija,hormonaalaa teraapija.
Biezi jauc ar pedofiiliju. Tieksmi uz mazgadiigiem beerniem.Sii nosliece ir loti bistama,noziegums pret cilveeci.Vieniigais veids kaa aarsteet ir kastraacija.
Nu,mazdakteriit, nu nav jau tâ, ka slimîba, kura noteikti jâarstç un slimnieki jâizolç, un labi, ka tas ir tikai Jûsu viedoklis.....

Homoseksuiâlisms ir noteikta seksuâlâs uzvedîbas izpausme tieði tâ pat kâ heteroseksuâlisms, biseksuâlisms un homoseksuâlisms. Jâpiekrît mazdakterîtim gan, ka ðî seksuâlâ uzvedîbas izpausme piemît vismaz 10 % cilvçku.

Svarîgi kâ cilvçks dzîvo ar ðo seksuâlo uzvedîbu un kâ to uztver apkârtçjie. Arî nesenâ pagâtnç PSRS teritorijâ nedzîvoja invalîdi, pçkðòi 12 - 14 gadus atpakaï viòi uzradâs ar savâm vajadzîbâm un problçmâm..... Vai ðobrîd ar homoseksuâli orientçtiem cilvçkiem ðobrîd nav lîdzîgi....Ar ko homoseksuâïi traucç mums savâdâk orientçtiem, vai viòi ir savâdâki kâ cilvçki.......
Re: HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?
24.07.2005 22:20
Vai homoseksuâïi ir slimi?
Vai kreiïi ir slimi?
Vai rçzus negatîvie ir slimi?
Vai nçìeri ir slimi?

Nç, nav slimi, viòi ir tikai savâdâki nekâ lielais vairâkums!

Es domâju, kâda kam ir darîðana ar kuru roku cilvçks raksta vai ar ko guï vai kâdâ krâdâ ir âda!

Ir citas vçrtîbas un lietas ar un par kurâm bûtu jâvçrtç cilvçki!

Es teiktu, ka slims ir tas cilvçks, kurð no rîta iekâpj sab. transportâ un smird -> resp. tâds cilvçks, kas apdraud/traucç/ir bîstams varçtu tikt uzskatâms par "slimu"! Pasvîtroju pçdiòas!
Re: HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?
24.07.2005 23:49
Oficiali.

Pirms 15 gadiem zinamo iemeslu delj, sos cilvekus sauca par psihiski slimiem. Ja agrak homoseksualitate bija uzskatita par slimibu. Un bija apraktita psihiatrijas gramatas.

Paslaik sie uzskati tika mainiti. Homoseksualitate nav slimiba.

Skatoties Panoramu (www.tv.lv) es biju sokets kad vakar redzeju kada ir neiecietiba pret citadi domajosiem... Tas norada tikai uz vienu - izglitibas limenis Latvija ir zems. Bet rada ari citu, pozitivo - ka ta demokratija tiesam ir. )) Cilveki var protestet uz ielam atklati. )))) Norada ari uz to - ka tomer Latvijas tiesas sistema ir neatkariga no politiskas, tas jau ir labi. Vel pec siem notikumiem var redzet ka ierednu (Rigas dome) pasvertejums ir zems un tie klanas MK sedosiem, tas ir slikti. Mugurkaulam un smadzenem jabut katram individam. ))
Vini varbut nav slimi, bet ir minoritaate, taapat kaa sadomazohisti, zoofilisti, nekrofili u.c., kas vienkaarsi ir savaadaaki. Cita lielaaka minoritaate, cita mazaaka:))
Bût homoseksuâlam "modelim" tagad ir MODES lieta.Drîz bûs tâ:ja tu tâds neesi tad tu neesi vispâr...Lûk no kâ vajag baidîties...
dakðiòa
Re: HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?
25.07.2005 09:24
piekrîtu Zigsim - "Vini varbut nav slimi, bet ir minoritaate, taapat kaa sadomazohisti, zoofilisti, nekrofili u.c...."
un uzskatu ka tâ ir izlaidîba - tad jau drîz rîkos gâjienus arî pedofîli, zoofîli, nekrofîli... viss kas ir pretdabisks ir pilnîgi lieks - cilvçce tikai izlaiþas un degradçjas... un jaunâ paaudze redz, ka gejs tas ir kruti un normâli, tâpçc nebrînieties, ka no saviem bçrniem un mazbçrniem pçcnâcçjus nesagaidîsiet...
un mani biedç - kas bûs tâlâk? ko vçl cilvçki izdomâs?
Man nu ljoti ir bailes no taa, ko saka diks- tagad ir moderni buut homoseksulaalim.Kut tas novediis? Domaaju taadu iistu homoseksulaalju ir maz. Lielaakaa dalja aiz daudz naudas, gara laika, reibinoshu vielu ietekmee, attieciiibu veidoshanas neprasmes nolemj, ka shitas dzimum snu ir nomeegjinaats, davai tagad iespraudiis kaadaa no saveejiem.

Man personiigi pret vinjiem nekaa nav, bet shaadus publiskus lepnuma gaajienus- lai jau neaizliedz, tiesa gan, ar ko shiem cilveekiem lepoties arii neredzu... Un jau tas vien, ka uzskatu par absurdu pat ideju par iespeejaam ljaut shaadiem paariem adopteet beernus, laikam tomeer noraada par normaalu to tomeer neuzskatu.
mani absoluuti neinteresee ko kursh savaa guljamistabaa dara, bet tikliidz tas tiek iznests uz ielas, tas skar arii mani...
Latvija tagad asocieesies ne tikai ar leetaa alkohola un leeto mauku zemi, bet arii ar pedinju paraadi.
Vienîgais, kas mani uztrauc ðajâ sakarâ, ka tâ lieta caur popularizçðanu tâ arî kïûs arvien populârâka, arvien vairâk deformçjot sabiedrîbu.
Re: HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?
25.07.2005 11:08
Ja tâ ir minoritâte un nav uzskatâma par slimu minoritâti, tad man nav saprotama vçlme sevi afiðçt. Nesaprotu, kâpçc cilvçkam ir vçlçðanâs demonstrçt savu seksuâlo orientâciju! Ko tas dot katram indivîdam, kas tur piedalîjâs.
Es ðo ielu gâjienu uzskatu par reklâmu, kura neveicina veselîgas sabiedrîbas veidoðanos. Lai taèu kars savâ guïamistabâ dara, ko grib, vai par to skaïi jâbïaustâs? Varbût drîz arî kleptomâni u. tml. ïautiòi rîkos gâjienus un uzskatîs, ka viòu tiesîbas tiek ierobeþotas?
atbildes uz jautajieniem vai vienkarshi komentari :)

"Vini varbut nav slimi, bet ir minoritaate, taapat kaa sadomazohisti, zoofilisti, nekrofili u.c., kas vienkaarsi ir savaadaaki. Cita lielaaka minoritaate, cita mazaaka:))"
ujj, zigi, tu tachu neliksi viena rinda ari heteroseksualismu ar sadomahozismu, zoofiliju un citam lietam?? vai tad nav nekadas atskjiribas? man skjiet, ka ir gan.. homo/hetero seks orientacija nav tikai dzimumdzinja, bet ari emocionala piesaiste (milestiba, milestiba un velreiz milestiba). hetero/homo orientacija ir saistita ar attiecibam starp 2 pilngadigiem cilvekiem, un attiecibas ir abpusejas.

"viss kas ir pretdabisks ir pilnîgi lieks" - hmm, cik saprotu, dabiski ir tas, kas notiek starp dzivniecinjiem. pretdabisks ir viss, kas nav ta ka dzivniecinjiem, vai ne taa? pretdabiska tada gadijuma ir kultura, maksla, zinatne, pretdabigas ir emocijas, jo tas nav ta ka starp dzivniecinjiem, kur galvenais ir koposhanas un pecnaceju radishana, parejais ir mazsvarigi.

ka tev liekas, dakshinja, vai musu orientacija ir izvele vai nosacijums? vai patiesham tu shaubies par savu orientaciju un pieljauj, ka tu vareji izveleties ari savadak, ja tu saki, ka ta ir izvele??

to gh
nee, latvija asociesies ar fashisma, netolerances un homofobijas pereekli.

plants
ta nav velme afishet, bet velme iegut vienlidzigas tiesibas. tas balstas uz pienjemumu, ka visi cilveki ir vienlidzigi neatkarigi no to rases, dzimuma vai seksualas orientacijas. es nebiju latvija, bet ari noteikti butu piedalijusies. ko tas man dotu? parliecibu, ka es kaut kada veida cinos par cilvektiesiibam.. ta nebija savas orientacijas demonstreshana, kaut gan, ja tas ir efektivs lidzeklis cilvektiesibu piemeroshanai un tolerances veicinashanai, tad var ari ta.

ar cienju, kristine
to lia

kapec seksuala orientacija tiek saistita tikai ar "guljamistabas dzivi"? jus tachu tomer esat kopa ar savu otru pusiti, jus vinju milat, jus ar vinju kopa socializejaties, galu gala precaties, veidojat gjimeni un audzinat bernus. mes tachu parasti sabiedriba neesam vieni, bet gan ar savu otru pusiti. redziet, lia, bet izradas, ka mums sava otra pusite ir jaslep guljamistaba.. nav jauki.. tas pats cilveks vien ir.

vaui tiesham jus uzskatat, ka sabiedribu neveselu dara shis gajiens par cilvektiesibam? vai jums patiesham skjiet normali tas viss, kas notika apkart? shie virieshi ar kashrustiem uz kreklinjiem? lamu vardi? sitieni pa galvu ar krustiem? olas un gataviba nolinchot otru?? veseligi??
info, neliela.. protams, protams, vienkarshi panjemta no info, lai noskaidrotu definiicijas..

Sexual orientation is the focus of a person's amorous or erotic desires, fantasies, and feelings, the gender(s) one is primarily "oriented" towards. The alternative terms sexual preference and sexual inclination have similar meanings. Clinicians and those who believe sexuality is more predetermined tend to use the former term, those believing sexuality is more fluid and reflects preference and choice, the latter terms.

Typically a person may be identified as primarily heterosexual (the focus is primarily people of the opposite sex), homosexual (people of the same sex), bisexual (potentially both or either sexes), or asexual (no sexual attraction for either sex).
Domaju, ka homoseksualitate nav slimiba. man klasee bija taads biedrs. Vel sodien satiekamies. Normals puika, ar augstako izglitibu un vispusiigiem uzskatiem. Domaju, ka par taadiem piedzimst .....
Dakðiòa
Re: HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?
25.07.2005 11:52
pretdabisks ir tas, kas traumç cilvçku - homoseksuâlu (geju - vîrieðu)attiecîbu rezultâtâ rodas fiziskas traumas - zinu, jo mâcijos tiesu medicînu... cik saprotu kirkei_ vairâk interesç lesbieðu problçmas - îstenîbâ man ir vienlaga ko tu pasâc ar savu draudzeni...
bet aizstâvot savas cilvçktiesîbas - navajag aizmirst ka tava brîvîba beidzas tur kur tâ sâk traucçt citiem...
konkrçti tas gâjiens tieðâm traucç citu cilvçku (nehomoseksuâlo) brîvîbu...
Arî starp sadistiem, mazohistiem un reizçm pat pedofîla un bçrna attiecîbas ir "abpusçjas" - bet vai tâpçc uzskatîsim, ka tas ir normâli?
Mîlçt tu vari jebko, bet nevajag âkstîties - es mîlu savu kaíi - bet es ar viòu neguïu un netçloju, ka mçs esam sieva un vîrs...
Novirze. Nu kâpçc tad vçl jâiet uz ielâm un jâtaisa kauns visai Latvijai. Lai birstç viens otra pakaïas pa savâm gultâm, bet ko vçl nekaunâs iziet ielâs!?
TO Dakðiòa

es arii esmu apguvis tiesu mediciinas kursu, varbuut esam koleegji ? ;)

p.s. viiriesha un sievietes attieciibaas arii ir fiziskas traumas, pie tam - daudz nopietnaakaas ;)


TO kirke_

cien. kundze, man ir nepaarvarama veelme atkailinaat savus dzimumorgaanus Juusu priekshaa... tas buutu geju pasaakumam liidzveertiigs un man kaa indiviidam ljoti svariigs pasaakums.
Vai Juus buutu tik laipna un toleranta un paskatiitos uz mani. Luudzu Juusu e-pastu, lai vareetu sakontakteeties.
Ceru uz Juusu atsauciibu, jo Juus tachu neesat pret ekschibionistiem noskanjota netoleranta fashiste... ?!
dakshinja
tatad, saksim ar to, ka seksuala orientacija nav tikai seksualas attiecibas. ceru, ka tu pati to nojaut un ka tev ta ari ir. es izvelos savu partneri starp cilvekiem/personibam, un starp tiem atrodu ari savu otru pusiti. tas, kada veida mes guljam (vai nu tas butu analais sekss starp virieti un sievieti, ko tu ari sauktu par pretdabisku, vai vienalga kas), taa nu ir musu darishana, un ari geju parguleshana un vinju seksuala tehnika lai nu paliek vinju darishana. es tava gulta nelienu, uzbazhoties ar jautajumiem par to, vai tu TO dari pretdabiski mana izpratne vai ne.

es, dakshinja, neaizstavu savas cilvektiesibas, bet cilvektiesibas ka tadas. saki, tiesibu specialiste, kadas brivibas gajines trauceja heteroseksualjiem? kadas? iedomajies, pat netrauceja kjengashanas un lamashanas brivibu, kas gan aizskaara otru pusi..

es, dakshinja, nerunaaju par normalitaati. tas ir tik izpluudis jedziens, ka shausmas. es runaju par tadu saprotamu lietu, ko, skjietami, tu nesaproti. pasaule ir 2 dzimumi. ceru, ka tu nedali cilveku tiesibas pec shiem dzimumiem. ir virieshi, ir sievietes. nez kapec, tiek uzskatits par normalu, ka virieshi var milet sievietes, un otradi. tu pati mili savu draugu, viiru, kas ir virietis. vinhs miil tevi. kadas gan tev ir pretenzijas, ka divi virieshi mil viens otru. vai divas sievietes? 2 pilngadigi viens otru miloshi cilveki, kas veikushi savu izveli - but kopa viens ar otru. tieshi tapat ka heteroseksualajas attiecibas, tikai dzimumi ir savadaki.. grushi saprast?? pacenties..

redzi, par kakjiem runajot, es nekad nespetu teikt, ka es milu dzivniecinju, jo shis vards lai paliek manam miljotajam cilvecinjam, bet lai nu paliek.. ta ir mana izvele.. un vai tu patiesham kakji vari salidzinat ar cilveku??
http://www.newsru.com/world/25jul2005/irgay.html


luuk risinaajums...
to dusmas..

vai lielaks kauns nav par tiem, kas bija gatavi lamaties, kauties un mest ar olam, un staiga ar nacistu kreklinjiem?
jokaini jus, cilveki, esat.

un ko jus njematies ar to pakalju piesaukshanu?? vai jums tiesham leikas tik arpratigi gruti saprast, ka cilveks var iemilet otru, vadoties pec ta personibas, nevis no dzimuma un kraninja piederibas cilvekam?? kapec lai kaunetos iet ielas? par ko kauneties? tiesham jokaini...

to gh..

cienitais, vai gajiena tika atkailinati dzimumorgani. nee. vai tomer tika? :)) vai jums seksuala orientacija - jusu patika pret sievietem saistas tikai un vienigi ar gultu??

vai shie cilveki jusu prieksha milejas?? jusu homofobu fantazijas par homoseksualjiem dazhakrt skjiet apbrinojamas :))) vai jus, tiklidz izdzirdat shos vardus, iedomajaties minutes 15, ka divi virieshi vai sievietes milejas?? ohhooo, varbut nomainiet jedziena "homoseksuals" saturu. jusu perversas fantazijas par atkailinatiem dibeniem ir jusu pashu darishana. realitate atsjkjiras no jusu sakairinatajam iedomam.

e-meilu varu nosutit, bet labiem merkjiem, nevis kartejam homofobu uzbrukumam..
redziet, manuprat, jus esat tiesha varda nozime garigi slimi, ta ka liela dalja latvijas sabiedribas. slimibas simptomi - nekontrolejama agresija, naids, homofobija utt. brrr, zhel ka latvija nav "dusmu vadishanas kursi" :). varetu savas dusmas un naidu novadit kur citur, nevis neaugligas fantazijas par pakaartiem gejiem.

gh.
ja jau mes te ta godigi runajam, tad pastastiet, kas par iemeslu tam, ka virieshiem ir ljoti toleranta attieksme pret meitenjmiileem, bet vinjiem rodas absoluts shoks, iedomajoties par gejiem?? mana teorija bija ta, ka vinji ka muzhigi dominejosha "suga", nevar iedomaties, ka spetu pakljauties, ka to var izdarit geji. pat iedomas par to liek apdraudet vinjiem savu viriskjibu, un ne tikai viriskjibu, bet ari kulturas gaita ieguto parsvaru par sievieti. ta ir mana teorija.. ka domajat jus?
TO kirke_

nee cieniitaa, jums taisniiba, vaards sieviete man neasocieejas tikai ar gultu... veel tas asocieejas ar tiiraam zekjeem, vakarinjaam un daudz ko citu :D

nezinu, vai Tu saprati manu domu, bet iisumaa taa bija sekojosha:
miili, ko gribi, guli ar ko gribi, bet ieveero citu intereses, taa kaa geji ir apm 10% no sabiedriibas (komentos shaads procents paraadaas) un diemzheel lielaakajai daljai no atlikushajiem 90% sabiedriibas paarstaavju homoseksuaalas attieciibas (un viss, kas ar taam saistiits, arii gaajieni) nav pienjemami, normaali buutu neprovoceet sho sabiedriibas dalju un mieriigi dziivot. Taisiet purvaa savus karnevaalus, ejiet uz bazniicu espeshellii foor gejs taisiitiem dievkalpojumiem un dziivojiet!

attieciibaa uz homofobiju izteikshos liidziibaas:
es neesmu nacionaalists, bet kad palasu krievu komentaarus rus.delfi.lv, tad par taadu kljuustu. Tas pats attieciibaa uz gejiem, redzot to cirku vecriigaa.
Dakðiòa
Re: HOMOSEKSUALISMS: slimiba vai briviba?
25.07.2005 12:33
Tâ tieðâm ir jûsu - homoseksuâlo darîðana... bet kâpçc jums vajag tâdus skandâlus, reklâmu, naidu??? - veiciet savus pretdabiskos aktus savâs gultâs - un neskrieniet uz ielas...
Ja jûs esiet slimi tad slimojiet savâ starpâ... ja kâdam patîk ostît smirdoðas zeíes - viòð taèu netaisa gâjienu ar tâm zeíçm pa Rîgu - kaut viòam liekas, ka tas ir dabiski un normâli un tâs ir viòa cilvçktiesîbas - jo viòð saprot ka smirdoòa citiem cilvçkiem traucçs...
Labi - tu mîli savu draudzeni, vai kâds vecis mîl savu draugu, to es tieðâm varu salîdzinât ar mîlestîbu pret kaíi - jo ðî mîlestîba nav auglîga - tâ aiz sevis neko paliekoðu neatstâj.. tâ ir anomâlija - tu to vari darît - tu vari mîlçt savu dzimumu, bet tas nav normâli, lai kâ jûs censtos - ejiet gâjienos, vai leciet no tilta - nekad to nevarçs pat salîdiznât ar mîlestîbu, kas ir ìimenç, kurai ir jçga, kura atstâj aiz sevis dzîvîbu...
Ja visi bûtu tik "normâli" un "veseli" kâ homoseksuâlie - tad cilvçce vienkârði iznîktu - bet nevis tâpçc, ka bûtu grûti vairoties, bet tâpçc, ka zustu cilvçcîbas faktors...
gh
nu re, tatad jusu viedoklis ir augsts ne tikai par homoseksualistiem, bet ari par sievietem. ko ari bija paredzets pieradit.. netolerantiem pret vienu minoritati, ir netoleranti pret citiem ka tadiem, ja vien tie ir savadaaki..

jums, ka tu saki 90% iedzivotaju, shadas attiecibas nav ari jaiesaistas. labi, lai tas jums ir nepienjemami - VIENKARSHI NEIESAISTIETIES SHAJAS ATTIECIBAS. man ir nepienjemamamas daudzas lietas - ka ir pieaudzis cilveku egoisms, ka tiek nomainiti partneri un ta talak un ta joprojam.. bet tapec es jau neieshu tos cilvekus, kas dara man nepienjemamas darbibas, pakart, ka iesakat Jus. es vienkarshi nedarishu pati to, kas man ir nepienjemami. ipashi mani neietekme tas, ar ko kads ir apprecejies, ar ko cilveki dzivo kopa un pavisam mani neietekme un ari neinterese tas, ka vinji gulj!! ja mani kas neinterese, tad es par to ari pastiprinatu uzmanibu neizradu. es nestavu pie zaksa, skaitljojot , vai konkretais paris drikst preceties vai ne, jo, varbut tas man butu morali nepienjemami. lai vinji dara, ko velas! paskaties uz savu dzivi, parupejies par savu sievu un tad bruc virsu citiem. ja man nepatik kads raidijus, es to izsledzu, nevis pieprasu neradit. citiem cilvekiem shis raidijums patik.

cilvekus nedrikst iedalit pec to seksualas orientacijas. cilveku vertiba no ta nemainas. un, ja es nebutu homosexuala, tad es vienalga ietu vinju rindas par vinju cilvekties, aizstaveshanu. tapat ka par visu netaisnigi apspiesto aizstaveshanu.

cirks vecrigaa bija latvieshu neonacisti. cirks bija dimitera kundze, kas daudzija ar krustiem pa galvu. cirka galvenie varonji, miljie, bijat jus...
TO kirke_

cik logjiski Tu atklaaj cilveeku buutiibu un izdari secinaajumus...

tagad es meegjinaashu pasecinaat kaut ko. Tev ir komplexi, teevs Tevi beerniibaa seksuaali izmantoja, peec ieskatiishanaas spogulii Tu dr.lv forumaa ievietoji teemu "pumpas, pumpas, pumpas, ko ar taam dariit ??????????", Tev ir bijushas attieciibas ar vienu viirieti pirms 14 gadiem, jams Tevi i.i.i. (izpisa, izmantoja, izmeta), Tevii ir naids pret Teevu, viirieshiem un sevi... Tu jau grasies griezt veenas & lekt liktenjupee, kad peekshnji uzrodas sieviete - lezbiete un izraada cilveecisku interesi par Tevi, Tavaam probaam utt...
itas bi citaats no graamatas "Kaa es kljuvu par lezbieti".
dakshinja..

ka ta bija ar to pretdabiskumu. redz, kur jusu kolegjis teica, ka ari no sievietes un virieshu akta rodas fiziskas traumas..

ooojaaa, jums liekas, ka mums vajag naidu.. ar krustu pa galvu, ar olam seja.. vai ne?? mums nepietiek, ka mums ta nav pamattiesibas, bet vel mums vajag naidu.. he, man smiekli nak, ka shie zverinatie homofobi izmainas, kad uzzin, kad kads no vinjiem tuviem cilvekiem ir homoseksuals. ta bija ar maniem draugiem, ta bija ar manu karojosho homofobi prieksnieci,. izradijas tad, ka tas visas bija bijushas vinju iedomas. izradijas, ka realitate ir preteja. izradijas, ka kads no tiem agrak draudoshajiem ir pavisam forshs cilveks, draugs. un tad vairs roku pacelt negribas. un, ziniet, ka pec shi naida lekmem, jums naksies arvien vairak un vairak atkla, cik apkart daudzi ir "savadakie". uz ielas izgaja labi, ja viens procents. un peksnji atklajas, ka cilvekus mera nevis pec orientacijas, bet vel joprojam pec personibas. jus baidaties no nezinama. tikai un vienigi..

tu ari esi slima ar savu naidu. lai ta butu. esmu slima, un tu esi slima. visi slimi, bet katrs ar ko savu :)
ipashi tava slimiba izradas tavas perversajas fantazijas un salidzinajumos. tu tiesham nesaproti?? milet virieti ir osnjat smirdoshas zekjes? milet virieti ir pretdabigi? pasaki? un milet sievieti ir osnjat smirdigas zekjees? tas ir pretdabigi?? nu, nu atbildi, meitene???

vai neaugligie pari ir anomaalija. vai visas neaugligas sievietes un ari tas, kuras ir vecmeitas ir japakar? vai pasaulei ir derigi tikai tie, kuriem dzimst berni? vai visiem parejiem pienakas zemakas tiesibas?

ps. man starp citu bus berns, milja, un mes audzinasim to ar savu draudzeni, un jus varat kaut vai pakarties visi doma laukuma protestejot :)))

vai alkoholosiak gjimene, kura ir 10 berni, ir jedziga par, piemeram, zentas maurinjas gjimeni, kur vinja, protams, nevareja radit bernus, bet tomer bija kopa ar rauduvi un, domajams, paveica daudz vairak neka puslatvijas kopa njemot?? atbildi uz maniem jautajumiem!!! kad vienu reizi padomasi par to, ko rakstu, censhoties saprast un atbildet, tad beidzot varbut ari pieleks.

visi nekad nebus homoseksuali, nebaidies. tik, cik bija, tik ari bus. tikai neiedomajieties, ka peksnji varesiet vinjus visus iznicinat.
gh..

nu re, jauki, ka tu atklajies. naids, naids. kad aptruksies argumenti, saksim ar personigajiem aizvainojumiem. ka vienmer. nekas jauns shaja pasaule nav izdomats.

velu tev, kaut tik tava meita un dels butu homoseksuali :) tad shitos tekstus varesi bidit meitai. un tas nekas, ka vinja no shita visa pakarsies, jo galu gala par vienu nistamo butu mazak.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 8?
Ziņa: